EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Un mall din Sankt Petersburg este evacuat. Un barbat sustine ca a amplasat o bomba in cladire VIDEO

publicat 2024-03-24 16:30:05 (Adevarul)
Un mall din Sankt Petersburg este evacuat. Un barbat sustine ca a amplasat o bomba in cladire VIDEO Un mall din Sankt Petersburg este evacuat dupa ce un barbat a sustinut ca a amplasat dispozitive explozive in cladire, relateaza Nexta. ...continuare.

Un zbor de pe un aeroport din Moscova a fost intarziat dupa o amenintare cu bomba

publicat 2024-03-24 16:15:03 (Adevarul)
Un zbor de pe un aeroport din Moscova a fost intarziat dupa o amenintare cu bomba Un avion cu destinatia Erevan a fost intarziat sambata pe Aeroportul International Sheremetievo din Moscova, dupa ce o pasagera a sustinut ca are o "bomba" in bagajul de mana, au informat agentiile de presa de stat ruse TASS si RIA Novosti. ...continuare.

Un mort si un ranit in incidente cu arme de foc si traficanti de droguri la Bruxelles

publicat 2024-03-24 16:15:03 (Adevarul)
Un mort si un ranit in incidente cu arme de foc si traficanti de droguri la Bruxelles O persoana a fost ucisa si alta grav ranita in cursul noptii de sambata spre duminica la Bruxelles in doua incidente separate cu arme de foc, pe fondul cresterii criminalitatii legate de traficul de droguri, au indicat duminica surse politienesti si judiciare , ...continuare.

Un mort si sase raniti intr-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebes

publicat 2024-03-24 16:15:03 (Adevarul)
Un mort si sase raniti intr-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebes O persoana a decedat, iar alte sase au fost ranite in urma unui grav accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminica dupa-amiaza pe soseaua de centura a municipiului Caransebes, ipotrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras-Seven. ...continuare.

Sunt copiii din Generatia Alpha deja condamnati la esec?

publicat 2024-03-24 16:15:03 (Adevarul)
Sunt copiii din Generatia Alpha deja condamnati la esec? Nascuta aproximativ intre 2010 si sfarsitul anului 2024, Generatia Alpha este succesoarea demografica a Generatiei Z. Cei mai in varsta membri ai sai nu au implinit inca 15 ani, iar unii dintre cei mai tineri urmeaza sa se nasca. ...continuare.

Pestele a devenit aliment de lux. "Vindem putin mai mult acum, de Buna Vestire, dar puterea de cumparare a scazut"

publicat 2024-03-24 16:15:03 (Adevarul)
Pestele a devenit aliment de lux. Vindem putin mai mult acum, de Buna Vestire, dar puterea de cumparare a scazut Clienti mai multi decat intr-o zi obisnuita de duminica in ajunul sarbatorii de Buna Vestire, cand credinciostii care tin postul au dezlegare la peste, dar mai putini decat se asteptau comerciantii. "Vindem mai putin, se vede ca nu mai are lumea bani", spun vanzatorii. ...continuare.

Spitalul-model de provincie care a atras medici prin investitiile si facilitatile oferite. Ultima "achizitie" vine din Camerun

publicat 2024-03-24 16:15:02 (Adevarul)
Spitalul-model de provincie care a atras medici prin investitiile si facilitatile oferite. Ultima achizitie vine din Camerun Deficitul de medici s-a accentuat in ultimii ani, iar tot mai multe spitale din Romania se confrunta cu o astfel de problema. Un spital de provincie, din nordul judetului Galati, care risca sa fie inchis in urma cu cativa ani, a reusit sa fie tinut in viata datorita investitiilor. ...continuare.

Razie de amploare cu o suta de politisti din sase judete, in Galati: testari cu aparatele etilotest si drugtest VIDEO

publicat 2024-03-24 16:00:08 (Adevarul)
Razie de amploare cu o suta de politisti din sase judete, in Galati: testari cu aparatele etilotest si drugtest VIDEO Mega actiune in acest weekend in judetul Galati. Peste o suta de politisti din Galati, Braila, Bacau, Buzau, Tulcea si Vrancea au actionat pentru depistarea si sanctionarea soferilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice ori a unor substante psihoactive. ...continuare.

Liceeni pasionati de robotica si nave spatiale. Rezultatele la competitii de anvergura din tara si din SUA

publicat 2024-03-24 16:00:02 (Adevarul)
Liceeni pasionati de robotica si nave spatiale. Rezultatele la competitii de anvergura din tara si din SUA Echipa de robotica SnakeTech, care este formata din elevi de la Colegiul National "Petru Rares" din Piatra Neamt, s-a calificat in finala prestigioasei competitii BRD First Tech Challenge Romania ...continuare.

Operatiune nationala: Ministerul Culturii cere verificarea tuturor monumentelor si lucrarilor de arta din comunism

publicat 2024-03-24 15:30:05 (Adevarul)
Operatiune nationala: Ministerul Culturii cere verificarea tuturor monumentelor si lucrarilor de arta din comunism Verificarea, declansata la nivel de tara, vine dupa ce o sculptura din Costinesti a fost gasita sfaramata, fara ca nimeni sa isi asume responsabilitatea pentru distrugerea lucrarii realizate in urma cu cinci decenii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.