EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Casa veche, transformata intr-o locuinta de vis. "Dragoste la prima vedere" FOTO

publicat 2024-03-25 23:00:02 (Adevarul)
Casa veche, transformata intr-o locuinta de vis. Dragoste la prima vedere FOTO Intr-un sat dambovitean, o casa nelocuita de 50 de ani a devenit locul in care o bucuresteanca si-a implinit visul. Nostalgica dupa copilaria petrecuta la bunici, Liliana a hotarat sa se reconecteze cu natura si sa renoveze aceasta casa batraneasca. ...continuare.

Splendoarea diminetilor din Apuseni, in imagini. Cum arata taramul de piatra si de aur al motilor FOTO

publicat 2024-03-25 22:45:02 (Adevarul)
Splendoarea diminetilor din Apuseni, in imagini. Cum arata taramul de piatra si de aur al motilor FOTO Marius Turc, un fotograf din judetul Hunedoara, a surprins in imagini asezarile din Muntii Apuseni, la primele ore ale diminetii, cand soarele trezeste la viata satele cufundate sub norii adanci. ...continuare.

Furnalul care a turnat piese pentru Turnul Eiffel, devastat. Ce ascunde cuptorul de doua secole VIDEO

publicat 2024-03-25 22:30:03 (Adevarul)
Furnalul care a turnat piese pentru Turnul Eiffel, devastat. Ce ascunde cuptorul de doua secole VIDEO O legenda spune ca la Furnalul din Govajdia, judetul Hunedoara, au fost fabricate piese de fonta pentru Turnul Eiffel. Furnalul ajuns monument istoric a rezistat vreme de doua secole, insa oaspetii sai continua sa ii provoace distrugeri. ...continuare.

Puterea Cititorului

publicat 2024-03-25 22:15:04 (Adevarul)
Puterea Cititorului In general, un cititor este un paznic incoruptibil, care nu-i lasa nici pe cei dinauntru sa iasa fara avizul sau, dar nu le permite nici celor din afara sa patrunda fara legitimatie. ...continuare.

Afectiunile care ne pot strica bucuria primaverii. Medicii ne invata cum sa ne aparam

publicat 2024-03-25 22:15:03 (Adevarul)
Afectiunile care ne pot strica bucuria primaverii. Medicii ne invata cum sa ne aparam Schimbarile de temperatura, trecerea de la un anotimp la altul, pot produce anumite dezechilibre in organism, precum stari de de oboseala si dureri de cap. Pe langa astenii si anemii, exista si alte afectiuni precum alergiile, probleme digestive sau infectii bacteriene. ...continuare.

Sondajul care il da pe Piedone castigator detasat in Capitala, cu 44 la suta dintre voturi. Cum este cotat candidatul Coalitiei

publicat 2024-03-25 21:45:04 (Adevarul)
Sondajul care il da pe Piedone castigator detasat in Capitala, cu 44 la suta dintre voturi. Cum este cotat candidatul Coalitiei Cristian Popescu Piedone, actualul edil al Sectorului 5, ar iesi invingator in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, in cazul in care alegerile ar urma sa se desfasoare duminica viitoare, conform unui sondaj de opinie comandat de Digi24 si realizat de Avangarde. ...continuare.

Orasul NATO de la Marea Neagra

publicat 2024-03-25 21:30:02 (Adevarul)
Orasul NATO de la Marea Neagra In Romania se construieste cea mai mare baza NATO din Europa, ceea ce scoate in evidenta importanta strategica a regiunii Marii Negre si atrage amenintari de la Moscova, scrie Neue Zürcher Zeitung. ...continuare.

"Cazul inginerului Ursu" ajunge in cinematografe. Cand este prima proiectie speciala TRAILER

publicat 2024-03-25 21:30:02 (Adevarul)
Cazul inginerului Ursu ajunge in cinematografe. Cand este prima proiectie speciala TRAILER De peste 30 de ani Andrei Ursu lupta pentru a face cunoscut adevarul despre moartea tatalui sau. Gheorghe Ursu a fost ucis in arestul Securitatii dupa ce a denuntat decizia lui Ceausescu de a opri consolidarea cladirilor afectate de cutremurul din '77. ...continuare.

Fotbalistul Dani Alves a iesit din inchisoare pe cautiune, desi a fost gasit vinovat pentru viol. "Exista justitie pentru cei bogati"

publicat 2024-03-25 21:15:02 (Adevarul)
Fotbalistul Dani Alves a iesit din inchisoare pe cautiune, desi a fost gasit vinovat pentru viol. Exista justitie pentru cei bogati Fostul fotbalist international brazilian Dani Alves a fost eliberat pe cautiune luni, 25 martie, dupa ce a executat 14 luni dintr-o pedeapsa de patru ani si jumatate pentru viol. ...continuare.

Preotul care ii mintea pe oameni ca le trimite pomelnice la Athos: "Erau atatia bani in urne, ca era nevoie de doi oameni sa le ridicam"

publicat 2024-03-25 21:00:03 (Adevarul)
Preotul care ii mintea pe oameni ca le trimite pomelnice la Athos: Erau atatia bani in urne, ca era nevoie de doi oameni sa le ridicam Preotul Catalin Dumitrean, inlaturat din Mitropolia Ardealului, este acuzat ca producea "mir sfant" in subsolul bisericii si mintea enoriasii ca le trimite pomelnicele la Athos, pe bani ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.