EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dan Sucu, membru de galerie: gest impresionant facut de patronul Rapidului

publicat 2024-03-28 16:00:02 (Adevarul)
Dan Sucu, membru de galerie: gest impresionant facut de patronul Rapidului Principalul actionar al giulestenilor a facut, astazi, un anunt surprinzator. ...continuare.

Perioada fara sanctiuni pentru contribuabilii care nu utilizeaza e-Factura, extinsa pana la 31 mai

publicat 2024-03-28 15:45:02 (Adevarul)
Perioada fara sanctiuni pentru contribuabilii care nu utilizeaza e-Factura, extinsa pana la 31 mai Ministerul Finantelor extinde perioada in care nu se aplica sanctiuni pentru nerespectarea termenului-limita de 5 zile lucratoare prevazut pentru transmiterea facturilor in sistemul national. ...continuare.

10 lucruri pe care sa nu le faci la statiunile all inclusive: "Acordati prioritate localurilor care servesc preparate din gastronomia locala"

publicat 2024-03-28 15:45:02 (Adevarul)
10 lucruri pe care sa nu le faci la statiunile all inclusive: Acordati prioritate localurilor care servesc preparate din gastronomia locala Vacantele in statiuni all inclusiv sunt foarte atractive pentru multi oameni - si pe buna dreptate. Stabilirea unui buget inainte de a ajunge la destinatie te poate scapa de durerile de cap din timpul calatoriei, relateaza Business Insider. ...continuare.

Oficiosul "Glasul Armatei": "Un oarecare Eugen Ionescu, poet ratat si dezechilibrat, este condamnat in contumacie de Curtea Martiala pentru ofensa armatei"

publicat 2024-03-28 15:45:02 (Adevarul)
Oficiosul Glasul Armatei: Un oarecare Eugen Ionescu, poet ratat si dezechilibrat, este condamnat in contumacie de Curtea Martiala pentru ofensa armatei Inainte de a pleca definitiv din tara, Eugen Ionescu, de la a carui moarte se implinesc 30 de ani, a fost umilit in cel mai josnic mod de catre autoritatile comuniste. ...continuare.

Integrala dramaturgiei lui Eugène Ionesco, publicata de Nemira la 30 de ani de la moartea artistului

publicat 2024-03-28 15:45:02 (Adevarul)
Integrala dramaturgiei lui Eugène Ionesco, publicata de Nemira la 30 de ani de la moartea artistului Editura Nemira marcheaza 30 de ani de la moartea lui Eugène Ionesco si aduce un omagiu contributiei sale semnificative la patrimoniul literar mondial printr-un eveniment editorial impresionant, desfasurat in colaborare cu Ambasada Frantei in Romania. ...continuare.

Piata mondiala de smartphone-uri ar urma sa isi revina in acest an. Cine vor fi castigatorii

publicat 2024-03-28 15:30:03 (Adevarul)
Piata mondiala de smartphone-uri ar urma sa isi revina in acest an. Cine vor fi castigatorii Livrarile globale de smartphone-uri ar urma sa revina pe crestere in acest an, cu un avans de 3%, pe masura ce incetinirea inflatiei a ajutat la revenirea cererii pe pietele emergente, iar integrarea Inteligentei Artificiale generative atrage cumparatorii de dispozitive premium ...continuare.

Primarul care plantat palmieri pe marginea drumului, desi comuna pe care o conduce nu are asfalt pe drum VIDEO

publicat 2024-03-28 15:30:03 (Adevarul)
Primarul care plantat palmieri pe marginea drumului, desi comuna pe care o conduce nu are asfalt pe drum VIDEO Un primar din judetul Mehedinti a inlocuit corcodusii autohtoni cu palmieri, desi strazile din comuna sunt neasfaltate. ...continuare.

Nu sunt de acord cu Comisia Europeana. Salariul minim trebuie sa creasca in Romania!

publicat 2024-03-28 15:15:07 (Adevarul)
Inainte de a va vorbi despre ce am muncit eu, in Parlamentul European, cu privire la cresterea salariului minim, vreau sa remarc, dintr-o analiza publicata recent de Comisia Europeana cu privire la Romania, doua observatii pe care, in mod cert, le resping. ...continuare.

Putin, ultimul asalt

publicat 2024-03-28 15:15:03 (Adevarul)
Sa ne intelegem, in Rusia nu au avut loc alegeri pe 15-17 martie. In Rusia, de fapt, nu au avut loc niciodata alegeri. ...continuare.

Ministerul Finantelor investeste 2,25 miliarde de lei in industriile cu traditie in Romania

publicat 2024-03-28 15:00:04 (Adevarul)
Ministerul Finantelor investeste 2,25 miliarde de lei in industriile cu traditie in Romania Guvernul Romaniei a aprobat, joi, la propunerea Ministerului Finantelor, o schema de ajutor de stat care prevede finantarea nerambursabila pentru investitii cu impact major in economia romaneasca. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.