EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Statele Unite au sprijinit formarea unui nou cabinet palestinian

publicat 2024-03-30 04:30:02 (Adevarul)
Statele Unite au sprijinit formarea unui nou cabinet palestinian Washingtonul se asteapta ca noua conducere palestiniana sa efectueze "reforme credibile", a declarat Matthew Miller, seful serviciului de presa al Departamentului de Stat. ...continuare.

NYT: Avocatii lui Trump cer demiterea procurorului in cazul imixtiunii electorale

publicat 2024-03-30 04:15:03 (Adevarul)
NYT: Avocatii lui Trump cer demiterea procurorului in cazul imixtiunii electorale Potrivit apararii fostului presedinte american, acest lucru este necesar pentru "restabilirea increderii publicului in integritatea sistemului judiciar". ...continuare.

Un barbat care a petrecut toata noaptea salvand oameni de la Crocus a murit

publicat 2024-03-30 01:15:04 (Adevarul)
Un barbat care a petrecut toata noaptea salvand oameni de la Crocus a murit Dupa cum a raportat Uniunea Armenilor din Rusia, starea lui Karen Yengibaryan s-a inrautatit in urmatoarele zile. ...continuare.

Transportul in Bosfor a fost suspendat

publicat 2024-03-30 01:15:03 (Adevarul)
Transportul in Bosfor a fost suspendat Transportul in stramtoarea Bosfor a fost suspendat din cauza unei defectiuni a motorului navei de marfa Sea Turtle, sub pavilionul Comorelor. Acest lucru a fost raportat de Departamentul de Afaceri Maritime al Ministerului Transporturilor din Turcia. ...continuare.

30 martie, ziua in care presedintele Ronald Reagan a fost impuscat in piept, la Washington VIDEO

publicat 2024-03-30 00:15:03 (Adevarul)
30 martie, ziua in care presedintele Ronald Reagan a fost impuscat in piept, la Washington VIDEO La 30 martie 1968 s-a nascut Celine Dion. Tot intr-o zi de sfarsit de martie au murit Victor Ion Popa, autorul savuroasei comedii "Take, Ianke si Cadir", si actrita Vasilica Tastaman. ...continuare.

Dimitar Glavchev va deveni prim-ministru al guvernului bulgar de tehnicieni

publicat 2024-03-30 00:00:03 (Adevarul)
Dimitar Glavchev va deveni prim-ministru al guvernului bulgar de tehnicieni Pana acum, Dimitar Glavchev a fost presedintele Camerei de Conturi din Bulgaria. ...continuare.

Cosmarul unei infidele. Razbunarea amantului a fost crancena: imaginile intime, facute publice

publicat 2024-03-29 23:15:02 (Adevarul)
Cosmarul unei infidele. Razbunarea amantului a fost crancena: imaginile intime, facute publice O femeie a trait luni de zile un cosmar dupa ce a decis sa incheie relatia extraconjugala cu un barbat caruia ii inchiriase o casa. Cand a aflat ca vrea sa puna capat relatiei, amantul le-a trimis filmari si poze compromitatoare sotului femeii si inclusiv fiicei sale de 13 ani. ...continuare.

CFR face egal la Sepsi. Meciul s-a decis in prima repriza

publicat 2024-03-29 23:00:05 (Adevarul)
CFR face egal la Sepsi. Meciul s-a decis in prima repriza Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 1-1 (1-1), vineri seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii de fotbal. ...continuare.

Iustin Petcu, cel mai bun matematician din lume la varsta lui. Sora lui, Sofia, este si ea campioana la matematica mentala

publicat 2024-03-29 22:45:05 (Adevarul)
Iustin Petcu, cel mai bun matematician din lume la varsta lui. Sora lui, Sofia, este si ea campioana la matematica mentala Baietelul din Navodari uimeste de fiecare data cand apare la o olimpiada sau competitie internationala de matematica mentala, unde a obtinut mai multe medalii de aur pentru Romania. ...continuare.

Cruzime fara margini fata de un mic animal. Sadicul agresor este cautat de Politie

publicat 2024-03-29 22:30:02 (Adevarul)
Cruzime fara margini fata de un mic animal. Sadicul agresor este cautat de Politie O organizatie care se ocupa de salvarea animalelor cauta un individ din Giurgiu care a ucis in bataie un iepuras. Cei de la Asociatia "Salvam iepurasi" au initiat si o petitie pentru pedepsirea acestuia. Nu ar fi o premiera: in trecut, alte persoane au ajuns in fata instantei pentru fapte similare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.