EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adolescenti prinsi cand vindeau cocaina langa o scoala din Targu Jiu. Ce au mai gasit politistii la perchezitiile ulterioare VIDEO

publicat 2024-03-30 09:15:03 (Adevarul)
Adolescenti prinsi cand vindeau cocaina langa o scoala din Targu Jiu. Ce au mai gasit politistii la perchezitiile ulterioare VIDEO Doua adolescenti au fost prinsi de politisti in timp ce comercializau aproximativ 55 de grame de cocaina, in apropierea unei unitati de invatamant din municipiul Targu Jiu. Perchezitiile ulterioare au scos la iveala si alte droguri, plus arme fara autorizatie ...continuare.

Mircea Lucescu, din nou pe banca. Tehnicianul ar fi ajuns la un acord cu noua sa echipa

publicat 2024-03-30 08:30:08 (Adevarul)
Mircea Lucescu, din nou pe banca. Tehnicianul ar fi ajuns la un acord cu noua sa echipa Antrenorul roman e liber de contract dupa despartirea de Dinamo Kiev. ...continuare.

Romania trece la ora de vara. Ce influenta are aceasta schimbare asupra organismului uman

publicat 2024-03-30 08:30:08 (Adevarul)
Romania trece la ora de vara. Ce influenta are aceasta schimbare asupra organismului uman Romania trece la ora de vara in noaptea de sambata spre duminica, ora 3,00 devenind ora 4,00. Tot mai multe state de pe Planeta au renuntat la schimbare din diferite motive. ...continuare.

Temperaturi de vara in penultima zi a lunii martie. La cat ajung temperaturile maxime

publicat 2024-03-30 08:30:04 (Adevarul)
Temperaturi de vara in penultima zi a lunii martie. La cat ajung temperaturile maxime Penultima zi a lunii martie aduce vreme de vara. Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 28 de grade Celsius, putin mai scazute in Delta Dunarii si la mare, unde se vor incadra intre 15 si 20 de grade Celsius. ...continuare.

Consultatii medicale gratuite in sase judete. "Preventia nu este o optiune pentru ei, iar vizitele la medic sunt rare"

publicat 2024-03-30 08:15:02 (Adevarul)
Consultatii medicale gratuite in sase judete. Preventia nu este o optiune pentru ei, iar vizitele la medic sunt rare Caravana "Sanatatea vine la tine", care se organizeaza pentru al treilea an de catre Alianta Pacientilor Cronici din Romania (APCR) in parteneriat cu mai multe firme, ajunge in perioada martie - iunie in sase judete ale tarii, in localitati in care cetatenii au acces redus la serviciile medicale. ...continuare.

De ce si-au dorit romanii un rege strain. "De li s-ar da un print pamantean, li s-ar face iarasi cel mai mare rau"

publicat 2024-03-30 08:00:02 (Adevarul)
De ce si-au dorit romanii un rege strain. De li s-ar da un print pamantean, li s-ar face iarasi cel mai mare rau Inca de acum mai bine de doua secole, elitele politice romanesti au dorit ca Principatele si mai apoi Romania sa fie condusa de un principe strain. Acestia credeau ca un monarh strain va garanta progresul si functionarea statului modern dincolo de interesele strict balcanice. ...continuare.

Calatorie in timp printre bijuteriile Muntilor Bucegi: Castelul Peles si Castelul Cantacuzino FOTO

publicat 2024-03-30 07:45:06 (Adevarul)
Calatorie in timp printre bijuteriile Muntilor Bucegi: Castelul Peles si Castelul Cantacuzino FOTO In anii '60, cand Romania comunista, statiunile Busteni si Sinaia din Prahova straluceau ca niste bijuterii aristocratice in inima Muntilor Bucegi. Astazi aceste doua destinatii turistice continua sa fascineze si sa inspire. ...continuare.

Generalul roman decorat de SUA in Irak si Afganistan pune degetul pe rana. Avertismentul care le da fiori ucrainenilor

publicat 2024-03-30 07:15:02 (Adevarul)
Generalul roman decorat de SUA in Irak si Afganistan pune degetul pe rana. Avertismentul care le da fiori ucrainenilor Ucraina se afla intr-o situatie delicata pe front, intr-un moment in care nu mai beneficiaza de acelasi sprijin din partea Occidentului. Fara munitie si cu tot mai putini soldati, ucrainenii rezista cu greu, dar acestea nu sunt singurele probleme ale Kievului. ...continuare.

Cum se poate replia Simona Halep dupa ce a fost refuzata de organizatorii turneului de la Stuttgart

publicat 2024-03-30 07:15:02 (Adevarul)
Cum se poate replia Simona Halep dupa ce a fost refuzata de organizatorii turneului de la Stuttgart Romanca nu a primit invitatie la competitia din Germania. ...continuare.

Mass-media a calculat cat teritoriu ucrainean a ocupat Rusia din octombrie

publicat 2024-03-30 05:00:02 (Adevarul)
Mass-media a calculat cat teritoriu ucrainean a ocupat Rusia din octombrie Desi Federatia Rusa a capturat o zona relativ mica, fortele sale inca reprezinta o amenintare serioasa pentru prima linie a Ucrainei, deoarece sunt mai bine echipate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.