EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum baga Kim Jong-un frica in nord-coreeni. Oameni executati pentru vizionarea unor filme straine

publicat 2024-03-30 13:00:04 (Adevarul)
Cum baga Kim Jong-un frica in nord-coreeni. Oameni executati pentru vizionarea unor filme straine Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un este bine-cunoscut pentru metodele macabre de executie, care seamana de cele mai multe ori cu scene din filmele de groaza, relateaza Daily Mail. ...continuare.

Destinatii de weekend in Romania. Cum ajungi pe taramul flacarilor care tasnesc din pamant FOTO

publicat 2024-03-30 13:00:02 (Adevarul)
Destinatii de weekend in Romania. Cum ajungi pe taramul flacarilor care tasnesc din pamant FOTO Turistii care ajung in judetul Buzau au ocazia sa admire un important fenomen natural, care se mai gaseste in putine locuri de pe glob. Este vorba despre Focul Viu de la Lopatari. Cei care aleg aceasta destinatie trebuie sa stie insa ca drumul pana la rezervatia naturala nu este cel mai bun. ...continuare.

Granita romano-sarba pentru biciclisti a fost redeschisa. Relaxare pe doua roti pe un traseu spectaculos VIDEO

publicat 2024-03-30 12:30:08 (Adevarul)
Granita romano-sarba pentru biciclisti a fost redeschisa. Relaxare pe doua roti pe un traseu spectaculos VIDEO Bucurie mare pentru iubitorii de ciclism din vestul tarii. S-a redeschis pentru acest weekend (30-31 martie) frontiera romano-sarba de pe digul canalului Bega. Punctul de frontiera pentru ciclisti se va deschide o data pe luna ...continuare.

Scoala noua, moderna, construita din temelii, cu ajutorul fondurilor europene, intr-o comuna din Bacau FOTO

publicat 2024-03-30 12:30:06 (Adevarul)
Scoala noua, moderna, construita din temelii, cu ajutorul fondurilor europene, intr-o comuna din Bacau FOTO Vineri, 29 martie 2024, la Filipeni, judetul Bacau, in prezenta parintilor, elevilor si a cadrelor didactice a avut loc inaugurarea oficiala a scolii coordonatoare din localitate. ...continuare.

Nicolae Steinhardt, evreul convertit la crestinism, care a prezis sfarsitul comunismului, dar nu l-a mai apucat: "Eram in 1983. Nu prea se aratau semne"

publicat 2024-03-30 12:30:02 (Adevarul)
Nicolae Steinhardt, evreul convertit la crestinism, care a prezis sfarsitul comunismului, dar nu l-a mai apucat: Eram in 1983. Nu prea se aratau semne La 30 martie se implinesc 35 de ani de la moartea lui Nicolae Steinhardt, evreu convertit la crestinism. A crezut toata viata in caderea comunismului, dar a murit cu putin timp inainte de momentul istoric. ...continuare.

Cea mai veche regula a armatei britanice a fost eliminata. Ministrul Apararii britanic "Era ridicola"

publicat 2024-03-30 12:00:03 (Adevarul)
Cea mai veche regula a armatei britanice a fost eliminata. Ministrul Apararii britanic Era ridicola Armata britanica a decis sa renunte la regula care le interzicea soldatilor si ofiterilor sa poarte barba. Totusi, militarii trebuie sa acorde atentie aspectului barbii, intrucat vor fi verificati in mod regulat, relateaza BBC. ...continuare.

Bogdan Stelea, despre impulsivul Gica Hagi. "El nu e multumit de nimeni, niciodata"

publicat 2024-03-30 11:45:06 (Adevarul)
Bogdan Stelea, despre impulsivul Gica Hagi. El nu e multumit de nimeni, niciodata Fostul portar nu a rezistat decat cateva saptamani in proiectul Viitorul. ...continuare.

Aeroport de mici dimensiuni intr-o comuna fara someri, cea mai bogata din Valcea. Cum este posibil acest lucru VIDEO

publicat 2024-03-30 11:45:05 (Adevarul)
Aeroport de mici dimensiuni intr-o comuna fara someri, cea mai bogata din Valcea. Cum este posibil acest lucru VIDEO De mai bine de un deceniu se tot vorbeste despre realizarea unui aerodrom in judetul Valcea destinat avioanelor de mici dimensiuni si elicopterelor. Investitia este la faza de proiectare, in urma unui parteneriat ...continuare.

De unde vrea Joe Biden sa adune voturi in plus in lupta cu Donald Trump. Fostul presedinte vorbeste despre "creierul de vrabie"

publicat 2024-03-30 11:30:03 (Adevarul)
De unde vrea Joe Biden sa adune voturi in plus in lupta cu Donald Trump. Fostul presedinte vorbeste despre creierul de vrabie Echipa de campanie a lui Joe Biden a lansat vineri o campanie de publicitate pentru a incerca sa atraga alegatorii lui Nikki Haley, invinsa in timpul alegerilor primare republicane de fostul presedinte Donald Trump, informeaza AFP. ...continuare.

Printesa Elena Ghica, prima romanca pe Varful Mönch din Alpii Elvetieni (4.107 m), unde a infipt steagul valah

publicat 2024-03-30 11:30:02 (Adevarul)
Printesa Elena Ghica, prima romanca pe Varful Mönch din Alpii Elvetieni (4.107 m), unde a infipt steagul valah Elena Ghica si-a urmat cu orice pret visul de a urca pe Varful Mönch din Alpi, reusind sa il cucereaza in premiera absoluta pe versantul grindelwaldez, devenind prima romanca care a pus piciorul pe acest varf de 4.107 metri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.