EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vatmanul cu inima de mama. La 28 de ani, Teodora si-a gasit vocatia la carma tramvaiului. "Nu am vrut sa plec in strainatate"

publicat 2024-03-30 14:00:05 (Adevarul)
Vatmanul cu inima de mama. La 28 de ani, Teodora si-a gasit vocatia la carma tramvaiului. Nu am vrut sa plec in strainatate In fiecare zi, inainte ca orasul sa se trezeasca, la ora trei dimineata, Teodora Guzu, mama a doi copii, isi asuma responsabilitatile de pe sine, la carma tramvaielor Companiei de Transport Public din Iasi ...continuare.

Pistol letal cu glont descoperit de politisti in masina unui barbat arestat pentru viol la Galati VIDEO

publicat 2024-03-30 14:00:04 (Adevarul)
Pistol letal cu glont descoperit de politisti in masina unui barbat arestat pentru viol la Galati VIDEO Politistii din Galati au efectuat o perchezitie asupra unui autoturism parcat pe o strada din oras si au gasit un pistol letal cu glont, care avea in incarcator cinci cartuse. Proprietarul masinii, care in prezent se afla in arest, va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor ...continuare.

Florin Roman: PNL Alba nu face nicio alianta cu PSD pentru alegerile locale. Suntem capabili sa castigam prin noi insine

publicat 2024-03-30 14:00:04 (Adevarul)
Florin Roman: PNL Alba nu face nicio alianta cu PSD pentru alegerile locale. Suntem capabili sa castigam prin noi insine Deputatul PNL de Alba Florin Roman, coordonator campaniei formatiunii pentru alegerile locale, a subliniat ca in judetul Alba PNL nu va face alianta cu PSD pentru scrutinele locale. ...continuare.

Un numar tot mai mare de americani ajung in inchisorile rusesti. Ce sanse au sa fie eliberati

publicat 2024-03-30 13:45:04 (Adevarul)
Un numar tot mai mare de americani ajung in inchisorile rusesti. Ce sanse au sa fie eliberati Tot mai multi cetateni americani ajung in inchisorile rusesti acuzati de infractiuni mai mult sau mai putin grave, in timp ce perspectivele lor de eliberare sunt incerte, relateaza AP. ...continuare.

De ce barbatii devin mai putin fertili. Bacteria comuna care influenteaza calitatea spermei

publicat 2024-03-30 13:30:02 (Adevarul)
De ce barbatii devin mai putin fertili. Bacteria comuna care influenteaza calitatea spermei Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitatii din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin. ...continuare.

Un roman a murit in incendiul care a izbucnit la un spital din Sicilia: fuma in timpul unei sedinte de oxigenoterapie

publicat 2024-03-30 13:30:02 (Adevarul)
Un roman a murit in incendiul care a izbucnit la un spital din Sicilia: fuma in timpul unei sedinte de oxigenoterapie Un roman rezident in localitatea italiana Canicattì, provincia Agrigento din Sicilia, a murit in incendiul care a izbucnit in spitalul Fratelli Parlapiano din localitatea Ribera. ...continuare.

Iohannis: Sarbatoarea Invierii Domnului ne aduce impreuna intr-o comuniune a iertarii si a renasterii

publicat 2024-03-30 13:15:03 (Adevarul)
Iohannis: Sarbatoarea Invierii Domnului ne aduce impreuna intr-o comuniune a iertarii si a renasterii Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Sarbatorilor Pascale celebrate de crestinii romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici. Seful statului a subliniat ca Sarbatoarea Invierii ne aduce impreuna intr-o comuniune a iertarii si a renasterii. ...continuare.

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda

publicat 2024-03-30 13:00:07 (Adevarul)
Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. ...continuare.

Piata de fotovoltaice, accelerata de scumpiri si de instabilitate

publicat 2024-03-30 13:00:07 (Adevarul)
Piata de fotovoltaice, accelerata de scumpiri si de instabilitate Cererea de panouri solare creste pe masura ce tot mai multi romani vor sa-si compenseze singuri costurile cu facturile de energie electrica. ...continuare.

Restaurarea spectaculoasa a unei barci care atrage privirile pe Bega. Transformarea "Egretei" a durat doar 12 zile FOTO

publicat 2024-03-30 13:00:06 (Adevarul)
Restaurarea spectaculoasa a unei barci care atrage privirile pe Bega. Transformarea Egretei a durat doar 12 zile FOTO O micuta si cocheta ambarcatiune si-a facut aparitia in Timisoara, pe canalul Bega. Aceasta a primit numele de "Egrata" si a fost lansata zilele trecute pe apa. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.