EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sapte sfaturi pentru un somn odihnitor. Cum sa faci fata trecerii la ora de vara

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Adevarul)
Sapte sfaturi pentru un somn odihnitor. Cum sa faci fata trecerii la ora de vara Avand in vedere faptul ca schimbarile de ora pot perturba ciclurile somn-veghe, este important sa tii cont de aceste sfaturi pentru a avea un somn odihnitor, relateaza Daily Mail. ...continuare.

Irina Begu s-a calificat in finala turneului de la Antalya (WTA 125)

publicat 2024-03-30 15:30:05 (Adevarul)
Irina Begu s-a calificat in finala turneului de la Antalya (WTA 125) Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, dupa ce a invins-o pe japoneza Moyuka Uchijima cu 7-5, 6-2 in penultimul act. ...continuare.

Gorghiu: Populismul, lipsa de proiecte si solutii nu vor avea voturile pe care spera sa le aiba pe 9 iunie

publicat 2024-03-30 15:30:05 (Adevarul)
Gorghiu: Populismul, lipsa de proiecte si solutii nu vor avea voturile pe care spera sa le aiba pe 9 iunie Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a subliniat ca PNL a contribuit la procesul prin care Romania a ajuns in spatiul Schengen, aratand ca vor fi continuate eforturile pentru aderarea toatla a tarii. ...continuare.

Culmea birocratiei din Romania. O primarie incearca de sapte ani sa preia in proprietate un drum pentru a-l moderniza

publicat 2024-03-30 15:30:03 (Adevarul)
Culmea birocratiei din Romania. O primarie incearca de sapte ani sa preia in proprietate un drum pentru a-l moderniza Primaria comunei Polovragi, din judetul Gorj, incearca de sapte ani sa preia in administrare un drum forestier care duce catre cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Gorj: pestera lui Zamolxe ...continuare.

Donald Trump a postat imagini in care Joe Biden apare legat de maini si de picioare "ca un porc" VIDEO

publicat 2024-03-30 15:00:02 (Adevarul)
Donald Trump a postat imagini in care Joe Biden apare legat de maini si de picioare ca un porc VIDEO Candidatul republican la presedintie este acuzat de "incitare la violenta politica" dupa ce a postat pe site-ul sau de socializare, Truth Social, imagini cu Joe Biden legat de maini si picioare. ...continuare.

Fenomen optic uimitor surprins la Cetatea Devei de doi fotografi: "Nu este fake, nici AI, este real" FOTO

publicat 2024-03-30 15:00:02 (Adevarul)
Fenomen optic uimitor surprins la Cetatea Devei de doi fotografi: Nu este fake, nici AI, este real FOTO Doi fotografi din Deva au surprins in imagini iesite din comun Cetatea medievala Deva, incadrata de cei mai impozanti munti din vestul Romaniei, aflati la aproape 100 de kilometri de ea ...continuare.

Cirstoiu: "Puteam sa fiu de multe ori ministrul Sanatatii in viata asta". Candidatul Coalitiei, impotriva desfiintarii sectoarelor Capitalei

publicat 2024-03-30 14:45:03 (Adevarul)
Cirstoiu: Puteam sa fiu de multe ori ministrul Sanatatii in viata asta. Candidatul Coalitiei, impotriva desfiintarii sectoarelor Capitalei Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, a relatat in emisiunea Insider Poltic ca ar fi putut deveni ministru al Sanatatii de mai multe ori. ...continuare.

Putin exploateaza frica germanilor, spune Joachim Gauck, fostul presedinte al Germaniei

publicat 2024-03-30 14:45:02 (Adevarul)
Putin exploateaza frica germanilor, spune Joachim Gauck, fostul presedinte al Germaniei Germanii sunt prea fricosi in relatiile lor cu presedintele rus Vladimir Putin, a declarat fostul presedinte german Joachim Gauck intr-un interviu publicat sambata de agentia de stiri RND, informeaza dpa. ...continuare.

O tanara din Vaslui s-a sinucis de rusine, dupa o aventura cu patronul firmei la care lucra. Avea doi copii mici, de 5 si 8 ani

publicat 2024-03-30 14:30:05 (Adevarul)
O tanara din Vaslui s-a sinucis de rusine, dupa o aventura cu patronul firmei la care lucra. Avea doi copii mici, de 5 si 8 ani O tanara din Vaslui si-a pus capat zilelor dupa ce lumea din sat a aflat ca ar fi avut o relatie cu seful ei. Femeia s-a ascuns inainte de a recurge la gestul extrem si nici nu s-a mai gandit la cei doi copii mici pe care ii are. ...continuare.

Un padurar din Suceava s-a intalnit cu patru ursi. Ce a urmat VIDEO

publicat 2024-03-30 14:30:05 (Adevarul)
Un padurar din Suceava s-a intalnit cu patru ursi. Ce a urmat VIDEO Un padurar din Suceava a dat nas in nas cu nu mai putin de patru ursi. Este vorba de o mama si cei trei pui ai ei, pe care i-a filmat de la o distanta sigura. Imaginile publicate de Romsilva au devenit virale. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.