EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Povestea omului care sta in croaziera de 23 de ani: "Mi-am pierdut picioarele de uscat"

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Adevarul)
Povestea omului care sta in croaziera de 23 de ani: Mi-am pierdut picioarele de uscat Un cubanez care navigheaza de un sfert de veac are probleme de sanatate din cauza faptului ca s-a rupt de pamant. ...continuare.

Grecia vrea sa impuna muzica nationala in detrimentul celei straine. Reactii dure la proiectul de lege al Guvernului elen

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Adevarul)
Grecia vrea sa impuna muzica nationala in detrimentul celei straine. Reactii dure la proiectul de lege al Guvernului elen Muzica greceasca ar urma sa fie auzita in holurile hotelurilor, in lifturi, in cazinouri, dar si in centre comerciale, conform unui proiect de lege al Guvernului elen, relateaza The Guardian. ...continuare.

Anunt soc facut de cantareata Lizzo, dupa ce a fost data in judecata de dansatoarele ei: "M-am saturat"

publicat 2024-03-30 17:00:01 (Adevarul)
Anunt soc facut de cantareata Lizzo, dupa ce a fost data in judecata de dansatoarele ei: M-am saturat Cantareata americana Lizzo, in varsta de 35 de ani, a facut un anunt care i-a luat prin surprindere pe fanii sai. Artista a transmis intr-o postare pe Instagram ca a renuntat la industria muzicala pentru ca s-a saturat sa fie ridiculizata pe internet pentru aspectul ei, relateaza Sky News. ...continuare.

Femeie disparuta, cautata cu echipamente sofisticate in apele unui baraj de pe raul Olt. Misterul din jurul disparitiei VIDEO

publicat 2024-03-30 17:00:01 (Adevarul)
Femeie disparuta, cautata cu echipamente sofisticate in apele unui baraj de pe raul Olt. Misterul din jurul disparitiei VIDEO De patru zile, o persoana despre care se banuieste ca s-a aruncat in raul Olt este cautata de zeci de pompieri militari si scafandri din Valcea si Gorj, cu ajutorul celui mai performant sonar. ...continuare.

Ucrainenii ridica armele-momeala la nivel de arta. Productia a explodat pe fondul deficitului de munitie de campul de lupta

publicat 2024-03-30 17:00:01 (Adevarul)
Ucrainenii ridica armele-momeala la nivel de arta. Productia a explodat pe fondul deficitului de munitie de campul de lupta Cererea pentru arme-momeala a explodat pe masura ce soldatii ucraineni din prima linie se confrunta cu atacuri rusesti ce cresc in intensitate si provizii de munitie care se epuizeaza. ...continuare.

"Jefuiesc" banci, ataca turisti si isi ucid stapanii: cele mai grave atacuri comise de maimute in Thailanda

publicat 2024-03-30 16:45:02 (Adevarul)
Jefuiesc banci, ataca turisti si isi ucid stapanii: cele mai grave atacuri comise de maimute in Thailanda Escrocii "Fagin" antreneaza maimute sa fure, in timp ce primatele salbatice "jefuiesc" banci, ataca turisti si chiar isi ucid stapanii, relateaza Daily Mail. ...continuare.

Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. "Anul acesta se va circula pe inca 30 de km" VIDEO

publicat 2024-03-30 16:15:01 (Adevarul)
Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. Anul acesta se va circula pe inca 30 de km VIDEO Lotul 5 al Autostrazii Sibiu Pitesti ar putea fi finalizat la sfarsitul acestui an, inainte de termen, sustin reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. In santier a fost pusa in functiune o noua statie de asfalt ...continuare.

Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat dupa doar o zi de la inaugurare VIDEO

publicat 2024-03-30 16:00:02 (Adevarul)
Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat dupa doar o zi de la inaugurare VIDEO Telecabina Cetatii Devei a functionat doar o zi dupa inaugurarea. Ascensorul s-a defectat, iar turistii veniti, sambata, in numar mare la cetatea medievala Deva, au putut urca doar pe jos pentru a vizita monumentul ...continuare.

Cum alegem ce fel de educatie ii dam copilului, potrivit sfaturilor specialistilor

publicat 2024-03-30 16:00:02 (Adevarul)
Cum alegem ce fel de educatie ii dam copilului, potrivit sfaturilor specialistilor La o conferinta despre educatie la Brasov, parintii au aflat ca modelul de educatie trebuie ales in primul rand potrivit spiritului copilului. Sala a fost neincapatoare la eveniment ...continuare.

Vasilica Tastaman, blonda fatala cu un ras spumos: "M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat ca sa am unde sa dorm!" VIDEO

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Adevarul)
Vasilica Tastaman, blonda fatala cu un ras spumos: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat ca sa am unde sa dorm! VIDEO A iubit si a fost iubita de artisti celebri insa, la inceputul carierei, Vasilica Tastaman a fost nevoita sa faca gesturi extreme pentru a putea supravietui. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.