EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O bicicleta electrica a luat foc in poarta Regelui Charles III. Care a fost reactia trecatorilor din Londra VIDEO

publicat 2024-03-30 20:30:02 (Adevarul)
O bicicleta electrica a luat foc in poarta Regelui Charles III. Care a fost reactia trecatorilor din Londra VIDEO O bicicleta electrica a luat foc in timp ce era parcata in fata Palatului Buckingham. Se crede ca incendiul a pornit de la bateria vehiculului. ...continuare.

Romania, fara Simona Halep in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Ce a anuntat sportiva noastra

publicat 2024-03-30 20:00:02 (Adevarul)
Romania, fara Simona Halep in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Ce a anuntat sportiva noastra Federatia Romana de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei. ...continuare.

Tottenham revine si castiga cu Luton. Radu Dragusin a fost integralist pentru Spurs

publicat 2024-03-30 19:45:01 (Adevarul)
Tottenham revine si castiga cu Luton. Radu Dragusin a fost integralist pentru Spurs Radu Dragusin a fost integralist pentru Tottenham, in victoria cu Luton, scor 2-1, in etapa 30 din Premier League. ...continuare.

Romania, fara Simona Halem in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Ce a anuntat sportiva noastra

publicat 2024-03-30 19:45:01 (Adevarul)
Romania, fara Simona Halem in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Ce a anuntat sportiva noastra Federatia Romana de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei. ...continuare.

Dupa ce a inflamat spatiul public, ANPC anunta ca "«Puiul vopsit» este o expresie metaforica". Unde s-a identificat tulpina salmonella

publicat 2024-03-30 19:30:02 (Adevarul)
Dupa ce a inflamat spatiul public, ANPC anunta ca «Puiul vopsit» este o expresie metaforica. Unde s-a identificat tulpina salmonella Dupa ce Horia Constantinescu, fostul director ANPC, a inflamat spatiul public cu scandalul puilor vopsiti, Paul Anghel, director al Directiei Generale de Control si Supraveghere Piata din cadrul ANPC, vine cu dovezi si completari. ...continuare.

Incendiu cu mari degajari de fum langa o hala din Pitesti. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale

publicat 2024-03-30 19:30:02 (Adevarul)
Incendiu cu mari degajari de fum langa o hala din Pitesti. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale Un incendiu violent cu mari degajari de fum a izbucnit, sambata, langa o hala din municipiul Pitesti, pompierii intervenind cinci autospeciale pentru stingerea focului. ...continuare.

O femeie risca sapte ani de inchisoare pentru un comentariu postat pe o retea de socializare: "Ma gandeam, ma rugam, eram distrusa"

publicat 2024-03-30 19:00:05 (Adevarul)
O femeie risca sapte ani de inchisoare pentru un comentariu postat pe o retea de socializare: Ma gandeam, ma rugam, eram distrusa O femeie insarcinata este pasibila de sapte ani de inchisoare pentru ca a criticat pe Facebook o pasta de tomate. ...continuare.

Povestea lui Ali, general al Imperiului Otoman, care a murit de foame pe strazile Constantei

publicat 2024-03-30 19:00:03 (Adevarul)
Povestea lui Ali, general al Imperiului Otoman, care a murit de foame pe strazile Constantei In perioada crizei economice din perioada 1929-1933, Ali, fiul vizirului sultanului Abdul Hamid, s-a refugiat la Constanta de teama represaliilor pe care le-ar fi suferit in Turcia. Aici, a murit de foame. ...continuare.

Capitanul unei expeditii de traversare a Atlanticului cu un velier ca in secolul al XVII-lea a decedat inainte de a ajunge la destinatie

publicat 2024-03-30 18:30:04 (Adevarul)
Capitanul unei expeditii de traversare a Atlanticului cu un velier ca in secolul al XVII-lea a decedat inainte de a ajunge la destinatie Capitanul in varsta de 75 de ani al expeditiei ''La Peregrina'', un velier al carui echipaj si-a propus sa traverseze Atlanticul folosind doar mijloace de navigatie datand din secolul al XVII-lea, a decedat sambata la 420 de mile marine de insula Guadelupa. ...continuare.

FC Botosani a castigat derby-ul cu Poli Iasi, in play-out-ul Superligii

publicat 2024-03-30 18:30:02 (Adevarul)
FC Botosani a castigat derby-ul cu Poli Iasi, in play-out-ul Superligii FC Botosani a invins-o pe Politehnica Iasi cu scorul de 2-1 (0-1), sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.