EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii. Rolul deschiderii emotionale in longevitate, explicat de un cunoscut psihiatru

publicat 2024-03-30 23:30:02 (Adevarul)
De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii. Rolul deschiderii emotionale in longevitate, explicat de un cunoscut psihiatru Exista o serie intreaga de posibile motive pentru care femeile tind sa traiasca in medie mai mult decat barbatii, o parte explicata prin diferentele genetice dintre sexe, o alta parte derivata din stilul de viata al femeilor si barbatilor ...continuare.

Politia israeliana a arestat 16 persoane pentru incitare in zona Muntelui Templului

publicat 2024-03-30 23:30:02 (Adevarul)
Politia israeliana a arestat 16 persoane pentru incitare in zona Muntelui Templului Persoanele retinute au strigat lozinci incitatoare si s-au asociat cu teroristii, a informat serviciul de presa al politiei. ...continuare.

Mancaruri de post din Maramures. Retetele stramosilor, mult mai simple fata de cele de azi

publicat 2024-03-30 23:00:02 (Adevarul)
Mancaruri de post din Maramures. Retetele stramosilor, mult mai simple fata de cele de azi Este Postul Pastelui si majoritatea crestinilor incearca sa respecte cutumele bisericesti, respectiv sa posteasca in aceste sapte saptamani pana la Paste. Dar ce mancam in prezent "de post" nu seamana cu ce mancau bunicii si strabunicii nostri, la sat ...continuare.

Un radical islamist care planuia un atac la Catedrala Notre Dame a fost retinut in Franta

publicat 2024-03-30 23:00:02 (Adevarul)
Un radical islamist care planuia un atac la Catedrala Notre Dame a fost retinut in Franta Persoana retinuta este un cetatean egiptean in varsta de 62 de ani, a informat ziarul Le Journal de Dimanche. ...continuare.

Cand si unde a aparut prima publicatie umoristica in limba romana din Imperiul Habsburgic. Se numea "Strigoiul"

publicat 2024-03-30 22:30:04 (Adevarul)
Cand si unde a aparut prima publicatie umoristica in limba romana din Imperiul Habsburgic. Se numea Strigoiul Un oras din tara noastra a avut primul ziar in limba germana. Este vorba despre Arad, care pe atunci era parte din Imperiului Austriac. Au urmat unul in limba maghiara si unul in romana. ...continuare.

Cat de mult conteaza cresterea PIB din Romania. Expertii pun degetul pe rana: "PIB nu creste neaparat sanatos"

publicat 2024-03-30 22:15:05 (Adevarul)
Cat de mult conteaza cresterea PIB din Romania. Expertii pun degetul pe rana: PIB nu creste neaparat sanatos Romania a mai recuperat din diferenta fata de Occident si a ajuns la 78% din media UE, insa acest lucru nu se resimte in buzunarele romanilor care sunt, potrivit datelor Eurostat, cei mai saraci europeni ...continuare.

Papa Francisc a venit in fata a mii de credinciosi la slujba de Inviere de la basilica Sfantul Petru din Roma VIDEO

publicat 2024-03-30 22:00:02 (Adevarul)
Papa Francisc a venit in fata a mii de credinciosi la slujba de Inviere de la basilica Sfantul Petru din Roma VIDEO Papa Francisc prezideaza sambata seara Vigilia Pascala la basilica Sfantul Petru din Roma, la o zi dupa anularea in ultimul moment a participarii sale la procesiunea ''Via Crucis'' de la Colosseum, absenta ce a ridicat noi semne de intrebare asupra starii sale de sanatate, relateaza AFP. ...continuare.

Incendiu la o casa din Centrul vechi al Bucurestiului. 50 de persoane au fost evacuate VIDEO

publicat 2024-03-30 21:30:04 (Adevarul)
Incendiu la o casa din Centrul vechi al Bucurestiului. 50 de persoane au fost evacuate VIDEO Un incendiu a izbucnit sambata seara la o casa situata pe strada Selari din Sectorul 3 al Capitalei. ...continuare.

Cea mai sfanta noapte pentru catolici: Invierea. Duminica, sarbatoresc Pastele VIDEO

publicat 2024-03-30 21:15:02 (Adevarul)
Cea mai sfanta noapte pentru catolici: Invierea. Duminica, sarbatoresc Pastele VIDEO La catolici, cel mai important moment din noaptea de Inviere este binecuvantarea focului si aprinderea lumanarii pascale, la fel ca si impartasirea credinciosilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.