EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O culme a prostiei romanesti: nu putem dobori drone si rachete agresoare, pentru ca nu avem legislatie!

publicat 2024-03-31 09:15:02 (Adevarul)
Cred ca suntem unici in Europa, cu o astfel de lacuna. Zboara drone si rachete agresoare peste Romania, noi ne uitam in lege, si n-avem voie sa le doboram, ca nu au pilot. ...continuare.

Viciul pentru care o persoana a renuntat la libertate. A vandut o pereche de pantaloni de trening pentru a cumpara droguri

publicat 2024-03-31 08:45:05 (Adevarul)
Viciul pentru care o persoana a renuntat la libertate. A vandut o pereche de pantaloni de trening pentru a cumpara droguri Desi se afla in arest la domiciliu, o femeie a plecat din locuinta pentru a-si cumpara droguri. A luat lucruri din casa pentru a le vinde si a face rost de bani pentru a-si achizitiona droguri ...continuare.

Franta va livra Ucrainei "sute" de blindate si rachete Aster, anunta Sebastien Lecornu

publicat 2024-03-31 08:45:04 (Adevarul)
Franta va livra Ucrainei sute de blindate si rachete Aster, anunta Sebastien Lecornu Franta va livra Ucrainei "sute" de vehicule blindate vechi, dar "inca functionale" si rachete Aster, in cadrul unui nou pachet de ajutor pentru Kiev in razboiul sau impotriva Rusiei, potrivit ministrului apararii Sébastien Lecornu, citat de AFP. ...continuare.

Se da pe mana unei femei? Novak Djokovici, ipoteza neasteptata privind noul antrenor

publicat 2024-03-31 08:15:02 (Adevarul)
Se da pe mana unei femei? Novak Djokovici, ipoteza neasteptata privind noul antrenor Trei nume mari sunt pe lista liderului mondial, dupa despartirea suprinzatoare de Ivanisevici. ...continuare.

Negocierile pentru un armistitiu Israel-Hamas au fost reluate la Cairo, conform presei din Egipt

publicat 2024-03-31 08:15:02 (Adevarul)
Negocierile pentru un armistitiu Israel-Hamas au fost reluate la Cairo, conform presei din Egipt Negocierile pentru un armistitiu intre Israel si Hamas urmeaza sa fie reluate duminica la Cairo, informeaza media egipteana pro-guvernamentala Al-Qahera News, apropiata serviciilor de securitate egiptene, transmite AFP. ...continuare.

Motivele pentru care unii soferi renunta la masinile electrice si sa se intorc la cele diesel. "Mi-a ajuns!"

publicat 2024-03-31 08:00:02 (Adevarul)
Motivele pentru care unii soferi renunta la masinile electrice si sa se intorc la cele diesel. Mi-a ajuns! Conducatorii auto constata ca exista o multime de motive pentru a renunta la masinile electrice, de la costuri de asigurare din ce in ce mai mari pana la degradarea bateriei si autonomia redusa in conditii de temperaturi scazute, relateaza inews.co.uk. ...continuare.

Noile pacte revizioniste ce ameninta aliantele SUA. Potentialul lor de destabilizare a lumii pe termen lung

publicat 2024-03-31 07:30:02 (Adevarul)
Noile pacte revizioniste ce ameninta aliantele SUA. Potentialul lor de destabilizare a lumii pe termen lung Nicio alianta pe timp ce pace nu a fost atat de vasta, durabila si eficienta precum cea condusa de Washington de la al Doilea Razboi Mondial incoace. Aliantele SUA a pacificat ceea ce erau odata campuri de macel; a atins o balanta a puterii care favorizeaza democratiile. ...continuare.

Legatura dintre mediu, stilul de viata si vitalitate. Sfatul unui cunoscut psiholog

publicat 2024-03-31 07:15:02 (Adevarul)
Legatura dintre mediu, stilul de viata si vitalitate. Sfatul unui cunoscut psiholog Calitatea si durata vietii fiecaruia dintre noi depinde in buna masura de vitalitate. Forta vitala ne-o luam din odihna, dar si din hrana sanatoasa, gandurile pozitive si chiar din modul in care respiram ...continuare.

Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari

publicat 2024-03-31 07:15:02 (Adevarul)
Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.