EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fenomenul "shrinkflation" afecteaza si produsele de Paste: Ouale de ciocolata mai scumpe si mai mici

publicat 2024-03-31 10:45:03 (Adevarul)
Fenomenul shrinkflation afecteaza si produsele de Paste: Ouale de ciocolata mai scumpe si mai mici In acest an, consumatorii care vor sa achizitioneze oua sau iepurasi de ciocolata, vor plati mai mult pentru mai putin, deoarece preturile la cacao continua sa creasca. ...continuare.

Razboi in Ucraina. Se ascut cutitele, se incarca tunurile

publicat 2024-03-31 10:45:03 (Adevarul)
Razboi in Ucraina. Se ascut cutitele, se incarca tunurile Un film video care circula pe retelele de socializare prezinta un luptator ucrainean care prognozeaza incheierea conflictului din Ucraina in acest an, "maximum in prima parte a anului 2025". ...continuare.

Ada-Kaleh, prin ochii lui Jean Bart: "Musafirii au baut cafele, au fumat tigari, au mancat rahat, bietii turci primind in schimb numeroase si sigure promisiuni" VIDEO

publicat 2024-03-31 10:30:04 (Adevarul)
Ada-Kaleh, prin ochii lui Jean Bart: Musafirii au baut cafele, au fumat tigari, au mancat rahat, bietii turci primind in schimb numeroase si sigure promisiuni VIDEO Daca pentru calator Ada Kaleh a fost un colt de Rai oriental, pentru insulari a insemnat doar un loc unde luptau sa supravietuiasca. ...continuare.

Motivul pentru care durerile cauzate de sciatica sunt mai intense noaptea. Cum le poti ameliora

publicat 2024-03-31 10:30:03 (Adevarul)
Motivul pentru care durerile cauzate de sciatica sunt mai intense noaptea. Cum le poti ameliora Un medic a explicat de ce durerile cauzate de sciatica pot fi mai intense in timpul noptii si cum sa le ameliorezi, relateaza The Mirror. ...continuare.

Romania, tara cu cel mai mare potential eolian din Europa Centrala

publicat 2024-03-31 10:15:03 (Adevarul)
Romania, tara cu cel mai mare potential eolian din Europa Centrala Romania are cel mai mare potential eolian din Europa de Sud-Est si Centrala, date confirmate si de Transelectrica, potrivit careia tara noastra a produs mai multa energie decat a consumat. ...continuare.

Situatie ciudata la Ploiesti: "Afara sunt peste 20 de grade Celsius, iar caloriferele sunt fierbinti"

publicat 2024-03-31 10:00:03 (Adevarul)
Situatie ciudata la Ploiesti: Afara sunt peste 20 de grade Celsius, iar caloriferele sunt fierbinti Temperatura in weekendul aceasta a ajuns la valori de vara, desi abia se termina prima luna de primavara. Chiar daca multi romani s-au plimbat prin parcuri in pantaloni scurti si tricou, in Ploiesti au duduit caloriferele, ca intr-o zi de iarna. ...continuare.

Conservatorii britanici se indreapta spre dezastru: ar putea obtine sub 100 de locuri in Parlament la viitoarele alegeri

publicat 2024-03-31 10:00:03 (Adevarul)
Conservatorii britanici se indreapta spre dezastru: ar putea obtine sub 100 de locuri in Parlament la viitoarele alegeri Partidul Conservator britanic ar putea obtine, la viitoarele alegeri legislative din Regatul Unit, mai putin de 100 de locuri in parlament, indica un sondaj de opinie realizat de agentia de studii sociologice Survation, a relatat sambata DPA. ...continuare.

Peste 1.500 de tineri au participat la "marsul pentru viata", devenit traditie la Targoviste FOTO

publicat 2024-03-31 10:00:02 (Adevarul)
Peste 1.500 de tineri au participat la marsul pentru viata, devenit traditie la Targoviste FOTO Sambata, 30 martie 2024, sub genericul "Construim impreuna pentru viata!", a avut loc cea de-a XIV-a editie a "Marsului pentru Viata". La eveniment au participat peste 1.500 de tineri. ...continuare.

Biserica Romano-Catolica sarbatoreste Invierea Domnului. Papa Francisc va transmite binecuvantarea "Urbi et Orbi" de la bazilica Sfantul Petru VIDEO

publicat 2024-03-31 09:15:02 (Adevarul)
Biserica Romano-Catolica sarbatoreste Invierea Domnului. Papa Francisc va transmite binecuvantarea Urbi et Orbi de la bazilica Sfantul Petru VIDEO In Duminica Pastelui - Invierea Domnului, Papa Francisc prezideaza la ora 10.00, in Piata San Pietro, Sfanta Liturghie a Duminicii Invierii. De la ora 12.00, transmite traditionalul mesaj pascal si binecuvantarea apostolica "Urbi et Orbi" la balconul central al bazilicii Sfantul Petru. ...continuare.

Presedintele Iohannis si sotia sa au fost la slujba de Paste la Biserica romano-catolica "Sfanta Treime" din Sibiu VIDEO

publicat 2024-03-31 09:15:02 (Adevarul)
Presedintele Iohannis si sotia sa au fost la slujba de Paste la Biserica romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu VIDEO Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au fost prezenti, sambata seara, la slujba de Inviere de la Biserica romano-catolica "Sfanta Treime", aflata in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.