EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O antena 5G a infuriat locuitorii unui cartier al Brasovului. Ce-i nemultumeste pe acestia

publicat 2024-03-31 17:15:02 (Adevarul)
O antena 5G a infuriat locuitorii unui cartier al Brasovului. Ce-i nemultumeste pe acestia Un brasovean a cerut Consiliului Local sa reglementeze amplasarea de antene GSM in oras, deoarece nivelul de radiatii este mult prea ridicat. Presedintele de sedinta i-a spus ca legea primeaza ...continuare.

Avertismentul medicilor: Un medicament intens utilizat de romani poate agrava unele boli

publicat 2024-03-31 17:00:03 (Adevarul)
Avertismentul medicilor: Un medicament intens utilizat de romani poate agrava unele boli Medicii atrag atentia ca Ibuprofenul, unul dintre cele mai des folosite medicamente in tara noastra, poate agrava unele afectiuni. ...continuare.

Fost deputat USR, candidat la locale pentru PSD:"Partidul este autobuzul care ma duce la destinatie". Alegerile intetesc traseismul

publicat 2024-03-31 17:00:03 (Adevarul)
Fost deputat USR, candidat la locale pentru PSD:Partidul este autobuzul care ma duce la destinatie. Alegerile intetesc traseismul Contextul alegerilor inteteste racolarile de primari intre partide, care anunta mutari in lant. In judetul Constanta, un fost deputat al USR va candida din partea PSD, in timp ce organizatia locala trece in bloc la PNL. ...continuare.

Furnizorii de petrol din SUA patrund pe pietele OPEC+ din intreaga lume

publicat 2024-03-31 17:00:02 (Adevarul)
Furnizorii de petrol din SUA patrund pe pietele OPEC+ din intreaga lume Furnizorii americani care si-au facut loc pe pietele dominate candva de OPEC si aliatii sai au reusit sa devina beneficiarul major al sanctiunior asupra petrolului rusesc. ...continuare.

Irina Begu, performanta momentului pentru tenisul romanesc. Ce a facut in finala din Antalya

publicat 2024-03-31 17:00:02 (Adevarul)
Irina Begu, performanta momentului pentru tenisul romanesc. Ce a facut in finala din Antalya Jucatoarea de 33 de ani a stat 7 luni in afara terenului, din cauza unor accidentari. ...continuare.

Otelul Galati a invins-o in deplasare pe FC U Craiova, in play-out-ul Superligii

publicat 2024-03-31 16:45:03 (Adevarul)
Otelul Galati a invins-o in deplasare pe FC U Craiova, in play-out-ul Superligii Otelul Galati a invins-o pe FC U Craiova cu scorul de 2-1 (1-1), duminica, in deplasare, intr-o partida din etapa a doua a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Turcii fac anuntul: Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Galatasaray

publicat 2024-03-31 16:30:05 (Adevarul)
Turcii fac anuntul: Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Galatasaray Internationalul roman joaca la Alaves, imprumutat de Rangers. ...continuare.

Alstom se pregateste sa dezafecteze fabrica din Derby din cauza intarzierilor comenzilor

publicat 2024-03-31 16:30:04 (Adevarul)
Alstom se pregateste sa dezafecteze fabrica din Derby din cauza intarzierilor comenzilor Constructorul francez de trenuri Alstom a anuntat guvernul britanic ca intentioneaza sa isi desfiinteze fabrica istorica din Derby, care are 1 300 de angajati, in urma unor intarzieri in comenzi. ...continuare.

Istoria si infractorii. Cum descriau ziarele de acum un secol si jumatate furturile de la o mare manastire din tara

publicat 2024-03-31 16:30:03 (Adevarul)
Istoria si infractorii. Cum descriau ziarele de acum un secol si jumatate furturile de la o mare manastire din tara Unele pelerinaje din trecut au lasat un gust amar celor care au participat la ele. Un incident se refera la un furt care a avut loc in anul 1869, de Sfanta Maria Mica, la Radna. ...continuare.

Un nou candidat la Primaria Capitalei. Dorel Onaca, fost consilier al lui Traian Basescu, propus de PRM

publicat 2024-03-31 16:30:01 (Adevarul)
Un nou candidat la Primaria Capitalei. Dorel Onaca, fost consilier al lui Traian Basescu, propus de PRM Dorel Constantin Onaca, membru fondator al PMP si fost consilier de stat la Cotroceni in perioada presedintiei lui Traian Basescu, este candidatul Partidului Romania Mare la Primaria Capitalei. Onaca a fost votat recent in functia de presedinte executiv al formatiunii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.