EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Generatia Z, sub lupa. Cum sunt vazuti tinerii din ziua de azi: "Cred ca lumea se invarte in jurul lor"

publicat 2024-04-01 06:45:02 (Adevarul)
Generatia Z, sub lupa. Cum sunt vazuti tinerii din ziua de azi: Cred ca lumea se invarte in jurul lor Tinerii din generatia Z au ajuns subiectul de discutie al multor persoane. Totusi, acest lucru nu este neaparat un semn bun, ba dimpotriva. Conform autorului unui articol publicat de Daily Mail, acesti tineri "cred ca lumea se invarte in jurul lor", iar "lipsa de respect este omniprezenta". ...continuare.

Coreea de Nord confirma planurile de a lansa mai multi sateliti de recunoastere in 2024

publicat 2024-04-01 06:30:01 (Adevarul)
Coreea de Nord confirma planurile de a lansa mai multi sateliti de recunoastere in 2024 Directorul adjunct al Parcului Administratiei Spatiale de Stat, Kyung Suot, a remarcat ca dezvoltarea industriei spatiale este foarte importanta pentru tara sa, deoarece este de mare importanta din punctul de vedere al crearii unui stat puternic. ...continuare.

Trasee montane de luat la pas in judetul Bacau. Unde sunt padurile virgine FOTO

publicat 2024-04-01 06:30:01 (Adevarul)
Trasee montane de luat la pas in judetul Bacau. Unde sunt padurile virgine FOTO In Bacau exista numeroase trasee realizate de catre iubitorii de munte, potecile strabatand paduri virgine si ajungand pe culmi inalte, dar accesibile si amatorilor ...continuare.

Business Insider: Sprijinul lui Putin in Federatia Rusa se poate prabusi daca Trump nu castiga in SUA

publicat 2024-04-01 06:15:02 (Adevarul)
Business Insider: Sprijinul lui Putin in Federatia Rusa se poate prabusi daca Trump nu castiga in SUA Potrivit analistilor economici, realegerea lui Biden si intarirea sanctiunilor ii pot "trezi pe rusi". ...continuare.

Maestrul de arte martiale fara o mana, unic in lume, si pasiunea lui pentru istorie. Ce premiera a stabilit in Romania

publicat 2024-04-01 06:00:03 (Adevarul)
Maestrul de arte martiale fara o mana, unic in lume, si pasiunea lui pentru istorie. Ce premiera a stabilit in Romania Luptatorul fara o mana, asa cum este cunoscut Valentin Vasile Macsim din Arad, si-a deschis un chiosc istoric, singurul de acest gen din Romania, in care are expuse diferite colectii de obiecte cu relevanta istorica ...continuare.

Erdogan a recunoscut infrangerea partidului sau la alegerile locale si a promis ca va trage concluzii

publicat 2024-04-01 06:00:03 (Adevarul)
Erdogan a recunoscut infrangerea partidului sau la alegerile locale si a promis ca va trage concluzii Presedintele Republicii a mentionat ca conducerea tarii va corecta greselile comise, inclusiv in economie. ...continuare.

Ucrainienii au respins un puternic asalt mecanizat rus

publicat 2024-04-01 05:45:02 (Adevarul)
Ucrainienii au respins un puternic asalt mecanizat rus Fortele ucrainene par sa fi respins un asalt mecanizat de dimensiunea unui batalion rusesc in apropiere de Avdiivka, regiunea Donetk, pe 30 martie - primul asalt mecanizat de dimensiunea unui batalion de cand fortele ruse au inceput campania de capturare a Avdiivka la sfarsitul lunii octombrie 2023. ...continuare.

Soarta militara a Europei, la rascruce. Un profesor roman de la Oxford explica solutiile pe care le are la dispozitie UE

publicat 2024-04-01 05:30:02 (Adevarul)
Soarta militara a Europei, la rascruce. Un profesor roman de la Oxford explica solutiile pe care le are la dispozitie UE Politologul Corneliu Bjola considera ca UE se afla intr-un moment de rascruce, intre o putere revansarda - Rusia - si un aliat incert - SUA. Solutia e una singura: UE va trebui sa se mobilizeze pentru a-si putea asigura singura securitatea si sa organizeze un pol european in cadrul NATO ...continuare.

Doctorul de inimi care alearga pentru cauze umanitare. Ce sfaturi ofera ca sa avem o viata sanatoasa

publicat 2024-04-01 05:15:02 (Adevarul)
Doctorul de inimi care alearga pentru cauze umanitare. Ce sfaturi ofera ca sa avem o viata sanatoasa Cristina Ana Vacarescu, medic cardiolog in Galati, alerga la crosuri si maratoane pentru a salva copiii cu probleme grave de sanatate. Medicul a oferit pentru "Adevarul" cateva sfaturi simplu de urmat pentru a ne feri de afectiunile cardiace si a avea o viata cat mai sanatoasa ...continuare.

Un avion s-a prabusit peste alt avion, in Sudanul de Sud

publicat 2024-04-01 02:00:03 (Adevarul)
Un avion s-a prabusit peste alt avion, in Sudanul de Sud Potrivit Radio Tamazuj, unul dintre pasageri a fost ranit. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.