EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cel mai mare proiect din istoria ADR Sud-Muntenia, semnat in Dambovita. Valoarea investitiei: 64 milioane de euro FOTO

publicat 2024-04-01 15:45:03 (Adevarul)
Cel mai mare proiect din istoria ADR Sud-Muntenia, semnat in Dambovita. Valoarea investitiei: 64 milioane de euro FOTO Cea mai mare suma acordata vreodata unui proiect, in regiunea Sud-Muntenia a fost semnat de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Dambovita. 60 de km de drumuri judetene vor fi reabilitati cu 64 de milioane euro. ...continuare.

Parchetul European investigheaza mesajele dintre Ursula von der Leyen si seful Pfizer | POLITICO

publicat 2024-04-01 15:30:04 (Adevarul)
Parchetul European investigheaza mesajele dintre Ursula von der Leyen si seful Pfizer | POLITICO Un purtator de cuvant al Parchetului din Liège a declarat intr-un raspuns pentru Politico ca Parchetul European (EPPO) investigheaza acuzatiile privind negocierile dintre presedintele Comisiei Europene si directorul general al Pfizer penntru vaccinurile anti-Covid. ...continuare.

Grupul rus Baltika solicita despagubiri de 902 milioane de dolari de la subsidiarele Carlsberg

publicat 2024-04-01 15:15:05 (Adevarul)
Grupul rus Baltika solicita despagubiri de 902 milioane de dolari de la subsidiarele Carlsberg Compania rusa Baltika Breweries a dat in judecata patru subsidiare Carlsberg solicitand despagubiri de 902 milioane de dolari. ...continuare.

Crima intr-un sat din Olt: un barbat de 68 de ani si-a injunghiat sotia. Aveau aproape o jumatate de secol de casnicie

publicat 2024-04-01 15:15:05 (Adevarul)
Crima intr-un sat din Olt: un barbat de 68 de ani si-a injunghiat sotia. Aveau aproape o jumatate de secol de casnicie Un barbat in varsta de 68 ani, dintr-o comuna olteana, si-a batut si injunghiat sotia, aceasta decedand. Scandalurile ar fi fost dese in familia terminata cu o crima. ...continuare.

Tragedie evitata la milimetru. Imaginile care au ajuns virale pe retelele de socializare VIDEO

publicat 2024-04-01 15:15:05 (Adevarul)
Tragedie evitata la milimetru. Imaginile care au ajuns virale pe retelele de socializare VIDEO O tragedie evitata la milimetru a fost surprinsa de camerele de luat vederi de pe o sosea din Romania. Un sofer a fost la un pas de un dezastru, dupa ce s-a trezit, din senin, cu un TIR pe contrasens ...continuare.

Vremea se racoreste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: cand revin temperaturile de vara si unde ploua

publicat 2024-04-01 15:15:05 (Adevarul)
Vremea se racoreste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: cand revin temperaturile de vara si unde ploua Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat luni o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru perioada 1-14 martie. Vremea se va racori in urmatoarele zile, in toata tara. De saptamana viitoare vom avea iar parte de temperaturi ridicate. ...continuare.

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

publicat 2024-04-01 15:15:05 (Adevarul)
Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei "operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters. ...continuare.

Posibila legatura dintre "Sindromul Havana" si serviciul secret al armatei ruse | Investigatie The Insider

publicat 2024-04-01 15:15:03 (Adevarul)
Posibila legatura dintre Sindromul Havana si serviciul secret al armatei ruse | Investigatie The Insider O boala misterioasa care i-a afectat pe diplomatii americani in ultimii ani a fost legata de o unitate de informatii rusa. Personalul din intreaga lume cu "Sindromul Havana" a raportat simptome inexplicabile precum dureri de cap constante si ameteli. ...continuare.

Romanii, in topul european al consumatorilor de suc. Medic: "Aceste bauturi sunt o teapa, un real pericol pentru sanatate"

publicat 2024-04-01 15:00:02 (Adevarul)
Romanii, in topul european al consumatorilor de suc. Medic: Aceste bauturi sunt o teapa, un real pericol pentru sanatate Romanii sunt in top 10 la nivel european cand vine vorba despre consumul de sucuri acidulate. Chiar daca acestea au efecte extrem de nocive asupra organismului, oamenii raman fideli bauturilor racoritoare care se pot transforma in "adevarate bombe". ...continuare.

Pneumonia la copii. Dr. Mihai Craiu: "Sa facem radiografii doar la cazuri severe si sa utilizam antibioticele mai rar"

publicat 2024-04-01 14:45:06 (Adevarul)
Pneumonia la copii. Dr. Mihai Craiu: Sa facem radiografii doar la cazuri severe si sa utilizam antibioticele mai rar Medicul Mihai Craiu, unul dintre cei mai apreciati pediatri din Romania, sustine ca "ar trebui sa facem radiografii doar cand sunt necesare, la cazuri severe, si ar trebui sa utilizam antibioticele mai rar". Altfel, vom avea din ce in ce mai multe pneumonii in comunitate cu germeni rezistenti ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.