EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce trebuie sa faca romanii care vor sa voteze din strainatate la alegerile parlamentare si prezidentiale

publicat 2024-04-01 16:30:02 (Adevarul)
Ce trebuie sa faca romanii care vor sa voteze din strainatate la alegerile parlamentare si prezidentiale Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a comunicat, luni, procedura de inregistrare a alegatorilor romani aflati in afara tarii pe portalul www.votstrainatate.ro pentru alegerile prezidentiale si parlamentare din acest an. ...continuare.

Gafa care a stricat surpriza emisiunii "Chefi la cutite". Cine este juratul care va ramane fara echipa

publicat 2024-04-01 16:15:02 (Adevarul)
Gafa care a stricat surpriza emisiunii Chefi la cutite. Cine este juratul care va ramane fara echipa Desi a fost stearsa rapid de pe platformele televiziunii, o inregistrare postata pe Antena Play a dezvaluit publicului care va fi juratul de la "Chefi la Cutite" care va ramane fara echipa in concurs, potrivit Click. ...continuare.

Bombele cu planare ale Rusiei schimba fata razboiului pe frontul din est

publicat 2024-04-01 16:15:02 (Adevarul)
Bombele cu planare ale Rusiei schimba fata razboiului pe frontul din est Bombe sovietie dotate cu aripi si navigatie prin satelit sau versiunea lor ghidata de laser confera Rusiei o suprematie aeriana in regiunea Donbass. ...continuare.

Productia romaneasca de carbune a scazut cu 8,7% iar importurile s-au redus cu aproape 50%

publicat 2024-04-01 16:15:02 (Adevarul)
Productia romaneasca de carbune a scazut cu 8,7% iar importurile s-au redus cu aproape 50% Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform INS. ...continuare.

Ciuca, despre candidatura la prezidentiale: Partidul este suveran si voi proceda ca atare

publicat 2024-04-01 16:15:02 (Adevarul)
Ciuca, despre candidatura la prezidentiale: Partidul este suveran si voi proceda ca atare Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat cu privire la o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ca partidul este suveran si daca ii va solicita acest lucru, va proceda ca atare, potrivit News. ...continuare.

Dan Sucu, decizie anuntata public dupa dezastrul de la Craiova: "Sa fie clar...."

publicat 2024-04-01 16:00:02 (Adevarul)
Dan Sucu, decizie anuntata public dupa dezastrul de la Craiova: Sa fie clar.... Actionarul a asistat la o infrangere incredibila, cu un om in plus pe teren! ...continuare.

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatati functia creierului la adultii in varsta, potrivit unui studiu recent

publicat 2024-04-01 16:00:02 (Adevarul)
Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatati functia creierului la adultii in varsta, potrivit unui studiu recent Nutritionistii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala si sanatatea creierului pot fi imbunatatite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatati functia creierului la adultii in varsta. ...continuare.

Agonia economica a Japoniei a durat 30 de ani, a Chinei abia incepe. Strategia cu doua taisuri a lui Xi Jinping

publicat 2024-04-01 16:00:02 (Adevarul)
Agonia economica a Japoniei a durat 30 de ani, a Chinei abia incepe. Strategia cu doua taisuri a lui Xi Jinping Cunoscuta drept cea mai puternica economie a lumii spre finalul anilor '80, Japonia a suferit timp de trei decenii dupa implozia imobiliara de la inceputul anilor '90. ...continuare.

Familia imperiala a Japoniei si-a facut, timid, debutul pe Instagram. Cum au reactionat internautii

publicat 2024-04-01 15:45:03 (Adevarul)
Familia imperiala a Japoniei si-a facut, timid, debutul pe Instagram. Cum au reactionat internautii Familia imperiala japoneza a facut luni primii sai pasi pe retelele de socializare, prin intermediul Instagram, insa internautii care spera sa descopere mai multe selfie-uri spontane si alte instantanee decat cele difuzate de obicei in mass-media traditionala risca sa fie dezamagiti. ...continuare.

Vanzarile companiei auto Tesla se prabusesc, pe masura ce reputatia lui Elon Musk se deterioreaza

publicat 2024-04-01 15:45:03 (Adevarul)
Vanzarile companiei auto Tesla se prabusesc, pe masura ce reputatia lui Elon Musk se deterioreaza Randurile potentialilor cumparatori Tesla din Statele Unite sunt in scadere, potrivit unui studiu realizat de firma de informatii de piata Caliber. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.