EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din UE pentru a doua luna consecutiv

publicat 2024-04-01 18:45:03 (Adevarul)
Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din UE pentru a doua luna consecutiv O rata a inflatiei cu doua cifre va fi greu de atins, din fericire, in perioada urmatoare, in prezent inregistrandu-se o panta descendenta, este de parere presedintele INS. ...continuare.

Microsoft va separa pe plan global Teams si Office, pe fondul monitorizarii antitrust

publicat 2024-04-01 18:45:02 (Adevarul)
Microsoft va separa pe plan global Teams si Office, pe fondul monitorizarii antitrust Microsoft va vinde separat aplicatia Teams de produsele Office, pe plan mondial, a anuntat luni gigantul informatic american, transmite Reuters, citata de Agerpres. ...continuare.

Legatura dintre "fasting" si anxietate. Ce efect are asupra sanatatii psihice, in general

publicat 2024-04-01 18:30:02 (Adevarul)
Legatura dintre fasting si anxietate. Ce efect are asupra sanatatii psihice, in general Adeptii fastingului (postului) garanteaza tot felul de rezultate, de la pierderea rapida in greutate la o mai mare claritate mentala. Dar oare in ce masura este sustinuta de dovezi teoria legata de stimularea sanatatii psihice? ...continuare.

Primul infractor prins cu aplicatia E-DAC, alerta Schengen recent implementata in Romania. Cum a picat in bratele politistilor

publicat 2024-04-01 17:45:03 (Adevarul)
Primul infractor prins cu aplicatia E-DAC, alerta Schengen recent implementata in Romania. Cum a picat in bratele politistilor Un olandez, care mai are de executat 190 de zile de arest pentru inselaciune si pe numele caruia fusese emisa o alerta Schengen, a fost depistat de politistii din Galati cu ajutorul aplicatiei E-DAC. ...continuare.

RetuRO deschide al treilea centru regional de colectare a ambalajelor SGR la Brasov

publicat 2024-04-01 17:45:03 (Adevarul)
RetuRO deschide al treilea centru regional de colectare a ambalajelor SGR la Brasov RetuRO, administratorul Sistemului de Garantie-Returnare, deschide in judetul Brasov cel de-al treilea centru regional de colectare a ambalajelor SGR, situat in cadrul parcului logistic VGP. ...continuare.

Omul de stiinta chinez care a modificat genetic bebelusi va continua experimentele. Ce boli crede ca ar putea vindeca

publicat 2024-04-01 17:45:02 (Adevarul)
Omul de stiinta chinez care a modificat genetic bebelusi va continua experimentele. Ce boli crede ca ar putea vindeca He Jiankui, un cercetator din China care a modificat genetic trei bebelusi, se mandreste cu faptul ca lucreaza la eradicarea bolilor genetice. De asemenea, este de parere ca modificarea genelor embrionului uman va fi acceptata intr-o zi. ...continuare.

Panica intr-un supermarket din Radauti cand s-a declansat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

publicat 2024-04-01 17:30:02 (Adevarul)
Panica intr-un supermarket din Radauti cand s-a declansat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declansat intr-un supermarket din Radauti, judetul Suceava. Pompierii au intervenit la fata locului si au descoperit cauza declansarii alarmei de incendiu. ...continuare.

Adidas retrage de la vanzare tricoul cu numarul 44 al nationalei Germaniei din cauza asemanarii cu un simbol nazist

publicat 2024-04-01 17:15:02 (Adevarul)
Adidas retrage de la vanzare tricoul cu numarul 44 al nationalei Germaniei din cauza asemanarii cu un simbol nazist Producatorul de imbracaminte sportiva Adidas intentioneaza sa retraga de la vanzare din magazinele sale tricoul cu numarul 44 al nationalei de fotbal a Germaniei din cauza faptului ca cifra a fost stilizata in asa fel incat aduce destul de mult cu un simbol nazist, scrie DPA, citata de Agerpres. ...continuare.

Casa Nationala de Sanatate ramane fara bani

publicat 2024-04-01 17:15:02 (Adevarul)
Casa Nationala de Sanatate ramane fara bani Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va ramane fara bani in ultimul trimestru din 2024, potrivit presedintei CNAS, Valeria Herdea. ...continuare.

Un copil din Vaslui a sunat la 112 anuntand ca este sechestrat. A vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie

publicat 2024-04-01 17:15:02 (Adevarul)
Un copil din Vaslui a sunat la 112 anuntand ca este sechestrat. A vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie Politistii din Vaslui ancheteaza alertarea falsa a autoritatilor de catre un baiat de 13 ani, din municipiul Husi, care a sunat la 112 ca sa anunte ca a fost sechestrat, iar cand a fost gasit de oamenii legii, le-a spus cu seninatate ca a fost o gluma. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.