EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cea mai mare despagubire pentru exproprierile de pe tronsonul 3 al Autostrazii Sibiu-Pitesti. Cine este beneficiarul EXCLUSIV | VIDEO

publicat 2024-04-01 20:15:03 (Adevarul)
Cea mai mare despagubire pentru exproprierile de pe tronsonul 3 al Autostrazii Sibiu-Pitesti. Cine este beneficiarul EXCLUSIV | VIDEO In acest an vor incepe lucrarile si pe tronsonul 3 al Autostrazii Sibiu-Pitesti, parte din A1 Bucuresti-Nadlac (Arad). Este cel mai lung tronson dintre cele cinci de pe aceasta portiune, avand o lungime de 37,4 kilometri, si se intinde intre Cornetu (Valcea) si Tigveni (Arges). ...continuare.

Premierul israelian Netanyahu va fi externat marti. Deocamdata, "continua din spital activitatea"

publicat 2024-04-01 20:00:03 (Adevarul)
Premierul israelian Netanyahu va fi externat marti. Deocamdata, continua din spital activitatea Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi externat marti, in urma interventiei chirurgicale pentru o hernie la care a fost supus, a anuntat luni biroul sau de presa, citat de agentiile Reuters si EFE. ...continuare.

Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit VIDEO

publicat 2024-04-01 19:45:01 (Adevarul)
Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit VIDEO Lovituri israeliene au atins luni cladirea consulatului iranian la Damasc, a relatat agentia de presa siriana SANA, in timp ce organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca opt persoane au murit in acest raid fara precedent. ...continuare.

HBO Max aduce 27 de productii noi in aprilie. Continuarea filmului "Mamma Mia!", printre noutati

publicat 2024-04-01 19:45:01 (Adevarul)
HBO Max aduce 27 de productii noi in aprilie. Continuarea filmului Mamma Mia!, printre noutati HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane si productii noi pe platforma. La care, bineinteles, se adauga tot continutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte. ...continuare.

Ciolacu, intrevedere cu primarul din Chisinau. Ceban si-a exprimat recunostinta privind sprijinul pentru integrarea europeana a R. Moldova

publicat 2024-04-01 19:30:02 (Adevarul)
Ciolacu, intrevedere cu primarul din Chisinau. Ceban si-a exprimat recunostinta privind sprijinul pentru integrarea europeana a R. Moldova Primarul Municipiului Chisinau, Ion Ceban, a anuntat ca a avut o intrevedere cu premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, context in care si-a exprimat recunostinta pentru sprijinul acordat Republicii Moldova in contextul parcursului sau de integrare europeana. ...continuare.

"Soarele artificial" atinge un nou record in domeniul fuziunii nucleare. Reusita de exceptie a cercetatorilor sud-coreeni

publicat 2024-04-01 19:15:02 (Adevarul)
Soarele artificial atinge un nou record in domeniul fuziunii nucleare. Reusita de exceptie a cercetatorilor sud-coreeni O echipa de cercetatori din Coreea de Sud a anuntat un nou record mondial pentru perioada in care au sustinut temperatura de 100 de milioane de grade Celsius - de sapte ori mai mare decat nucleul soarelui - in timpul unui experiment de fuziune nucleara. ...continuare.

Trupele israeliene pun capat raidului asupra celui mai mare spital din Gaza. "Baza terorista din Shifa a fost eliminata"

publicat 2024-04-01 19:15:02 (Adevarul)
Trupele israeliene pun capat raidului asupra celui mai mare spital din Gaza. Baza terorista din Shifa a fost eliminata Armata israeliana s-a retras din cel mai mare spital din Gaza, Al-Shifa, dupa un asediu de 14 zile in urma caruia, potrivit martorilor si oficialilor palestinieni, cladirile au fost in mare parte distruse, iar cadavrele au fost imprastiate prin tot complexul. ...continuare.

Republica Moldova va cumpara cantitati mai mari de gaze naturale lichefiate din SUA

publicat 2024-04-01 19:15:02 (Adevarul)
Republica Moldova va cumpara cantitati mai mari de gaze naturale lichefiate din SUA Compania energetica de stat din Republica Moldova, Energocom, va testa luni si marti, pentru prima data, achizitionarea de gaze naturale lichefiate (GNL) din SUA, transmite Reuters. ...continuare.

Politisti atacati cu securea. Focuri de arma pentru calmarea unui barbat care-si batea tatal

publicat 2024-04-01 19:00:02 (Adevarul)
Politisti atacati cu securea. Focuri de arma pentru calmarea unui barbat care-si batea tatal Un caz de violenta in familie, care a avut loc in judetul Neamt, s-a soldat cu arestarea preventiva a unui individ agresiv. Pentru calmarea acestuia a fost necesara si interventia mascatilor. ...continuare.

Lunetist american care lupta in Ucraina: "Dati-ne munitie si artilerie. Nu ne intereseaza tancurile"

publicat 2024-04-01 18:45:03 (Adevarul)
Lunetist american care lupta in Ucraina: Dati-ne munitie si artilerie. Nu ne intereseaza tancurile Un veteran american care lupta in Ucraina spune ca, in acest moment, soldatii au nevoie disperata de artilerie si munitie mai degraba decat de echipamente scumpe precum tancurile, pentru ca prioritatea lor e sa supravietuiasca, relateaza Business Insider. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.