EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cuvintele pentru care un profesor a ajuns in instanta. I-au pus capac doi elevi de clasa a opta

publicat 2024-04-01 22:30:03 (Adevarul)
Cuvintele pentru care un profesor a ajuns in instanta. I-au pus capac doi elevi de clasa a opta Un profesor a fost iertat de judecatori pentru ca a adresat expresii jignitoare, in timpul orelor, unor elevi de clasa a VIII-a. Pe unul dintre copii, dascalul l-a amenintat cu o matura. Instanta i-a aplicat doar un avertisment. ...continuare.

Au fost gasite ramasitele unui copil de doi ani, disparut in timp ce se afla la bunici. Moartea sa ramane inca un mister

publicat 2024-04-01 22:30:03 (Adevarul)
Au fost gasite ramasitele unui copil de doi ani, disparut in timp ce se afla la bunici. Moartea sa ramane inca un mister O parte din ramasitele lui Emile Soleil, un baietel de doi ani si jumatate disparut intr-un mic sat din Alpii francezi, in timp ce se afla la bunici, au fost gasite de o excursionista, intr-o zona care fusese deja cercetata. ...continuare.

Pestera cu oase din Maramures, locul plin de mister in care au locuit oameni preistorici

publicat 2024-04-01 22:15:05 (Adevarul)
Pestera cu oase din Maramures, locul plin de mister in care au locuit oameni preistorici Pestera cu oase din Poiana Botizii, Maramures, este unul dintre cele mai interesante locuri de vazut. Denumirea ei vine in urma unei importante descoperiri pentru stinta, si anume oase de Ursus Spelaeus (ursul de caverna). Datele insa arata ca pestera a fost locuita si de oameni preistorici. ...continuare.

Povestea ascensiunii si prabusirii fostului presedinte Juan Orlando Hernandez. Honduras, devenit un "stat narcotic" cu sprijinul SUA

publicat 2024-04-01 22:00:02 (Adevarul)
Povestea ascensiunii si prabusirii fostului presedinte Juan Orlando Hernandez. Honduras, devenit un stat narcotic cu sprijinul SUA Intr-un veritabil film al exceselor si coruptiei politice, povestea lui Juan Orlando Hernandez, fostul presedinte al Hondurasului, este captivanta si, in egala masura, dezolanta. De la veneratul sef de stat la condamnatul pentru trafic de droguri, drumul sau a fost presarat cu acuzatii devastatoare. ...continuare.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, calare pentru noul documentar de promovare a Romaniei. "Il urcaram pe cal" FOTO

publicat 2024-04-01 21:45:09 (Adevarul)
Jurnalistul britanic Charlie Ottley, calare pentru noul documentar de promovare a Romaniei. Il urcaram pe cal FOTO Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizator al celebrei serii de documentare TV prin care Romania este promovata peste hotare, a filmat in ultimul weekend din martie 2024 in cel mai mic parc national din tara noastra. ...continuare.

Alex Murdaugh, avocatul care si-a ucis sotia si fiul, a mai primit o condamnare: 40 de ani de inchisoare

publicat 2024-04-01 21:45:07 (Adevarul)
Alex Murdaugh, avocatul care si-a ucis sotia si fiul, a mai primit o condamnare: 40 de ani de inchisoare Criminalul Alex Murdaugh a primit luni o noua condamnare la inchisoare, de data aceasta la un tribunal federal, unde a primit o sentinta de 40 de ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru o serie de infractiuni financiare. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone sustine candidatul PSD-PNL, Rares Hopinca, pentru Primaria Sectorului 2

publicat 2024-04-01 21:45:03 (Adevarul)
Cristian Popescu Piedone sustine candidatul PSD-PNL, Rares Hopinca, pentru Primaria Sectorului 2 Cristian Popescu Piedone a anuntat ca il va sustine pentru Primaria Sectorului 2 pe Rares Hopinca, reprezentantul PSD sprijinit de Coalitie pentru aceasta functie. ...continuare.

Olimpici pe banda rulanta la Matematica. Performanta unui liceu din Olt, explicata de profesor: "Este materia care te ajuta in viata"

publicat 2024-04-01 21:30:04 (Adevarul)
Olimpici pe banda rulanta la Matematica. Performanta unui liceu din Olt, explicata de profesor: Este materia care te ajuta in viata Un colegiu din Olt trimite in acest an patru elevi de liceu si doi de gimnaziu la faza nationala a Olimpiadei de Matematica. Cum aleg elevii sa faca performanta si la ce ii ajuta studiul acestei discipline - explica profesorul care ii conduce spre performanta. ...continuare.

Aplicatia pentru smartphone caare ar putea ajuta la detectarea cauzei dementei cu debut precoce

publicat 2024-04-01 21:30:03 (Adevarul)
Aplicatia pentru smartphone caare ar putea ajuta la detectarea cauzei dementei cu debut precoce O aplicatie pentru smartphone ar putea ajuta la detectarea unei cauze principale a dementei precoce, la persoanele care prezinta un risc ridicat de a o dezvolta, arata un nou studiu. ...continuare.

Iranul promite Israelului un raspuns dur dupa atacul asupra consulatului sau la Damasc VIDEO

publicat 2024-04-01 21:00:04 (Adevarul)
Iranul promite Israelului un raspuns dur dupa atacul asupra consulatului sau la Damasc VIDEO Ambasadorul Iranului in Siria, Hussein Akbari, a declarat luni ca Teheranul ii va raspunde cu "duritate" Israelului in urma bombardamentului efectuat mai devreme asupra consulatului iranian la Damasc, soldat cu cel putin opt morti, printre care si un comandant al Gardienilor Revolutiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.