EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De 20 de ani in NATO: ce avem, cu ce ne aparam. 70% din tehnica militara a Armatei Romane este sovietica

publicat 2024-04-02 06:15:04 (Adevarul)
De 20 de ani in NATO: ce avem, cu ce ne aparam. 70% din tehnica militara a Armatei Romane este sovietica In cei 20 de ani de la intrarea in NATO, Armata Romana s-a dezvoltat, dar nu in ritmul care se impunea. Desi bani am avut, nu i-am cheltuit, sustin expertii militari. ...continuare.

Doi generali iranieni, ucisi in atacul israeliene asupra consulatului din Siria

publicat 2024-04-02 01:30:02 (Adevarul)
Doi generali iranieni, ucisi in atacul israeliene asupra consulatului din Siria Un atac al armatei israeliene care a distrus luni consulatul Iranului in Siria a ucis doi generi doi generali iranieni si cinci ofiteri, potrivit responsabililor sirieni si iranieni. Atacul a parut sa reprezinte o escaladare a tintirii de catre Israel a oficialilor militari din Iran ...continuare.

2 aprilie, ziua in care s-a nascut Gica Petrescu: "Am cantat pentru toti, pentru aia mari, pentru aia mici. N-o sa auzi niciodata ceva cantat despre comunisti" VIDEO

publicat 2024-04-02 00:15:03 (Adevarul)
2 aprilie, ziua in care s-a nascut Gica Petrescu: Am cantat pentru toti, pentru aia mari, pentru aia mici. N-o sa auzi niciodata ceva cantat despre comunisti VIDEO In 1453, Mahomed al II-lea a inceput asaltul asupra orasului Constantinopol. Tot intr-o zi de 2 aprilie au murit Gabi Lunca si Nelu Ploiesteanu. ...continuare.

Dezbatere aprinsa pentru Peta, paraul cald din Romania. Edilii vor sa extinda strada traversata de apa, ecologistii se opun

publicat 2024-04-01 23:45:02 (Adevarul)
Dezbatere aprinsa pentru Peta, paraul cald din Romania. Edilii vor sa extinda strada traversata de apa, ecologistii se opun Este dezbatere aprinsa la Oradea pe tema largirii strazii Armatei Romane, pe care se afla centrul NATO si Universitatea Oradea, precum si unor strazi adiacente. Artera rutiera este traversata de singurul parau termal din Romania, Peta. ...continuare.

Dinamo, remiza cu Petrolul Ploiesti (1-1), in faza de play-out a Superligii

publicat 2024-04-01 23:30:04 (Adevarul)
Dinamo, remiza cu Petrolul Ploiesti (1-1), in faza de play-out a Superligii Dinamo Bucuresti egal cu Petrolul Ploiesti, scor 1-1 (1-0) pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, intr-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Superligii de fotbal ...continuare.

Saracul judet bogat. Resursele naturale neexploatate din nordul Moldovei ar scoate regiunea din foame

publicat 2024-04-01 23:30:03 (Adevarul)
Saracul judet bogat. Resursele naturale neexploatate din nordul Moldovei ar scoate regiunea din foame Judetul Botosani, unul dintre cele mai sarace din Romania are, in mod paradoxal, resurse naturale extraordinare. Toate aceste resurse zac insa neexploatate, inclusiv nisipuri cuartoase de cea mai buna calitate, si rezerve substantiale de gips si ape sulfuroase. ...continuare.

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

publicat 2024-04-01 23:15:04 (Adevarul)
Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO O multime de relatari stranii fac din tinutul cetatilor dacice din Hunedoara o destinatie pentru amatorii de senzational. Retezatul, Castelul Corvinilor si mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate stiintific. ...continuare.

Misterul rachetelor antigrindina. Teoria cercetatorilor versus practica fermierilor. "Mai bine tragem clopotele la biserica"

publicat 2024-04-01 23:00:04 (Adevarul)
Misterul rachetelor antigrindina. Teoria cercetatorilor versus practica fermierilor. Mai bine tragem clopotele la biserica Rachetele antigrindina au starnit dezbateri aprinse intre fermieri si autoritati. Unii agricultori sustin ca sistemul favorizeaza mai degraba aparitia secetei pentru ca alunga norii de ploaie. Insa, teoria este respinsa de meteorologi si cercetatori, care spun ca, dimpotriva, sistemul ajuta. ...continuare.

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Constructii nestiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

publicat 2024-04-01 22:45:03 (Adevarul)
Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Constructii nestiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar tarmurile sale ofera o priveliste stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample. ...continuare.

Victimele masacrului de la Fantana Alba au fost comemorate la Manastirea Putna

publicat 2024-04-01 22:45:02 (Adevarul)
Victimele masacrului de la Fantana Alba au fost comemorate la Manastirea Putna Victimele masacrului petrecut pe 1 aprilie 1941 de la Fantana Alba din Bucovina de Nord au fost comemorate in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat la Manastirea Putna ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.