EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Documente recent declasificate dezvalui detalii infricosatoare despre ceea ce se va intampla in caz de Armaghedon nuclear

publicat 2024-04-07 16:15:02 (Adevarul)
Documente recent declasificate dezvalui detalii infricosatoare despre ceea ce se va intampla in caz de Armaghedon nuclear Dosarele odata secrete, intitulate "Razboi nuclear general", reprezinta unul dintre cele mai bine pastrate secrete de guvernul Statelor Unite. Documentele, care au fost ascunse timp de zeci de ani, dezvaluie modul in care Washington DC ar putea fi prima tinta nucleara. ...continuare.

Fabrica de seringi de unica folosinta din Arad, scoasa la licitatie. Cu cat se vinde

publicat 2024-04-07 15:45:05 (Adevarul)
Fabrica de seringi de unica folosinta din Arad, scoasa la licitatie. Cu cat se vinde O fabrica romaneasca din Arad care producea seringi de unica folosinta a fost scoasa la licitatie, potrivit Agerpres. ...continuare.

Messi, supergol la revenirea dupa accidentare. Americanii au dat cu artificii dupa reusita argentinianului VIDEO

publicat 2024-04-07 15:45:04 (Adevarul)
Messi, supergol la revenirea dupa accidentare. Americanii au dat cu artificii dupa reusita argentinianului VIDEO Campionul mondial are 4 goluri in 4 meciuri pentru Inter Miami. ...continuare.

Rusii au testat "tactica gandacilor" in directia Herson. Ucraineii au distrus o coloana de blindate rusesti in sectorul Kremina

publicat 2024-04-07 15:30:02 (Adevarul)
Rusii au testat tactica gandacilor in directia Herson. Ucraineii au distrus o coloana de blindate rusesti in sectorul Kremina Armata rusa isi continua incercarile de a gasi tactici mai reusite in zona Krinok, pe malul stang al raului Nipru, in regiunea Herson. Inamicul doreste sa forteze trupele ucrainene sa iasa din punctele de sprijin ocupate. ...continuare.

Parintii care cresc copii de succes nu fac niciodata aceste 5 lucruri. "Cei mai realizati oameni si-au atins obiectivele esuand"

publicat 2024-04-07 15:15:05 (Adevarul)
Parintii care cresc copii de succes nu fac niciodata aceste 5 lucruri. Cei mai realizati oameni si-au atins obiectivele esuand Ca parinte, vei face greseli. Este inevitabil. Cu toate acestea, modul in care vorbesti si te comporti cu copilul ii poate afecta increderea in sine si capacitatea mentala - care determina, in mare masura succesul sau viitor, spun expertii. ...continuare.

Papa Francisc ii incurajeaza pe politicieni "sa se opreasca si sa negocieze" pacea in Ucraina si Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-07 15:00:02 (Adevarul)
Papa Francisc ii incurajeaza pe politicieni sa se opreasca si sa negocieze pacea in Ucraina si Orientul Mijlociu Papa Francisc i-a incurajat duminica pe politicieni "sa se opreasca putin si sa incerce sa negocieze" pacea in Ucraina si in Orientul Mijlociu si si-a exprimat sprijinul pentru "toti" cei care lucreaza pentru a reduce tensiunile, informeaza EFE. ...continuare.

Ce ar trebui sa spui la interviul de angajare daca ai fost concediat

publicat 2024-04-07 14:30:04 (Adevarul)
Ce ar trebui sa spui la interviul de angajare daca ai fost concediat Pierderea locului de munca nu este niciodata usoara. Dificultatilor financiare si emotionale li se adauga presiunea gasirii unui nou loc de munca, mai ales cand stii ca vei fi intrebat ce s-a intamplat cu ultimul tau job. Business Insider arata ce ar trebui sa spui la noul interviu. ...continuare.

Cum functioneaza un sistem fotovoltaic cu stocare si ce avantaje are

publicat 2024-04-07 14:15:06 (Adevarul)
Cum functioneaza un sistem fotovoltaic cu stocare si ce avantaje are Intr-o perioada in care costurile cu traiul de zi sunt mai mari iar facturile la energia electrica cresc, una dintre cele mai cele mai la indemana solutii este instalarea unui sistem fotovoltaic. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.