EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe Explodeaza mamaliga ungureasca. Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata "Explodeaza mamaliga ungureasca". Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa unei fraude fara precedent. Rezultatele preliminare ale votului de duminica Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa "unei fraude fara precedent". Rezultatele preliminare ale votului de duminica Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea stelele cazatoare O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea "stelele cazatoare" Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: "Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand" Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Operatiunea Jupiter: 110 perchezitii in toata tara.  454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Operatiunea "Jupiter": 110 perchezitii in toata tara. 454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua

Articole

Stiri locale




Comisia Europeana va aloca un miliard de euro in infrastructura de reincarcare si realimentare pentru transportul verde

publicat 2024-03-01 17:45:09 (Mediafax)
Comisia Europeana va aloca un miliard de euro in infrastructura de reincarcare si realimentare pentru transportul verde Comisia Europeana anunta ca este disponibila o suma de un miliard de euro pentru sprijinirea instalarii de infrastructuri de aprovizionare cu combustibili alternativi pentru transportul rutier, maritim, aerian si pe cai navigabile interioare de-a lungul retelei transeuropene de transport (TEN-T): ...continuare.

Olanda si Ucraina au semnat la Harkov un acord de securitate pe 10 ani

publicat 2024-03-01 17:45:09 (Mediafax)
Olanda si Ucraina au semnat la Harkov un acord de securitate pe 10 ani Intr-o , Zelenski a anuntat si un nou pachet de sprijin militar din partea Olandei, in valoare de 2 miliarde de euro, ajutor care va prioritiza consolidarea fortei aeriene a Ucrainei. ...continuare.

WSJ: Conditiile de pace cerute de Rusia lui Putin in negocieri - Crimeea, desfiintarea aproape completa a armatei ucrainene, limba rusa in guvernul de la Kiev

publicat 2024-03-01 17:45:09 (Mediafax)
WSJ: Conditiile de pace cerute de Rusia lui Putin in negocieri - Crimeea, desfiintarea aproape completa a armatei ucrainene, limba rusa in guvernul de la Kiev Bazele unui acord pe care liderul rus il doreste probabil pot fi vazute intr-un proiect de tratat de pace elaborat de negociatorii rusi si ucraineni in aprilie 2022, la aproximativ sase saptamani dupa inceperea razboiului. Oficialii si analistii occidentali spun ca aceste obiective raman in mare parte neschimbate dupa doi ani de lupte: Transformarea Ucrainei intr-un stat neutru, vulnerabil permanent la agresiunea militara rusa. Documentul, vizualizat de , schiteaza modul in care negociatorii... ...continuare.

Ce zodii se indragostesc in luna martie 2024

publicat 2024-03-01 17:45:08 (Libertatea)
Ce zodii se indragostesc in luna martie 2024 Primavara acestui an aduce multa dragoste si mai multe zodii se indragostesc in luna martie pentru tot restul vietii. Ele vor fi norocoase si vor gasi cei mai buni parteneri, vor invatat sa iubeasca intens, cum poate nu au facut-o niciodata! Venus tranziteaza zodia Varsatorului la inceputul lunii martie si multe zodii se indragostesc sub […] ...continuare.

Trei barbati, retinuti dupa ce au intrat in casa unei batrane de 83 de ani si au omorat-o

publicat 2024-03-01 17:45:07 (Jurnalul-National)
Trei barbati, retinuti dupa ce au intrat in casa unei batrane de 83 de ani si au omorat-o Trei barbati au fost retinuti vineri de politistii din Vrancea, dupa ce au intrat in casa unei batrane de 83 de ani din comuna Soveja, care locuia singura, si au omorat-o. ...continuare.

Sofer prins cu 170 km/h in localitate

publicat 2024-03-01 17:45:07 (Jurnalul-National)
Sofer prins cu 170 km/h in localitate Un barbat de 32 de ani a fost surprins de politistii damboviteni in timp ce conducea cu 170 km/h in localitate. ...continuare.

Romania, mai aproape de OCDE! Marcel Bolos: Aderarea la aceasta organizatie internationala este un pas vital pentru Romania

publicat 2024-03-01 17:45:07 (Income-Magazine)
Romania, mai aproape de OCDE! Marcel Bolos: Aderarea la aceasta organizatie internationala este un pas vital pentru Romania OCDE a aprobat, in cursul acestei saptamani, primul Aviz Formal, ca urmare a evaluarii Romaniei in cadrul Comitetului Inaltilor Functionari pentru Buget, informeaza Ministerul Finantelor. „Ministerul Finantelor, in calitate de punct focal pentru Comitetul Inaltilor Functionari pentru Buget obtine astfel, primul Aviz Formal din cadrul procesului de aderare a Romaniei la OCDE. Romania a fost […] ...continuare.

LUCKY LADIES MODE ON!

publicat 2024-03-01 17:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
LUCKY LADIES MODE ON! Un nou show marca Betano cu femei, despre femei, pentru femeiIn luna femeii, Betano Romania lanseaza un nou show dedicat publicului feminin. Cu Ramona Olaru in rolul principal, gazda show-ului, patrundem in casele si in vietile unora dintre cele mai puternice femei din Romania si le lansam invitatia de a face parte din comunitatea Lucky Ladies. Ce inseamna sa fii o Lucky Lady?Lucky Ladies sunt toate acele femei care sunt mereu deschise. ... ...continuare.

Mirela Vaida rupe tacerea despre Viorel si Vulpita. Vedeta nu s-a sfiit sa spuna lucrurilor pe nume: "Noi radem de niste personaje care nu sunt inventate"

publicat 2024-03-01 17:45:04 (Click)
Mirela Vaida rupe tacerea despre Viorel si Vulpita. Vedeta nu s-a sfiit sa spuna lucrurilor pe nume: Noi radem de niste personaje care nu sunt inventate Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a vorbit despre telenovela Vulpita si Viorel, care i-a tinut pe telespectatori lipiti de ecranul televizorului. Dupa ani de zile de la incheierea acestui subiect, vedeta face o serie de dezvaluiri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.