EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe Explodeaza mamaliga ungureasca. Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata "Explodeaza mamaliga ungureasca". Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa unei fraude fara precedent. Rezultatele preliminare ale votului de duminica Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa "unei fraude fara precedent". Rezultatele preliminare ale votului de duminica Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea stelele cazatoare O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea "stelele cazatoare" Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: "Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand" Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Operatiunea Jupiter: 110 perchezitii in toata tara.  454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Operatiunea "Jupiter": 110 perchezitii in toata tara. 454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua

Articole

Stiri locale




O noua lovitura pentru Dani Alves. Parchetul va face apel in cazul condamnarii sale, pentru a obtine o pedeapsa mai mare

publicat 2024-03-01 18:00:09 (ProTV)
O noua lovitura pentru Dani Alves. Parchetul va face apel in cazul condamnarii sale, pentru a obtine o pedeapsa mai mare Parchetul va face apel în cazul condamnarii lui Dani Alves, fost star al echipelor FC Barcelona si PSG, în încercarea de a obtine o pedeapsa mai mare, relateaza AFP. ...continuare.

O bunica de 87 de ani din Ialomita ar fi vandut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja in spatele gratiilor

publicat 2024-03-01 18:00:09 (ProTV)
O bunica de 87 de ani din Ialomita ar fi vandut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja in spatele gratiilor O bunicuta de aproape 88 de ani din Ialomita ar putea ajunge personaj de roman, dupa ce a fost acuzata de trafic de droguri. Procurorii DIICOT i-au gasit în gospodarie, doua kilograme si jumatate de canabis, si o suma considerabila de bani. ...continuare.

Un tanar din Cluj si-a fracturat organul sexual si a ajuns la spital. Barbatul a fost operat

publicat 2024-03-01 18:00:09 (ProTV)
Un tanar din Cluj si-a fracturat organul sexual si a ajuns la spital. Barbatul a fost operat Un tânar de 20 de ani a ajuns de urgenta la spital în Cluj, dupa o situatie mai putin placuta, petrecuta în dormitor. ...continuare.

Fostul sot al Ralucai Pastrama a mers acasa la Pepe. Cum a fost surprins Ibrahim Ibru in compania fetelor artistului. "Printesele mele"

publicat 2024-03-01 18:00:07 (Libertatea)
Fostul sot al Ralucai Pastrama a mers acasa la Pepe. Cum a fost surprins Ibrahim Ibru in compania fetelor artistului. Printesele mele Imaginea in care Ibrahim Ibru apare alaturi de fiicele lui Pepe si ale Ralucai Pastrama, fosta sotie a celor doi, a luat pe toata lumea prin surprindere. Chiar daca a divortat de mama baiatului sau, de Raluca, cea care i-a fost sotie si lui Pepe, Ibrahim a mers astazi in vizita la casa artistului. In […] ...continuare.

Rezervele valutare ale BNR au crescut la 63,128 miliarde euro, in februarie 2024

publicat 2024-03-01 18:00:07 (Jurnalul-National)
Rezervele valutare ale BNR au crescut la 63,128 miliarde euro, in februarie 2024 Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei totalizau 63,128 miliarde euro la finele lunii februarie 2024, in crestere cu 2,79% comparativ cu nivelul de 61,416 miliarde euro la 31 ianuarie 2024, conform unui comunicat al BNR. ...continuare.

Caz socant in Marea Britanie! Un barbat si-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

publicat 2024-03-01 18:00:07 (Jurnalul-National)
Caz socant in Marea Britanie! Un barbat si-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele Un barbat si-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe viata. Marcus Osborne se alatura listei celor mai mari criminali din Marea Britanie. ...continuare.

Scene incredibile in semifinala de la ATP Dubai » Rusul Rublev, descalificat la 6-5 in decisiv din cauza unui gest reprobabil

publicat 2024-03-01 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Scene incredibile in semifinala de la ATP Dubai » Rusul Rublev, descalificat la 6-5 in decisiv din cauza unui gest reprobabil Andrey Rublev (5 ATP) a fost descalificat in setul decisiv al semifinalei de la Dubai impotriva lui Alexander Bublik (23 ATP). Rusul a injurat in limba natala, dupa un raliu in care s-a considerat nedreptatit de decizia arbitrului de linie. Bublik conducea in acel moment, scor 6-7(4), 7-6(5), 6-5. Alexander Bublik, unul dintre cei mai spectaculosi jucatori din circuit, si Andrey Rublev, metronomul din Rusia, au fost fata in fata la Dubai intr-o ciocnire a stilurilor. ... ...continuare.

Roxana Vancea, primele imagini cu rochia de mireasa. Vedeta si sotul ei se vor cununa religios in weekend. FOTO

publicat 2024-03-01 18:00:03 (Click)
Roxana Vancea, primele imagini cu rochia de mireasa. Vedeta si sotul ei se vor cununa religios in weekend. FOTO Roxana Vancea se pregateste de nunta! Fosta asistenta de televiziune si sotul ei, Dragos Paiu, sunt pregatiti sa faca pasul cel mare si sa mearga in fata altarului, pentru a primi binecuvantarea lui Dumnezeu. Vedeta a facut mai multe declaratii in acest sens. ...continuare.

Ministrul Finantelor: 'Cota unica este cea mai buna alegere pentru Romania'

publicat 2024-03-01 18:00:02 (Bursa)
Cota unica este cea mai buna alegere pentru Romania si nu exista niciun motiv pentru care tara noastra sa adopte un sistem de impozitare progresiv, afirma ministrul Finantelor, Marcel Bolos, conform unei postari pe reteaua sa de socializare. ...continuare.

AGERPRES: AUR a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile europarlamentare

publicat 2024-03-01 18:00:02 (Bursa)
Alianta pentru Unirea Romanilor a anuntat ca a inceput astazi campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor de la alegerile europarlamentare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.