EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Sotia si copiii soferului, dusi la spital

publicat 2024-04-09 09:30:01 (Adevarul)
Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Sotia si copiii soferului, dusi la spital Familia unui sofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre gresite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe sosea si implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea. ...continuare.

Cum sa nu fii pacalit cand cumperi o masina rulata: 10 cele mai frecvente inselatorii

publicat 2024-04-09 09:30:01 (Adevarul)
Cum sa nu fii pacalit cand cumperi o masina rulata: 10 cele mai frecvente inselatorii Procesul de cautare si cumparare a unei masini la mana a doua ar trebui sa fie o bucurie, dar escrocii pot ispiti cu usurinta soferii in a comite greseli costisitoare. ...continuare.

Rusia si Ucraina anunta ca au blocat atacuri cu drone ale inamicului

publicat 2024-04-09 09:15:04 (Adevarul)
Rusia si Ucraina anunta ca au blocat atacuri cu drone ale inamicului O racheta anti-nava Neptun, lansata de Ucraina, a fost distrusa deasupra Marii Negre, si patru drone au fost doborate in regiunile Belgorod si Voronej, a anuntat marti Ministerul Apararii rus. ...continuare.

Spania nu vrea sa mai acorde "vize de aur" pentru investitorii straini din afara UE

publicat 2024-04-09 09:00:08 (Adevarul)
Spania nu vrea sa mai acorde vize de aur pentru investitorii straini din afara UE Guvernul spaniol a transmis luni ca are de gand sa elimine "vizele de aur", care permit bogatilor din afara Uniunii Europene sa obtina dreptul de rezidenta daca investesc mai mult de jumatate de milion de euro in imobiliare. ...continuare.

Acord european pentru protejarea cablurilor si conductelor din Marea Nordului de posibile atacuri rusesti

publicat 2024-04-09 09:00:04 (Adevarul)
Acord european pentru protejarea cablurilor si conductelor din Marea Nordului de posibile atacuri rusesti Mai multe tari europene importante cu granite maritime la Marea Nordului au semnat marti un acord de colaborare pentru a proteja infrastructura subacvatica, inclusiv de posibile atacuri rusesti. ...continuare.

O priveliste cosmica: eclipsa totala de Soare, vazuta de pe Statia Spatiala Internationala VIDEO

publicat 2024-04-09 08:45:03 (Adevarul)
O priveliste cosmica: eclipsa totala de Soare, vazuta de pe Statia Spatiala Internationala VIDEO Milioane de americani au avut privilegiul de a experimenta un fenomen rar si spectaculos ieri, in timpul unei eclipse totale de Soare, care a transformat ziua in noapte, pentru cateva minute. Un numar mic de oameni au avut privilegiul de a urmari o perspectiva cu adevarat unica a acestui eveniment. ...continuare.

Boicotul lui Fenerbahce, pistol cu apa. O echipa si-a dat 149 de autogoluri ca forma de protest

publicat 2024-04-09 08:45:02 (Adevarul)
Boicotul lui Fenerbahce, pistol cu apa. O echipa si-a dat 149 de autogoluri ca forma de protest Meciul cu Galatasaray a durat doar doua minute. ...continuare.

Cazul "Rust": Alec Baldwin nu isi controla "deloc" emotiile pe platoul de filmare, sustin procurorii

publicat 2024-04-09 08:30:04 (Adevarul)
Cazul Rust: Alec Baldwin nu isi controla deloc emotiile pe platoul de filmare, sustin procurorii Procurorii din statul New Mexico au de gand sa sustina ca Alec Baldwin nu a fost capabil sa isi tina sub control emotiile pe platoul de filmare al productiei "Rust", unde a murit directoarea de imagine Halyna Hutchins dupa ce arma actorului s-a descarcat. ...continuare.

Gigi Becali se pregateste de grupele Ligii Campionilor. Patronul FCSB viseaza iar cai verzi pe pereti

publicat 2024-04-09 08:15:04 (Adevarul)
Gigi Becali se pregateste de grupele Ligii Campionilor. Patronul FCSB viseaza iar cai verzi pe pereti Ros-albastrii domina autoritar competitia interna. ...continuare.

Cele 9 motive date de un nutritionist pentru a manca sanatos. "Eliminati inutilul din viata"

publicat 2024-04-09 08:15:02 (Adevarul)
Cele 9 motive date de un nutritionist pentru a manca sanatos. Eliminati inutilul din viata Nutritionista aradeana Luminita Catana dezvaluie pentru "Adevarul" care sunt cele 9 motive pentru a ne schimba modul de viata si a fi mai sanatosi. Cel mai bucuros de schimbare va fi sistemul digestiv. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.