EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Spital ajuns in pragul falimentului din cauza salariilor. "Avem prea multi angajati"

publicat 2024-04-09 14:15:05 (Adevarul)
Spital ajuns in pragul falimentului din cauza salariilor. Avem prea multi angajati Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti (Gorj) este la un pas de faliment, iar managerul unitatii medicale a anuntat ca nu mai exista fonduri pentru plata salariilor. ...continuare.

Daianu: Procesul de consolidare fiscala va fi unul dureros

publicat 2024-04-09 14:00:05 (Adevarul)
Daianu: Procesul de consolidare fiscala va fi unul dureros Consolidarea fiscala va fi un proces dureros si este de dorit sa se desfasoare in mod echitabil, a declarat, marti presedintele Consiliul Fiscal, Daniel Daianu. ...continuare.

Victorie in instanta pentru Puiu Popoviciu. Judecatorii au decis definitiv ca terenul din Baneasa nu este domeniu public

publicat 2024-04-09 13:45:07 (Adevarul)
Victorie in instanta pentru Puiu Popoviciu. Judecatorii au decis definitiv ca terenul din Baneasa nu este domeniu public Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins recursul Guvernului Romaniei privind anularea a doua hotarari de Guvern, la solicitarea omului de afaceri Puiu Popoviciu. ...continuare.

Porturile europene se transforma in "parcari" pe masura ce importurile de vehicule se inmultesc

publicat 2024-04-09 13:45:07 (Adevarul)
Porturile europene se transforma in parcari pe masura ce importurile de vehicule se inmultesc Vehiculele importate se ingramadesc in porturile europene, transformandu-le in "parcuri auto", in timp ce producatorii si distribuitorii de automobile se lupta cu o incetinire a vanzarilor si cu blocaje logistice, inclusiv cu lipsa soferilor de camion. ...continuare.

Danut Lupu, povesti in lacrimi, dupa ce a fost la inchisoare. "Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

publicat 2024-04-09 13:45:07 (Adevarul)
Danut Lupu, povesti in lacrimi, dupa ce a fost la inchisoare. Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu Fostul international, impresionat de gestul lui Gigi Becali. ...continuare.

Un transsexual a dat in judecata o aplicatie pentru femei pentru o presupusa discriminare

publicat 2024-04-09 13:45:06 (Adevarul)
Un transsexual a dat in judecata o aplicatie pentru femei pentru o presupusa discriminare O aplicatie creata pentru a fi un "refugiu online" pentru femei a devenit locul unei presupuse discriminari legate de identitatea de gen, a stabilit o instanta intr-un caz istoric care va pune la incercare semnificatia si domeniul de aplicare al Legii privind discriminarea sexuala. ...continuare.

Musulmanii celebreaza Ramazan Bayram, dupa o luna de post. Sarbatoarea Dulciurilor tine trei zile

publicat 2024-04-09 13:45:02 (Adevarul)
Musulmanii celebreaza Ramazan Bayram, dupa o luna de post. Sarbatoarea Dulciurilor tine trei zile Ramazan Bayram-ul, cunoscut si sub numele de Eid al-Fitr sau Sarbatoarea Dulciurilor, este o sarbatoare importanta pentru comunitatea musulmana. Aceasta marcheaza sfarsitul lunii sacre de Ramadan, perioada de post si rugaciune. Iata ce trebuie sa stiti despre Ramazan Bayram. ...continuare.

Adrian Mutu vorbeste despre "tradarea" jucatorilor de la CFR Cluj. "Nu vreau sa-l mai intalnesc vreodata"

publicat 2024-04-09 13:30:09 (Adevarul)
Adrian Mutu vorbeste despre tradarea jucatorilor de la CFR Cluj. Nu vreau sa-l mai intalnesc vreodata S-a spus ca antrenorul a fost lucrat de jucatorii sai. ...continuare.

Echipamente high-tech, trimise pe camp sa salveze culturile agricole. Cat de eficiente sunt dronele VIDEO

publicat 2024-04-09 13:30:04 (Adevarul)
Echipamente high-tech, trimise pe camp sa salveze culturile agricole. Cat de eficiente sunt dronele VIDEO Agricultura evolueaza rapid, iar utilajele ghidate prin satelit sau dronele tehnologice sunt din ce in ce mai prezente pe campurile din tara noastra. Invatamantul agricol tine si el pasul si pregateste deja viitoarele generatii de specialisti in operarea dispozitivelor high-tech. ...continuare.

Tot mai multi romani isi cer insolventa: numarul persoanelor fizice a crescut considerabil in 2024

publicat 2024-04-09 13:15:08 (Adevarul)
Tot mai multi romani isi cer insolventa: numarul persoanelor fizice a crescut considerabil in 2024 Numarul persoanelor fizice care isi cer insolventa este in crestere in 2024, fata de anii anteriori, a declarat, Mihai Silviu Stejar, sef Birou Directia de Insolventa a Persoanelor Fizice din ANPC. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.