EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Batran de 89 ani, cautat de cateva zile. In ajutor a venit si un elicopter

publicat 2024-04-09 17:30:03 (Adevarul)
Batran de 89 ani, cautat de cateva zile. In ajutor a venit si un elicopter Un batran in varsta de 89 ani, din Olt, a plecat sambata, 6 aprilie 2024, de la domiciliu si nu a mai revenit. Familia a anuntat a doua ii politia, iar de atunci zeci de politisti, jandarmi si voluntari il cauta, in ultimele zile in ajutor venind si un elicopter. ...continuare.

Vlad Pascu ramane dupa gratii: "Imi asum fapta respectiva, incerc sa merg mai departe" VIDEO

publicat 2024-04-09 17:15:02 (Adevarul)
Vlad Pascu ramane dupa gratii: Imi asum fapta respectiva, incerc sa merg mai departe VIDEO Judecatorii din Mangalia au prelungit cu inca 30 zile arestul preventiv pentru Vlad Matei Pascu, tanarul de 19 ani care a urcat drogat la volan si a omorat doi studenti cu masina, la iesire din localitatea 2 Mai (Constanta). ...continuare.

Companiile aeriene se confrunta cu un deficit de avioane pe fondul cererii record de calatorii din vara

publicat 2024-04-09 17:00:21 (Adevarul)
Companiile aeriene se confrunta cu un deficit de avioane pe fondul cererii record de calatorii din vara Industria aeronautica mondiala se confrunta cu o criza de vara, in conditiile in care se asteapta ca cererea de calatorii sa depaseasca nivelurile anterioare pandemiei. ...continuare.

Casa din Romania a Regelui Charles se redeschide. Expozitie de exceptie a unui fotograf britanic, in sura de la Viscri

publicat 2024-04-09 17:00:19 (Adevarul)
Casa din Romania a Regelui Charles se redeschide. Expozitie de exceptie a unui fotograf britanic, in sura de la Viscri Sura reconvertita a proprietatii traditionale sasesti gazduieste, in premiera in Romania, expozitia "The Darkness Within, Copsa Mica 1988 - 1995", o explorare tulburatoare a impactului pe care industrializarea fortata o are asupra omului si a mediului inconjurator. ...continuare.

Simonis, dupa solicitarile comisiilor de a lucra de acasa: Nu inseamna ca nu se lucreaza

publicat 2024-04-09 17:00:15 (Adevarul)
Simonis, dupa solicitarile comisiilor de a lucra de acasa: Nu inseamna ca nu se lucreaza Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a afirmat, marti, cu privire la solicitarile a doua comisii de a lucra in sistem online sau in sistem hibrid, ca asta nu inseamna ca deputatii nu vor mai lucra. ...continuare.

Au fost dezvaluite detalii din dosarul penal al lui Alec Baldwin. Procurorii spun ca "a mintit cu nerusinare" | VIDEO

publicat 2024-04-09 17:00:09 (Adevarul)
Au fost dezvaluite detalii din dosarul penal al lui Alec Baldwin. Procurorii spun ca a mintit cu nerusinare  | VIDEO Procurorii din New Mexico sustin, intr-un nou dosar juridic despus vineri, ca Alec Baldwin, care a impuscat-o accidental pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului, in 2021, a "mintit cu nerusinare" si "si-a schimbat in mod repetat povestea" despre cum au decurs lucrurile. ...continuare.

Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman

publicat 2024-04-09 16:30:20 (Adevarul)
Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman Lucrarile de reabilitare la imobilul declarat monument arhitectonic si aflat in centrul municipiluui Roman, judedetul Neamt, bat pasul pe loc, dar a fost facut un demers pentru ca acestea sa fie reluate. ...continuare.

O femeie a cerut anularea unei amenzi, dar a ramas cu ea pe motiv ca a injurat "Nu poate asigura instanta ca a inteles"

publicat 2024-04-09 16:30:14 (Adevarul)
O femeie a cerut anularea unei amenzi, dar a ramas cu ea pe motiv ca a injurat Nu poate asigura instanta ca a inteles Judecatoria Oradea a refuzat sa anuleze o amenda incasata de o femeie prinsa ca a aruncat deseuri pe domeniul public dupa ce, verificand procesul-verbal de sanctionare, a constatat ca, in loc sa se apere in fata politistilor locali, ea a injurat. ...continuare.

Amenzi uriase pentru rezervistii care nu se prezinta la Ordin, in unitatile militare: "Prea mari pentru romani!"

publicat 2024-04-09 16:30:09 (Adevarul)
Amenzi uriase pentru rezervistii care nu se prezinta la Ordin, in unitatile militare: Prea mari pentru romani! Rezervistii care nu se prezinta in unitatile militare, conform ordinului de chemare transmis de Ministerul Apararii Nationale, risca amenzi de aproape 4.000 de lei. Un amplu exercitiu de mobilizare al militarilor rezervisti se desfasoara saptamana aceasta in judetele Braila si Galati. ...continuare.

Tone de gunoaie, adunate din lacul de acumulare Siriu de membrii unui club de sport nautic VIDEO

publicat 2024-04-09 16:30:06 (Adevarul)
Tone de gunoaie, adunate din lacul de acumulare Siriu de membrii unui club de sport nautic VIDEO Voluntari din orasele buzoiene Nehoiu si Patarlagele, impreuna cu membrii clubului PaddleX din zona de nord a judetului Buzau, au organizat zilele trecute o actiune de ecologizare pe Lacul Siriu, folosind Stand Up Paddle (SUP). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.