EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Si-au plantat propria padure in vatra satului pentru iesiri la iarba verde. "Au venit adulti, dar si bunici cu nepoti"

publicat 2024-04-09 18:00:04 (Adevarul)
Si-au plantat propria padure in vatra satului pentru iesiri la iarba verde. Au venit adulti, dar si bunici cu nepoti Localnicii unei comune din Olt, renumiti legumicultori, au decis sa infiinteze o padure in vatra satului pentru a se putea bucura de o iesire la iarba verde, in conditiile in care acum exista una doar peste raul Olt. Astfel, in cateva ore au fost plantati peste 10.000 puieti de salcam. ...continuare.

Summit-ul Global pentru Pace in Ucraina ar putea sa fie organizat in iunie, in Elvetia. Multe sperante si cel putin la fel de multe necunoscute

publicat 2024-04-09 18:00:04 (Adevarul)
Summit-ul Global pentru Pace in Ucraina ar putea sa fie organizat in iunie, in Elvetia. Multe sperante si cel putin la fel de multe necunoscute Situatia dramatica din Ucraina si presiunea masiva a rusilor pe mai multe fronturi, apelurile disperate ale presedintelui Zelensky care spune, pe drept cuvant, ca tara sa a ramas fara suficienta munitie, sunt argumente certe pentru organizarea, in fine, a Summit-ului Global pentru Pace ...continuare.

Bolos: Consolidarea fiscala este un obiectiv imediat, dar de durata pentru Romania

publicat 2024-04-09 18:00:04 (Adevarul)
Bolos: Consolidarea fiscala este un obiectiv imediat, dar de durata pentru Romania Consolidarea fiscala este un obiectiv imediat, dar si de durata pentru tara noastra, si va trebui la un moment dat sa definim si orizontul de timp, a declarat ministrul Finantelor, Marcel Bolos. ...continuare.

Alerta. Un criminal a evadat din Penitenciarul Rahova

publicat 2024-04-09 18:00:04 (Adevarul)
Alerta. Un criminal a evadat din Penitenciarul Rahova Un detinut condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor a evadat, marti, dintr-o duba aflata in fata unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucuresti. ...continuare.

Noile bancnote cu chipul Regelui Charles III intra in circulatie. Marea diferenta fata de cele de pe vremea Reginei

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Noile bancnote cu chipul Regelui Charles III intra in circulatie. Marea diferenta fata de cele de pe vremea Reginei La Palatul Buckingham, regele a primit primele dintre noile bancnote de 5 lire sterline, 10 lire sterline, 20 lire sterline si 50 lire sterline, pe care apare portretul sau. ...continuare.

Din 2025 Romania ar putea fi intr-un Benelux balcanic

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Din 2025 Romania ar putea fi intr-un Benelux balcanic Romanii si bulgarii nu sunt primiti pe aeroportul din Viena fara formalitati. Exista un soi de marginalizare si dincolo de Schengenul aerian? Care sunt perspectivele dupa alegerile din Austria? ...continuare.

Bataie intre doi elevi de liceu, colegi de clasa. Politia a deschis un dosar penal

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Bataie intre doi elevi de liceu, colegi de clasa. Politia a deschis un dosar penal Un elev de liceu de la o unitate de invatamant din municipiul Targu Jiu a fost batut de un coleg din aceeasi clasa, iar adolescentul este cercetat penal de politisti. ...continuare.

Planta rara, declarata monument al naturii, in Maramures. Floarea ei arata ca o tabla de sah

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Planta rara, declarata monument al naturii, in Maramures. Floarea ei arata ca o tabla de sah A inflorit laleaua pestrita, planta rara declarata monument al naturii. In Maramures creste intr-un singur loc, la Fersig, acolo unde se afla rezervatia Bavna, pentru protejarea stejarulu pedunculat. Tot acolo isi face cuib pe timpul verii starcul cenusiu, o comunitate de pasari migratoare. ...continuare.

Barbatii din Australia au castigat dreptul de a intra int-un local rezervat exclusiv femeilor

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Barbatii din Australia au castigat dreptul de a intra int-un local rezervat exclusiv femeilor Barbatii vor avea in curand voie sa intre intr-un salon de arta rezervat exclusiv femeilor din Australia, drept pe care l-au castigat in urma unui proces. ...continuare.

Reactia echipei Arsenal Londra dupa ce gruparea terorista ISIS a amenintat ca va viza meciurile din Liga Campionilor

publicat 2024-04-09 17:45:02 (Adevarul)
Reactia echipei Arsenal Londra dupa ce gruparea terorista ISIS a amenintat ca va viza meciurile din Liga Campionilor Arsenal a dat publicitatii un comunicat dupa ce ISIS a amenintat ca va viza meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.