EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Activele financiare ale administratiilor publice au crescut cu 2,8% in ultimul trimestru din 2023

publicat 2024-04-10 15:00:03 (Adevarul)
Activele financiare ale administratiilor publice au crescut cu 2,8% in ultimul trimestru din 2023 Activele financiare ale sectorului institutional Administratii publice au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 2,8%, comparativ cu perioada similara din 2022, conform datelor BNR. ...continuare.

Castelul de apa din Slatina, pus la pamant. Motivul demolarii a nemultumit localnicii. "Am crescut cu el aici" VIDEO

publicat 2024-04-10 15:00:03 (Adevarul)
Castelul de apa din Slatina, pus la pamant. Motivul demolarii a nemultumit localnicii. Am crescut cu el aici VIDEO Un castel de apa din Slatina, vechi de peste jumatate de secol, pe care operatorul Compania de Apa Olt nu-l mai folosea de foarte multi ani, a fost pus la pamant miercuri, 10 aprilie 2024. Oamenii au asteptat peste doua ore sa vada cum se prabuseste turnul inalt de aproape 40 de metri. ...continuare.

In caz de razboi, ANAF, ANPC si Consiliul Concurentei vor avea noi atributii. DOCUMENT

publicat 2024-04-10 15:00:03 (Adevarul)
In caz de razboi, ANAF, ANPC si Consiliul Concurentei vor avea noi atributii. DOCUMENT Consiliul Concurentei, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si ANAF vor avea noi atributii in caz de razboi, urmand sa fie semnat un protocol in acest sens. ...continuare.

Grecia rezolva "invazia sezlongurilor". Ce reguli trebuie sa respecte turistii pe plajele elene

publicat 2024-04-10 14:45:02 (Adevarul)
Grecia rezolva invazia sezlongurilor. Ce reguli trebuie sa respecte turistii pe plajele elene Avand in vedere numarul urias al turistilor care isi petrec vacantele de vara in Grecia, autoritatile din aceasta tara au decis sa ia masuri privind accesul pe plaje. Astfel, cei care vor vizita plajele elene vor trebui sa respecte noi reguli. ...continuare.

Criminalul evadat la Bucuresti s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat intreaga tara cu autostopul FOTO

publicat 2024-04-10 14:45:02 (Adevarul)
Criminalul evadat la Bucuresti s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat intreaga tara cu autostopul FOTO Criminalul evadat, marti, la Bucuresti, si prins in zorii zilei de miercuri la Oradea, s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat tara cu autostopul. Cel care i-a ajutat pe politisti sa-l prinda este chiar sofer de TIR, pe care evadatul l-a abordat ca sa-l duca pana in Satu Mare. ...continuare.

Pas major impotriva industriei jocurilor de noroc: "Legea Pacanelelor", adoptata de Parlament

publicat 2024-04-10 14:45:02 (Adevarul)
Pas major impotriva industriei jocurilor de noroc: Legea Pacanelelor, adoptata de Parlament Legea va merge la promulgare la Administratia Prezidentiala, iar reglementarile vor intra in vigoare la 10 zile de la publicarea in Monitorul Oficial. ...continuare.

Spectacole internationale in luna aprilie la Centrul National al Dansului Bucuresti VIDEO

publicat 2024-04-10 14:30:06 (Adevarul)
In contextul celebrarii a 20 de ani de existenta, Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) extinde Ziua Internationala a Dansului pe durata intregii luni aprilie. Astfel, spectatorii vor avea ocazia sa vizioneze spectacole de dans internationale prezentate in premiera in Romania. ...continuare.

A murit Florin Bratescu, primul crainic barbat al Televiziunii Romane: "Fiind unic, era normal ca lumea sa ma indrageasca" VIDEO

publicat 2024-04-10 14:30:06 (Adevarul)
A murit Florin Bratescu, primul crainic barbat al Televiziunii Romane: Fiind unic, era normal ca lumea sa ma indrageasca VIDEO Florin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit la varsta de 90 de ani. ...continuare.

Intalnire de gradul zero intre un padurar si un urs urias intr-o padure din Suceava. Cum s-a terminat totul VIDEO

publicat 2024-04-10 14:30:05 (Adevarul)
Intalnire de gradul zero intre un padurar si un urs urias intr-o padure din Suceava. Cum s-a terminat totul VIDEO Un padurar de la Ocolul Silvic Brosteni (Suceava) a surprins momentul aparitiei unui urs impresionant. Animalul a lasat impresia la un moment dat ca vrea sa il atace pe barbat, dar s-a razgandit si s-a indepartat apoi in padure. ...continuare.

Acordarea unei imunitati generalizate lui Trump ar aduce "haos", avertizeaza fosti generali, amirali si lideri ai serviciilor militare americane

publicat 2024-04-10 14:30:03 (Adevarul)
Acordarea unei imunitati generalizate lui Trump ar aduce haos, avertizeaza fosti generali, amirali si lideri ai serviciilor militare americane Nouasprezece fosti oficiali militari sustin, intr-un memoriu al Curtii Supreme a SUA, ca oferirea imunitatii juridice fostului presedinte Donald Trump ar putea provoca daune ireparabile tarii ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.