EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ambasadorul Bulgariei in Romania a semnat contractul pentru Danube Integrated System for MARking

publicat 2024-04-10 16:00:02 (Adevarul)
Ambasadorul Bulgariei in Romania a semnat contractul pentru Danube Integrated System for MARking Ambasadorul Republicii Bulgaria in Romania a semnat miercuri contractul de finantare pentru proiectul strategic Danube Integrated System for MARking (DISMAR), potrivit unui comunicat de presa. ...continuare.

Postul Pastelui si relatia nutritie si suflet, cu DR. Laura Ene, medic primar Diabet, Nutritie, Boli Metabolice

publicat 2024-04-10 15:45:04 (Adevarul)
Postul Pastelui si relatia nutritie si suflet, cu  DR. Laura Ene, medic primar Diabet, Nutritie, Boli Metabolice Ce inseamna de fapt a posti? Cum sa intelegem legatura dintre mancare si religie?Explicatiile sunt oferite de DR. Laura Ene, medic primar Diabet, Nutritie, Boli Metabolice ...continuare.

Protestatarul Marian "Ceausescu" a facut circ la aniversarea NATO. Amendat pentru injurii adresate lui Klaus Iohannis si liderilor PSD si PNL VIDEO

publicat 2024-04-10 15:45:03 (Adevarul)
Protestatarul Marian Ceausescu a facut circ la aniversarea NATO. Amendat pentru injurii adresate lui Klaus Iohannis si liderilor PSD si PNL VIDEO Protestatarul Marian Morosanu, zis "Ceausescu", a fost amendat si dus la Sectia 3 de politie dupa ce a proferat injurii la adresa Klaus Iohannis si liderilor PSD si PNL la aniversarea NATO ...continuare.

Monica Opra, o artista versatila. Experienta din Portugalia care a marcat-o. "In Alfama am vazut tehnica/ Intri pe riscul tau" INTERVIU

publicat 2024-04-10 15:30:04 (Adevarul)
Monica Opra, o artista versatila. Experienta din Portugalia care a marcat-o. In Alfama am vazut tehnica/ Intri pe riscul tau INTERVIU Cu o prezenta care strabate granitele oricarui gen muzical si ajunge direct in inimile ascultatorilor, Monica Opra este o artista complexa si versatila. "A night in December", "Gypsy in my soul" si "Uma casa portuguesa" sunt doar cateva dintre concertele in a incantat publicul. ...continuare.

Cantareata israeliana Eden Golan a primit amenintari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza

publicat 2024-04-10 15:30:04 (Adevarul)
Cantareata israeliana Eden Golan a primit amenintari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza Cu mai putin de o luna inainte de debutul Eurovision 2024, Eden Golan, castigatoarea concursului de canto "Rising Star" din Israel si care va reprezenta tara la editia din Suedia, a dezvaluit ca ar fi primit amenintari cu moartea chiar pe contul sau de Instagram. ...continuare.

Au aparut cautatorii de ambalaje returnabile. Lasa in urma tomberoane distruse si mizerii imprastiate

publicat 2024-04-10 15:30:04 (Adevarul)
Au aparut cautatorii de ambalaje returnabile. Lasa in urma tomberoane distruse si mizerii imprastiate "Romanul e inventiv", spune o vorba din popor. Mai e si orientat, am putea continua. De cum a aparut legea care permite reciclarea ambalajelor, au aparut si "cautatorii de comori", care distrug totul in jur. ...continuare.

Marile companii tehnologice sunt in mijlocul unei investigatii privind legislatia digitala a UE

publicat 2024-04-10 15:30:04 (Adevarul)
Marile companii tehnologice sunt in mijlocul unei investigatii privind legislatia digitala a UE In UE, doua legi majore care reglementeaza gigantii "Big Tech" si platformele online sunt acum in vigoare: DMA si DSA. Recent, Comisia Europeana a anuntat ca vor fi investigate aceste firme. ...continuare.

Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

publicat 2024-04-10 15:30:03 (Adevarul)
Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO Un camp cat vezi cu ochii, din satul Patroaia Deal, comuna Crangurile, judetul Dambovita, a devenit multicolor. Doi tineri, sot si sotie, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafata de 30.000 de mp. ...continuare.

Reactia presei din Elvetia dupa hotararea istorica a CEDO in favoarea unor femei care s-au plans ca guvernul nu actioneaza in privinta schimbarilor climatice

publicat 2024-04-10 15:15:03 (Adevarul)
Reactia presei din Elvetia dupa hotararea istorica a CEDO in favoarea unor femei care s-au plans ca guvernul nu actioneaza in privinta schimbarilor climatice Ziare influente din Elvetia au criticat miercuri o decizie privind schimbarile climatice luata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) impotriva guvernului elvetian, declarand ca aceasta risca sa submineze democratia si sa sporeasca influenta politica a grupurilor ecologiste. ...continuare.

Activele financiare ale administratiilor publice au crescut cu 2,8% in ultimul trimestru din 2023

publicat 2024-04-10 15:00:03 (Adevarul)
Activele financiare ale administratiilor publice au crescut cu 2,8% in ultimul trimestru din 2023 Activele financiare ale sectorului institutional Administratii publice au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 2,8%, comparativ cu perioada similara din 2022, conform datelor BNR. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.