EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Greenpeace acuza IKEA de distrugerea padurilor din Romania

publicat 2024-04-10 18:15:03 (Adevarul)
Greenpeace acuza IKEA de distrugerea padurilor din Romania Organizatia de mediu Greenpeace a acuzat IKEA ca este implicat in distrugerea padurilor stravechi din Romania pentru productia de mobilier, acuzatii pe care IKEA a spus ca le analizeaza. ...continuare.

In lipsa munitiei, ucrainenii au distrus peste 60% din tancurile rusesti cu ajutorul dronelor

publicat 2024-04-10 18:15:03 (Adevarul)
In lipsa munitiei, ucrainenii au distrus peste 60% din tancurile rusesti cu ajutorul dronelor Mai bine de 60% din tancurile rusesti distruse de armata ucraineana in ultimele luni au fost scoase din lupta cu ajutorul dronelor FPV (first-person-view), a declarat un oficial NATO pentru Foreign Policy, citat de Kyiv Independent. ...continuare.

Schimb de replici. Lene - diagnosticul pus de Cirstoiu lui Nicusor Dan. Edilul ii cere proiecte pentru Bucuresti

publicat 2024-04-10 18:15:03 (Adevarul)
Schimb de replici. Lene - diagnosticul pus de Cirstoiu lui Nicusor Dan. Edilul ii cere proiecte pentru Bucuresti Doi dintre principalii candidati la Primaria Capitalei sunt protagonistii unor schimburi de replici usturatoare. Catalin Cirstoiu, sustinut de alianta PSD-PNL, l-a diagnosticat pe Nicusor Dan cu lene, in timp ce actualul edil ii cere proiecte concrete pentru Bucuresti. ...continuare.

Videoclipul viral, cu un tatuaj esuat. In loc de fluture a rezultat un... penis VIDEO

publicat 2024-04-10 17:45:03 (Adevarul)
Videoclipul viral, cu un tatuaj esuat. In loc de fluture a rezultat un... penis VIDEO TikTokerul Anicole (@lanicole001) a impartasit cu ochii in lacrimi un clip jenant dupa ce a vizitat salonul local de tatuaje cu prietena ei. Din pacate pentru cele doua, nu a mers totul conform planului. ...continuare.

Pe cand un acord bilateral de securitate intre Romania si Republica Moldova?

publicat 2024-04-10 17:45:03 (Adevarul)
Ideea nu este noua. Ucraina a incheiat multe acorduri de securitate cu tari europene, desi este parte a unui conflict cu Rusia. ...continuare.

Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur

publicat 2024-04-10 17:30:02 (Adevarul)
Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur Colegiul National "Petru Rares" din Piatra Neamt a participat si anul acesta la o competitie de nivel mondial, National Space Society Space Settlement Contest 2024, rezultatele liceenilor participanti fiind remarcabile ...continuare.

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament si Cercetare a Tuberculozei

publicat 2024-04-10 17:30:02 (Adevarul)
Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti continua sa investeasca masiv in dezvoltarea infrastructurii medicale a Capitalei, folosind fonduri europene nerambursabile accesate prin Planul National de Redresare si Rezilienta. ...continuare.

Crima atroce din Mangalia, decizia instantei. Tanara care si-a ucis cea mai buna prietena va sta 15 ani dupa gratii

publicat 2024-04-10 17:30:02 (Adevarul)
Crima atroce din Mangalia, decizia instantei. Tanara care si-a ucis cea mai buna prietena va sta 15 ani dupa gratii Judecatorii Tribunalului Constanta au decis soarta Loredanei Atanasoaie, criminala din Mangalia care si-a ucis cea mai buna prietena in vara anului trecut, intr-o camera de hotel. Ea a fost condamnata pentru omor, dar si pentru furt. ...continuare.

Imagini incredibile cu deszapezirea celui mai inalt drum din Romania. Cand s-ar putea circula pe toata soseaua VIDEO

publicat 2024-04-10 17:15:03 (Adevarul)
Imagini incredibile cu deszapezirea celui mai inalt drum din Romania. Cand s-ar putea circula pe toata soseaua VIDEO Lucrarile de deszapezire a celui mai inalt drum din tara, Transalpina, continua intr-un ritm alert, mai mult de jumatate din lungimea drumului fiind eliberata de troiene. ...continuare.

Primele probleme pe aeroporturile din Romania dupa intrarea in Schegen. Cinci persoane anchetate

publicat 2024-04-10 17:15:03 (Adevarul)
Primele probleme pe aeroporturile din Romania dupa intrarea in Schegen. Cinci persoane anchetate Nici nu am intrat bine in Schengen si au aparut deja incidentele pe aeroporturile din Bucuresti si tara. Potrivit politiei de frontiera, in ultimele 48 de ore, mai multi cetateni straini au fost depistati cu acte false, expirate sau care apartineau altor persoane. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.