EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit in cautare de stafii si a fost gasita intr-o biserica abandonata

publicat 2024-04-11 10:15:05 (Adevarul)
Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit in cautare de stafii si a fost gasita intr-o biserica abandonata O cautare de stafii s-a terminat tragic pentru o tanara de doar 22 de ani din Franta, care a fost gasita moarta weekendul trecut intr-o biserica parasita din Valle d' Aosta, situata in nordul Italiei. ...continuare.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morti, o fetita de zece ani

publicat 2024-04-11 10:15:03 (Adevarul)
Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morti, o fetita de zece ani Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres. ...continuare.

Sondaj: Alianta PSD-PNL ar obtine 31,6% din voturi la europarlamentare, urmata de Dreapta Unita si AUR

publicat 2024-04-11 10:00:13 (Adevarul)
Sondaj: Alianta PSD-PNL ar obtine 31,6% din voturi la europarlamentare, urmata de Dreapta Unita si AUR Alianta PSD-PNL ar obtine, la alegerile europarlamentare din iunie, 31,6% din voturi, fiind urmata de Dreapta Unita, cu 24,6%, si de AUR, 19.9% intentie de vot, potrivit unui sondaj realizat de AtlasIntel, la solicitarea Digi24. ...continuare.

O mama obsedata de eclipsa si-a ucis partenerul si si-a aruncat copiii din masina pe o autostrada din Los Angeles

publicat 2024-04-11 09:45:07 (Adevarul)
O mama obsedata de eclipsa si-a ucis partenerul si si-a aruncat copiii din masina pe o autostrada din Los Angeles O mama si-a injunghiat mortal partenerul, luni, in apartamentul lor din Los Angeles, apoi si-a aruncat cele doua fetite dintr-un SUV in miscare, pe autostrada. Cu cateva zile inainte, intr-o postare online, femeia, care este astrolog, numise eclipsa de soare "simbolul razboiului spiritual". ...continuare.

Trei minori au strabatut tara cu o masina furata. Soferul are 15 ani. Unde au fost prinsi

publicat 2024-04-11 09:45:07 (Adevarul)
Trei minori au strabatut tara cu o masina furata. Soferul are 15 ani. Unde au fost prinsi Trei minori din judetul Bacau au furat un autoturism si au plecat intr-o aventura. Drumul lor s-a sfarsit la Nadlac (Arad), la granita de vest a tarii, cand au dat fata in fata cu un echipaj al politiei. ...continuare.

Cum isi apara americanii bogati averile si ce sunt "portofoliile de pasapoarte"

publicat 2024-04-11 09:45:03 (Adevarul)
Cum isi apara americanii bogati averile si ce sunt portofoliile de pasapoarte Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetatenie cu valoare neta ridicata, a spus ca americanii depasesc acum orice alta nationalitate atunci cand vine vorba de a-si proteja averile. ...continuare.

Reghecampf e amenintat ca va fi scos din antrenorat, dar joaca tare: "Nu am ce sa platesc"

publicat 2024-04-11 09:15:10 (Adevarul)
Reghecampf e amenintat ca va fi scos din antrenorat, dar joaca tare: Nu am ce sa platesc Tehnicianul nu vrea sa achite clauza de reziliere Universitatii Craiova. ...continuare.

Cum se poate stopa bullying-ul, fenomenul care devasteaza scolile din Romania, cu Anda Bacanu, Psiholog, consultant ABA

publicat 2024-04-11 09:15:04 (Adevarul)
Cum se poate stopa bullying-ul, fenomenul care devasteaza scolile din Romania, cu Anda Bacanu, Psiholog, consultant ABA Cum putem preveni bullying-ul in scoala si cum putem sa intervenim in cazurile de bullying, aflam de la Anda Bacanu, Psiholog, consultant ABA, intr-o noua editie din Adevarul Live. ...continuare.

Reforma politicii de migratie si azil, adoptata de Parlamentul European

publicat 2024-04-11 09:00:02 (Adevarul)
Reforma politicii de migratie si azil, adoptata de Parlamentul European Parlamentul European a adoptat miercuri, 10 aprilie, zece acte legislative care vizeaza reformarea politicii de migratie si azil a UE, dupa cum au cazut de comun acord tarile membre in luna decembrie a anului 2023. ...continuare.

Petele pigmentare - de ce apar, cum le tratam si cum putem preveni reaparitia acestora

publicat 2024-04-11 08:45:15 (Adevarul)
Petele pigmentare - de ce apar, cum le tratam si cum putem preveni reaparitia acestora Petele pigmentare sau hiperpigmentarile sunt mici macule sau pete de culoare bruna sau maronie ce pot afecta orice zona a corpului, insa sunt mai frecvente la nivelul fetei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.