EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Messi, esec cu Inter Miami: rezultat dezamagitor egal cu ratarea unui trofeu

publicat 2024-04-11 11:15:17 (Adevarul)
Messi, esec cu Inter Miami: rezultat dezamagitor egal cu ratarea unui trofeu Starul argentinian a fost pe teren intr-o infrangere care a lasat urme. ...continuare.

Mobilizarea rezervistilor Armatei Romane. "Am tras cu arma, mi-am reamintit, ar trebui introdus serviciul militar obligatoriu!"

publicat 2024-04-11 11:15:15 (Adevarul)
Mobilizarea rezervistilor Armatei Romane. Am tras cu arma, mi-am reamintit, ar trebui introdus serviciul militar obligatoriu! Sute de rezervisti din judetele Galati si Braila, cu varste cuprinse intre 37 si 63 de ani, au primit ordine de chemare in unitatile militare. Ei au participat in Poligonul Smardan (Galati) la un exercitiu de trageri cu munitie reala de razboi. ...continuare.

Incident umilitor la un control de securitate pe aeroport: o femeie a fost pusa sa-si scoata in public proteza mamara

publicat 2024-04-11 11:15:14 (Adevarul)
Incident umilitor la un control de securitate pe aeroport: o femeie a fost pusa sa-si scoata in public proteza mamara O femeie a fost somata de personalul de securitate de pe aeroportul din Dublin sa isi scoata proteza mamara in public, desi putea beneficia de o examinare privata. ...continuare.

Padurar agresat de doi barbati. Batausii, plasati sub control judiciar, in Dambovita

publicat 2024-04-11 11:15:10 (Adevarul)
Padurar agresat de doi barbati. Batausii, plasati sub control judiciar, in Dambovita Un padurar din judetul Dambovita a fost agresat de doi barbati, acestia fiind plasati sub control judiciar pentru 60 de zile. Barbatii au fost nemultumiti de cantitatea de lemn pe care padurarul le-o pregatise pentru transport. ...continuare.

O mare companie de asigurari britanica se extinde in Romania si vrea sa cumpere peste 20 de brokeri

publicat 2024-04-11 11:15:08 (Adevarul)
O mare companie de asigurari britanica se extinde in Romania si vrea sa cumpere peste 20 de brokeri O companie de asigurari britanica se asociaza cu un broker roman, cu obiectivul de a prelua circa 20 de brokeri de asigurari din Romania. ...continuare.

Nadal, decizie majora dupa inca un turneu ratat: mesajul sau, viralizat pe retelele de socializare

publicat 2024-04-11 11:15:05 (Adevarul)
Nadal, decizie majora dupa inca un turneu ratat: mesajul sau, viralizat pe retelele de socializare Rafa a jucat ultimul meci din cadrul unui turneu in luna ianuarie. ...continuare.

Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate. "Mizeriile din campania electorala sunt tipice"

publicat 2024-04-11 10:45:05 (Adevarul)
Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate. Mizeriile din campania electorala sunt tipice O investigatie a jurnalistilor Hotnews arata ca, anul trecut, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat o consultatie contra-cost la clinica pe care o detine sotia sa, fapt incompatibil cu functia de manager de spital. Medicul sustine ca nu a incalcat legea. ...continuare.

RetuRo a lansat licitatia pentru achizitia sacilor de plastic pentru ambalaje SGR

publicat 2024-04-11 10:45:04 (Adevarul)
RetuRo a lansat licitatia pentru achizitia sacilor de plastic pentru ambalaje SGR RetuRO lanseaza o procedura de selectie in vederea achizitionarii de saci de plastic pentru colectarea ambalajelor SGR in cadrul punctelor de returnare. ...continuare.

Eurodeputat UDMR, critici pentru extremisti: Ce poate sa faca un scandalagiu in PE, decat sa faca scandal

publicat 2024-04-11 10:45:02 (Adevarul)
Eurodeputat UDMR, critici pentru extremisti: Ce poate sa faca un scandalagiu in PE, decat sa faca scandal Eurodeputatul Winkler Iuliu (UDMR) a afirmat ca extremistii, dandu-i exemplu pe senatoarea Diana Sosoaca si fostii sai colegi de partid, nu sunt nationalisti, ci fac doar scandal politic, sustinand ca in Parlamentul European ar continua aceeasi practica. ...continuare.

Perchezitii la un posibil suspect in cazul femeii transate, al carui cadavru a fost gasit pe un camp de langa A1

publicat 2024-04-11 10:30:13 (Adevarul)
Perchezitii la un posibil suspect in cazul femeii transate, al carui cadavru a fost gasit pe un camp de langa A1 Se fac primele perchezitii joi dimineata, in Capitala, la un posibil suspect in cazul femeii transate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in vecinatatea A1, au precizat pentru G4Media surse din cadrul parchetului care coordoneaza ancheta. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.