EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cat se da spaga pentru a grabi adoptarea unui copil. Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut

publicat 2024-04-11 14:00:07 (Adevarul)
Cat se da spaga pentru a grabi adoptarea unui copil. Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta. ...continuare.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort

publicat 2024-04-11 14:00:06 (Adevarul)
Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infatisare in procesul de divort dintre Anamaria Prodan (51 de ani) si Laurentiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocatii celor doi, potrivit Click!. ...continuare.

Iranul a devenit o putere globala a dronelor si este mai aproape ca niciodata sa obtina arme nucleare

publicat 2024-04-11 13:45:07 (Adevarul)
Iranul a devenit o putere globala a dronelor si este mai aproape ca niciodata sa obtina arme nucleare Dronele iraniene si copiile lor apar pe campurile de lupta din Ucraina pana in Sudan, ceea ce face ca republica islamica sa se remarce in razboiul global cu UAV-uri si sa ridice ingrijorari cu privire la cresterea instabilitatii militare in intreaga lume. ...continuare.

Cand vine iar frigul in Romania. Meteorolog ANM: "Temperaturile scad foarte mult!"

publicat 2024-04-11 13:30:13 (Adevarul)
Cand vine iar frigul in Romania. Meteorolog ANM: Temperaturile scad foarte mult! Un val de aer rece care va cuprinde Romania si va aduce frig, ploi si chiar ninsori. Meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie Alina Serban a anuntat, in exclusivitate la Antena 3 CNN, cum va fi vremea in perioada urmatoare. ...continuare.

Ucraina foloseste inteligenta artificiala in lupta cu Rusia pentru a gasi tinte si tradatori

publicat 2024-04-11 13:30:13 (Adevarul)
Ucraina foloseste inteligenta artificiala in lupta cu Rusia pentru a gasi tinte si tradatori De la vanatoarea de tinte la prinderea celor care incalca sanctiunile, razboiul din Ucraina este din ce in ce mai tehnologizat, scrie "The Economist". ...continuare.

O companie portugheza din domeniul energiei regenerabile intra in Romania si face angajari

publicat 2024-04-11 13:30:12 (Adevarul)
O companie portugheza din domeniul energiei regenerabile intra in Romania si face angajari Unul dintre principalii operatori internationali de pe piata energiei regenerabile cu tehnologii multiple, anunta intrarea pe piata din Romania prin accesarea segmentului de Generare Distribuita. ...continuare.

Ucraina va ramane fara munitie si fara rachete de interceptare "in scurt timp", avertizeza comandantul trupelor NATO din Europa

publicat 2024-04-11 13:30:10 (Adevarul)
Ucraina va ramane fara munitie si fara rachete de interceptare in scurt timp, avertizeza comandantul trupelor NATO din Europa Comandantul Suprem al Fortelor Intrunite ale NATO in Europa, generalul Christopher Cavoli, a avertizat ca, fara sprijinul american, Fortele Armate ale Ucrainei ar putea ramane rapid fara munitie de artilerie si echipamente de aparare antiaeriana. ...continuare.

Burduja: Romania ar trebuie sa consume mai multa energie. Trebuie incurajati marii consumatori

publicat 2024-04-11 13:15:14 (Adevarul)
Burduja: Romania ar trebuie sa consume mai multa energie. Trebuie incurajati marii consumatori Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, considera ca Romania ar trebui sa aiba un consum mai mare de energie si ar fi necesara o strategie ampla pentru a incuraja marii consumatori. ...continuare.

Sofer prins gonind cu 201 km/h pe "Drumul mortii". Cate luni a ramas fara permis tanarul de 21 de ani

publicat 2024-04-11 13:15:10 (Adevarul)
Sofer prins gonind cu 201 km/h pe Drumul mortii. Cate luni a ramas fara permis tanarul de 21 de ani Un tanar de 21 de ani din Vaslui a fost prins conducand pe DN2 (E85), in afara localitatii Posta Calnau (Buzau), pe timp de noapte, cu 201 km/h. O alta persoana din autoturism a urcat apoi la volan, pentru ca soferului i-a fost suspendat permisul de conducere. ...continuare.

Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate "substantei eterne"

publicat 2024-04-11 13:15:06 (Adevarul)
Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate substantei eterne Exista substante chimice potential cancerigene in hartia igienica, potrivit unui nou studiu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.