EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pasaj insalubru nefolosit de zeci de ani, reabilitat de edilii Brasovului. Cum va arata la final

publicat 2024-04-11 14:45:04 (Adevarul)
Pasaj insalubru nefolosit de zeci de ani, reabilitat de edilii Brasovului. Cum va arata la final Primaria Brasov vrea sa reabiliteze un pasaj construit in urma cu peste 40 de ani si care nu mai este folosit de multi ani. Autoritatile vor sa construiasca lifturi pentru persoanele cu dizabilitati. ...continuare.

Mihai Covaliu: Nu renuntam pana nu epuizam toate caile de a obtine un wild-card pentru Halep la Paris

publicat 2024-04-11 14:30:06 (Adevarul)
Mihai Covaliu: Nu renuntam pana nu epuizam toate caile de a obtine un wild-card pentru Halep la Paris Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a vorbit despre un subiect de mare interes pentru iubitorii sportului. ...continuare.

Farsa la 112. O echipa operativa a cautat trei ore intr-o padure din vestul Romaniei

publicat 2024-04-11 14:30:02 (Adevarul)
Farsa la 112. O echipa operativa a cautat trei ore intr-o padure din vestul Romaniei Timp de trei ore oamenii legii au cautat printr-o padure din Vestul tarii un barbat care a apelat numarul de urgenta 112 pentru ca s-ar fi lovit la cap in timp ce se afla pe bicicleta. ...continuare.

Povestea romanului care spala masinile regelui Charles. "M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui"

publicat 2024-04-11 14:15:06 (Adevarul)
Povestea romanului care spala masinile regelui Charles. M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui Un tanar din Tecuci (Galati) plecat sa munceasca in Marea Britanie si-a deschis propria firma, iar seriozitatea si munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent masinile Casei Regale, dar si pe cele ale altor celebritati din insula. ...continuare.

Criza locuintelor din Germania: constructorii cer subventii de 23 miliarde de euro pe an

publicat 2024-04-11 14:15:02 (Adevarul)
Criza locuintelor din Germania: constructorii cer subventii de 23 miliarde de euro pe an Germania incearca din rasputeri sa rezolve criza locuintelor, avand in vedere ca aceasta ameninta sa submineze redresarea economiei tarii. ...continuare.

Cat se da spaga pentru a grabi adoptarea unui copil. Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut

publicat 2024-04-11 14:00:07 (Adevarul)
Cat se da spaga pentru a grabi adoptarea unui copil. Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut Un angajat de la Protectia Copilului a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta. ...continuare.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort

publicat 2024-04-11 14:00:06 (Adevarul)
Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infatisare in procesul de divort dintre Anamaria Prodan (51 de ani) si Laurentiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocatii celor doi, potrivit Click!. ...continuare.

Iranul a devenit o putere globala a dronelor si este mai aproape ca niciodata sa obtina arme nucleare

publicat 2024-04-11 13:45:07 (Adevarul)
Iranul a devenit o putere globala a dronelor si este mai aproape ca niciodata sa obtina arme nucleare Dronele iraniene si copiile lor apar pe campurile de lupta din Ucraina pana in Sudan, ceea ce face ca republica islamica sa se remarce in razboiul global cu UAV-uri si sa ridice ingrijorari cu privire la cresterea instabilitatii militare in intreaga lume. ...continuare.

Cand vine iar frigul in Romania. Meteorolog ANM: "Temperaturile scad foarte mult!"

publicat 2024-04-11 13:30:13 (Adevarul)
Cand vine iar frigul in Romania. Meteorolog ANM: Temperaturile scad foarte mult! Un val de aer rece care va cuprinde Romania si va aduce frig, ploi si chiar ninsori. Meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie Alina Serban a anuntat, in exclusivitate la Antena 3 CNN, cum va fi vremea in perioada urmatoare. ...continuare.

Ucraina foloseste inteligenta artificiala in lupta cu Rusia pentru a gasi tinte si tradatori

publicat 2024-04-11 13:30:13 (Adevarul)
Ucraina foloseste inteligenta artificiala in lupta cu Rusia pentru a gasi tinte si tradatori De la vanatoarea de tinte la prinderea celor care incalca sanctiunile, razboiul din Ucraina este din ce in ce mai tehnologizat, scrie "The Economist". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.