EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lansare de carte si film documentar: CVARTAL - patrimoniul cultural al cartierelor bucurestene

publicat 2024-04-11 17:15:03 (Adevarul)
Lansare de carte si film documentar: CVARTAL - patrimoniul cultural al cartierelor bucurestene Dash Film si Asociatia Studio Zona anunta premiera documentarului "CVARTAL - patrimoniul cultural al cartierelor bucurestene" si lansarea a 10 mini-volume dedicate ansamblurilor de locuinte cunoscute sub numele de "blocuri rusesti". ...continuare.

Iohannis, intrevedere cu Zelenski: Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina in toate domeniile relevante

publicat 2024-04-11 17:15:03 (Adevarul)
Iohannis, intrevedere cu Zelenski: Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina in toate domeniile relevante Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, in marja Summitului Initiativei celor Trei Mari (I3M), la Vilnius, Republica Lituania. In cadrul discutiilor, seful statului a reiterat sprijinul Romaniei pentru Ucraina in toate domeniile relevante. ...continuare.

A murit Gheorghe Tinca, fost ministru al Apararii. In mandatul lui, s-au stabilit primele contacte oficiale intre Romania si NATO

publicat 2024-04-11 17:15:03 (Adevarul)
A murit Gheorghe Tinca, fost ministru al Apararii. In mandatul lui, s-au stabilit primele contacte oficiale intre Romania si NATO Gheorghe Tinca, fost ministru al Apararii Nationale, a murit la varsta de 82 de ani. Anuntul a fost facut joi de Ministerul Apararii Nationale, care transmite condoleante familiei fostului demnitar. ...continuare.

Europarlamentari de extrema dreapta fac jocurile rusilor la un post de propaganda: "Sper ca civilizatia din Ucraina va pierde"

publicat 2024-04-11 17:15:03 (Adevarul)
Europarlamentari de extrema dreapta fac jocurile rusilor la un post de propaganda: Sper ca civilizatia din Ucraina va pierde "Daca este un razboi al civilizatiei, ei bine, sper ca civilizatia din Ucraina va pierde", a declarat, pentru Vocea Europei, Marcel de Graaff, un deputat olandez de extrema dreapta, dintr-un studio de televiziune aflat chiar in interiorul Parlamentului European, in octombrie anul trecut. ...continuare.

A murit marele umorist Cornel Udrea, urmarit de Securitate sub numele conspirativ «Ulise». Glumele pe care le facea despre informatori

publicat 2024-04-11 17:00:08 (Adevarul)
A murit marele umorist Cornel Udrea, urmarit de Securitate sub numele conspirativ «Ulise». Glumele pe care le facea despre informatori Marele umorist Cornel Udrea a murit la varsta de 77 de ani. Moartea sa este plansa de toti cei care l-au cunoscut. ...continuare.

O ciuta carpatina, salvata de un medic veterinar dupa ce a fost gasita, epuizata, in padurile Vrancei VIDEO

publicat 2024-04-11 17:00:08 (Adevarul)
O ciuta carpatina, salvata de un medic veterinar dupa ce a fost gasita, epuizata, in padurile Vrancei VIDEO O ciuta carpatina gasita aproape epuizata intr-o padure la Butucoasa, in comuna Andreiasu de Jos, a primit o noua sansa la viata dupa a permis unui medic veterinar sa se apropie si sa ii administreze, timp de trei zile, tratamentul de care aceasta a avut nevoie. ...continuare.

Peste 70.000 de romani sufera de Parkinson. Care sunt cele mai frecvente simptome

publicat 2024-04-11 17:00:08 (Adevarul)
Peste 70.000 de romani sufera de Parkinson. Care sunt cele mai frecvente simptome Peste 70.000 de romani sunt afectati de boala Parkinson, conform specialistilor. Identificarea simptomelor in etapele incipiente si diagnosticarea afectiunii inainte ca manifestarile sa devina evidente sunt cruciale pentru un management eficient, conform expertilor in domeniu. ...continuare.

SUA testeaza avioane pilotate de inteligeta artificiala, iar secretarul fortelor aeriene va fi pasager

publicat 2024-04-11 16:30:03 (Adevarul)
SUA testeaza avioane pilotate de inteligeta artificiala, iar secretarul fortelor aeriene va fi pasager Fortele aeriene americane testeaza un avion de lupta F-16 care zboara singur si sunt atat de increzatoare in tehnologie incat isi trimite seful ca pasager. ...continuare.

Bayram-ul dulciurilor. Deliciile orientale cu care se delecteaza musulmanii, dupa o perioada aspra de post VIDEO

publicat 2024-04-11 16:30:03 (Adevarul)
Bayram-ul dulciurilor. Deliciile orientale cu care se delecteaza musulmanii, dupa o perioada aspra de post VIDEO Traditiile si obiceiurile musulmanilor de Ramazan Bayram sunt o adevarata lectie de generozitate. Dupa o luna de purificare spirituala prin post si rugaciuni, credinciosii musulmani sarbatoresc, timp de trei zile, acest eveniment, cunoscut si sub numele de Seker Bayram sau "Sarbatoarea dulciurilor". ...continuare.

BCE a lasat nemodificata dobanda de referinta dar sustine ca ar putea reduce costul creditului in curand

publicat 2024-04-11 16:30:02 (Adevarul)
BCE a lasat nemodificata dobanda de referinta dar sustine ca ar putea reduce costul creditului in curand Banca Centrala Europeana (BCE) a mentinut, joi, nemodificata dobanda de referinta, pentru a cincea luna consecutiv, dar a semnalat totusi ca ar putea reduce costul creditului in curand. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.