EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




Cum ar fi putut fi evitata pandemia de COVID-19. Greselile Chinei, care au permis virusului sa se raspandeasca in intreaga lume

publicat 2024-03-02 10:00:02 (Adevarul)
Cum ar fi putut fi evitata pandemia de COVID-19. Greselile Chinei, care au permis virusului sa se raspandeasca in intreaga lume Vineri a fost publicata cartea profesorului Dali Yang, autor de renume, "Wuhan: How the Covid-19 Outbreak in China Spiraled Out of Control" (Wuhan: cum a scapat China de sub control pandemia Covid-19"), care exploreaza pandemia Covid-19 in detaliu. ...continuare.

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

publicat 2024-03-02 10:00:02 (Adevarul)
Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom). ...continuare.

Imagini cu palatul din Romania cu trei cai pe acoperis, in marime naturala. "Acum pot sa mor linistit" VIDEO

publicat 2024-03-02 10:00:02 (Adevarul)
Imagini cu palatul din Romania cu trei cai pe acoperis, in marime naturala. Acum pot sa mor linistit VIDEO Un clip video in care apar trei cai in marime naturala amplasati pe acoperisul unei case a devenit viral pe retelele sociale. Se afla in localitatea buzoiana Calvini, cunoscuta pentru numeroasele palate tiganesti, unele ridicate de beneficiari de ajutor social. ...continuare.

Incendiu devastator la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO

publicat 2024-03-02 10:00:02 (Adevarul)
Incendiu devastator la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO Un incendiu violent a izbucnit, sambata dimineata, la o casa din comuna Berceni, judetul Ilfov. Pompierii au intervenit rapid pentru limitarea pagubelor si asigurarea securitatii locuitorilor din zona. ...continuare.

Simulare Bacalaureat 2024: Ghid cu tot ce trebuie sa stie elevii si parintii celor care au Bac anul acesta

publicat 2024-03-02 09:45:10 (ProTV)
Simulare Bacalaureat 2024: Ghid cu tot ce trebuie sa stie elevii si parintii celor care au Bac anul acesta Începând cu data de 4 martie, elevii claselor a XII-a si a XIII-a se pregatesc sa sustina simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2024. ...continuare.

"Mi-am dat seama ca era vorba de un cadavru". Ce au descoperit doi barbati in timpul unei vanatori de comori

publicat 2024-03-02 09:45:10 (ProTV)
Mi-am dat seama ca era vorba de un cadavru. Ce au descoperit doi barbati in timpul unei vanatori de comori Un barbat si fiul sau de 23 de ani se aflau la o vânatoare de comori când au facut o descoperire macabra a unui cadavru într-o casa abandonata din Holly Springs, Mississippi.   ...continuare.

Cine e Violeta Botezatu, care a primit Golden Buzz la "Romanii au talent" de la Andi Moisescu. Canta la acordeon, la pian, la cobza, dar si opera

publicat 2024-03-02 09:45:07 (Libertatea)
Cine e Violeta Botezatu, care a primit Golden Buzz la Romanii au talent de la Andi Moisescu. Canta la acordeon, la pian, la cobza, dar si opera Violeta Botezatu a primit Golden Buzz la „Romanii au talent” din partea lui Andi Moisescu. Cantareata in varsta de 40 de ani i-a impresionat pe jurati cu talentul ei, dar si cu studiile pe care le-a facut inca din copilarie. Originara din Chisinau, Republica Moldova, Violeta Botezatu a inceput sa studieze muzica de cand avea […] ...continuare.

Si rivalele o lauda pe Dinamo: "La ceea ce a aratat in ultimele meciuri, se va salva"

publicat 2024-03-02 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Si rivalele o lauda pe Dinamo: La ceea ce a aratat in ultimele meciuri, se va salva Dupa Poli Iasi - Dinamo 0-0, Cornel Sfaiter, presedintele moldovenilor, a laudat prestatiile din 2024 ale "cainilor".Trupa lui Zeljko Kopic a impresionat in ultimele partide, reusind sa reduca din diferenta fata de echipele din fata. ... ...continuare.

Reuters: 'Preturile petrolului au crescut; investitorii asteapta decizia OPEC+ referitoare la livrarile din trimestrul doi'

publicat 2024-03-02 09:45:03 (Bursa)
Preturile petrolului au crescut vineri si pe ansamblul saptamanii, in timp ce investitorii asteapta o decizie a OPEC+ privind acordurile de aprovizionare pentru al doilea trimestru, acestia analizand, de asemenea, datele economice din SUA, Europa si China, transmite Reuters. ...continuare.

Ce a mai ramas din tunelurile construite de turci pe sub Braila. Se povesteste ca prin ele se putea mergea calare

publicat 2024-03-02 09:45:03 (Adevarul)
Ce a mai ramas din tunelurile construite de turci pe sub Braila. Se povesteste ca prin ele se putea mergea calare Hrubele care formeaza "orasul de sub oras", din vremea cand Braila era raia turceasca, continua sa fie si in zilele noastre un mister. Legenda spune ca turcii au construit un adevarat oras subteran, iar prin tuneluri se putea mergea calare ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.