EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Competitie digitala: Prima etapa a Seriei online la gimnastica artistica masculina

publicat 2024-03-02 11:30:42 (Mediafax)
Competitie digitala: Prima etapa a Seriei online la gimnastica artistica masculina Sportivii vor concura din sala de antrenament, fiecare gimnast avand posibilitatea sa aleaga la cate aparate se inscrie pentru a performa. ...continuare.

SUA au distrus o racheta a rebelilor Houthi, considerata o "amenintare iminenta"

publicat 2024-03-02 11:30:39 (Libertatea)
SUA au distrus o racheta a rebelilor Houthi, considerata o amenintare iminenta Fortele americane au lansat vineri, 1 martie, „o lovitura de autoaparare impotriva unei rachete sol-aer (…) care era gata sa fie lansata din zone aflate sub controlul Houthi in Yemen”, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, relateaza Agerpres. Potrivit Statelor Unite, racheta reprezenta „o amenintare iminenta pentru […] ...continuare.

O drona ruseasca s-a prabusit peste un bloc din Odesa: Doi morti si opt raniti

publicat 2024-03-02 11:30:33 (Jurnalul-National)
O drona ruseasca s-a prabusit peste un bloc din Odesa: Doi morti si opt raniti Doua persoane au fost ucise, opt ranite si sase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabusit sambata intr-un bloc de apartamente din orasul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anuntat autoritatile, citate de Reuters. ...continuare.

Cresc preturile locuintelor din Marea Britanie, pentru prima data in peste un an

publicat 2024-03-02 11:30:33 (Jurnalul-National)
Cresc preturile locuintelor din Marea Britanie, pentru prima data in peste un an Preturile locuintelor din Marea Britanie au crescut in februarie in termeni anuali pentru prima data in mai mult de un an, cel mai recent semn de redresare a pietei imobiliare, scrie Reuters. ...continuare.

Becali surprinde! E rival cu Florinel Coman, dar il cere titular la nationala: "Nu as incepe fara el"

publicat 2024-03-02 11:30:27 (Gazeta-Sporturilor)
Becali surprinde! E rival cu Florinel Coman, dar il cere titular la nationala: Nu as incepe fara el Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvaluit pe ce jucator vede titular la nationala: Alexandru Mitrita (29 de ani).Dupa ce i-a transmis lui Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, ce echipa sa foloseasca in meciul cu Rapid (luni, ora 20:00), Gigi Becali l-a laudat pe Alexandru Mitrita, vedeta oltenilor.Spune ca il vede titular la nationala, desi Mitrita joaca pe acelasi post cu Florinel Coman. ... ...continuare.

Comori ascunse gasite in Pompei. Fresce de mare valoare au fost scoase la lumina

publicat 2024-03-02 11:30:21 (Click)
Comori ascunse gasite in Pompei. Fresce de mare valoare au fost scoase la lumina Arheologii au ramas fara cuvinte atunci cand au scos la lumina o serie de fresce de o frumusete rara, in Pompei! Anticul oras roman din sudul Italiei a fost distrus in anul 79, in urma eruptiei vulcanului Vezuviu. ...continuare.

Parlamentar European, despre impactul neaderarii terestre la Spatiul Schengen: "Fiecare camion la granita pierde 200 de euro pe zi"

publicat 2024-03-02 11:30:20 (Antena3)
Parlamentar European, despre impactul neaderarii terestre la Spatiul Schengen: Fiecare camion la granita pierde 200 de euro pe zi Parlamentarul European de la Bruxelles, Andrei Novakov a discutat despre impactul economic al neaderarii Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen. ...continuare.

Cantaretul Gheboasa, suspect intr-un dosar de detinere de droguri de risc, pentru consum propriu

publicat 2024-03-02 11:30:20 (Antena3)
Cantaretul Gheboasa, suspect intr-un dosar de detinere de droguri de risc, pentru consum propriu Cantaretul de trap Gheboasa este suspect intr-un dosar de detinere de droguri de risc, in vederea consumului propriu. ...continuare.

"Complotul" german de a bombarda "podul lui Putin" din Crimeea a provocat o criza de nervi la Moscova

publicat 2024-03-02 11:30:13 (Adevarul)
Complotul german de a bombarda podul lui Putin din Crimeea a provocat o criza de nervi la Moscova Agentii de contrainformatii din Germania au intrat in actiune dupa ce unul dintre principalii aliati ai lui Vladimir Putin in presa a publicat vineri o inregistrare audio despre care sustine ca ar fi o conversatie intre generali germani care planuiau sa arunce in aer podul din Crimeea. ...continuare.

Proiectul unic construit in Romania in urma cu peste 180 de ani. Cum s-a facut Canalul Morilor

publicat 2024-03-02 11:30:11 (Adevarul)
Proiectul unic construit in Romania in urma cu peste 180 de ani. Cum s-a facut Canalul Morilor Judetul Arad are o constructie tehnica unicat in Romania si Europa, cunoscuta cu numele de "Canalul Morilor din Comitatul Nobiliar Arad" sau, pe scurt, Canalul Morilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.