EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doi barbati si o femeie, toti romani, au fost retinuti in Spania pentru exploatarea unor conationali din Dolj si Teleorman

publicat 2024-03-02 15:30:03 (Adevarul)
Doi barbati si o femeie, toti romani, au fost retinuti in Spania pentru exploatarea unor conationali din Dolj si Teleorman Trei cetateni romani au fost retinuti in Spania. Ei sunt acuzati ca, in ultimii doi ani, ar fi sechestrat si exploatat prin munca mai multi conationali, ...continuare.

Colaborare romano-britanica pentru combaterea criminalitatii organizate. Anuntul lui Catalin Predoiu

publicat 2024-03-02 15:30:03 (Adevarul)
Colaborare romano-britanica pentru combaterea criminalitatii organizate. Anuntul lui Catalin Predoiu Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a anuntat o colaborare stransa intre politistii romani si autoritatile britanice in lupta impotriva criminalitatii organizate, cu un accent deosebit pe traficul de droguri si alte infractiuni conexe. ...continuare.

A amenintat o femeie cu moartea si i-a trimis o poza cu un cutit, in timp ce o astepta in fata blocului. Agresorul va fi judecat

publicat 2024-03-02 15:30:03 (Adevarul)
A amenintat o femeie cu moartea si i-a trimis o poza cu un cutit, in timp ce o astepta in fata blocului. Agresorul va fi judecat Un barbat din Arges a fost trimis in judecata pentru ca a incalcat ordinul de protectie luat fata de iubita sa. A amenintat-o pe femeie cu moartea in mai multe randuri. ...continuare.

Cati rusi au fost arestati la inmormantarea lui Aleksei Navalnii. "Putin, criminal!"

publicat 2024-03-02 15:15:25 (ProTV)
Cati rusi au fost arestati la inmormantarea lui Aleksei Navalnii. Putin, criminal! Peste o suta de persoane au fost retinute în toata Rusia în timpul funeraliilor liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnîi, care a fost înmormântat vineri în capitala Rusiei, pe fondul unor masuri stricte de securitate, scrie EFE. ...continuare.

Scandal fara precedent in Germania. Rusia a publicat inregistrarea unei discutii secrete a unor ofiteri nemti despre Ucraina

publicat 2024-03-02 15:15:25 (ProTV)
Scandal fara precedent in Germania. Rusia a publicat inregistrarea unei discutii secrete a unor ofiteri nemti despre Ucraina Armata germana a anuntat sâmbata ca investigheaza suspiciunile de interceptare ilegala a unor conversatii între mai multi dintre ofiterii sai privind livrari de arme catre Ucraina. ...continuare.

NATO a publicat imagini video cu momentul cand avioane franceze si germane intercepteaza aeronave de lupta rusesti, deasupra Marii Baltice

publicat 2024-03-02 15:15:20 (Libertatea)
NATO a publicat imagini video cu momentul cand avioane franceze si germane intercepteaza aeronave de lupta rusesti, deasupra Marii Baltice Doua avioane franceze Mirage 2000-5 si doua Eurofighter germane au interceptat avioane rusesti Su-30 si un avion de transport An-72 deasupra Marii Baltice, si alte doua avioane militare rusesti, in apropiere de spatiul aerian NATO. Comandamentul Fortelor Aeriene NATO a publicat pe contul de pe reteaua de socializare X imagini filmate din timpul interceptarilor. „Vedeti […] ...continuare.

Targ de produse traditionale romanesti, in Piata Sudului din Bucuresti in acest weekend

publicat 2024-03-02 15:15:20 (Jurnalul-National)
Targ de produse traditionale romanesti, in Piata Sudului din Bucuresti in acest weekend Bucurestenii sunt asteptati, in acest weekend, la targul "Poftim din Romania - Martisor de Bucuresti: Gusturi si Mestesuguri Romanesti", organizat in Piata Sudului din Capitala de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si Cooperativa Agricola Caprirom Sud Muntenia. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.