EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Israelul a acceptat o propunere de incetare a focului de sase saptamani in Gaza, anunta un oficial american

publicat 2024-03-02 22:00:08 (Libertatea)
Israelul a acceptat o propunere de incetare a focului de sase saptamani in Gaza, anunta un oficial american Israelienii au „acceptat practic” o propunere de incetare a focului de sase saptamani in Gaza, a declarat sambata un inalt oficial al administratiei Biden, transmite CNN. De cealalta parte, Hamas nu a fost inca de acord cu o „categorie definita ca ostatici vulnerabili”. Cele sase saptamani de incetare a focului ar permite eliberarea ostaticilor detinuti […] ...continuare.

Tavi murdare, tavan cu infiltratii si mucegai, intr-o fabrica de paine din Sectorul 6

publicat 2024-03-02 22:00:08 (Jurnalul-National)
Tavi murdare, tavan cu infiltratii si mucegai, intr-o fabrica de paine din Sectorul 6 Tavi murdare, calorifere ruginite, tavan cu infiltratii si mucegai, dar si navete cu produse depozitate pe paviment, sunt cateva dintre neregulile constatate de inspectorii ANPC intr-o fabrica de paine din Sectorul 6 al Capitalei. ...continuare.

Clujenii au luat foc dupa golul Farului » Jucatorii CFR-ului s-au dus glont la arbitru!

publicat 2024-03-02 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Clujenii au luat foc dupa golul Farului » Jucatorii CFR-ului s-au dus glont la arbitru! Ronaldo Deaconu (26 de ani), jucatorul Farului, a deschis scorul in minutul 65 al partidei cu CFR Cluj de la Ovidiu, din etapa #29 a Superligii, dar o faza controversata a avut loc inainte de reusita mijlocasului.Mihai Popescu (30 de ani), aparatorul constantenilor, a avut o intrare asupra lui Alin Fica (22 de ani), jucatorul clujenilor. Actiunea a avut loc in jumatatea campioanei Romaniei. ... ...continuare.

Noul drog care pune in pericol viata tinerilor din Bucuresti. "Drogul elevului" face tot mai multe victime

publicat 2024-03-02 22:00:02 (Antena3)
Noul drog care pune in pericol viata tinerilor din Bucuresti. Drogul elevului face tot mai multe victime Un nou drog periculos a devenit tot mai atractiv pentru tinerii din Bucuresti. Este vorba despre o substanta sintetica care se vinde la un pret foarte mic, dar ale carei efecte sunt devastatoare. ...continuare.

Demonstratie in premiera: Alarme si gaz pentru protectia documentelor, la Biblioteca Academiei Romane

publicat 2024-03-02 21:45:02 (Antena3)
Demonstratie in premiera: Alarme si gaz pentru protectia documentelor, la Biblioteca Academiei Romane Antena 3 CNN a filmat in premiera sistemul de alarme care se monteaza in aceste zile pentru a proteja comoara din depozitele de la Biblioteca Academiei. Sistemul e gata in proportie de 70% si nu e sigur daca se mai aloca bani pentru finalizarea lucrarilor. ...continuare.

O nava militara italiana a doborat o drona in Marea Rosie

publicat 2024-03-02 21:30:08 (Mediafax)
O nava militara italiana a doborat o drona in Marea Rosie O declaratie a ministerului a descris actiunea ca fiind una de autoaparare a navei Duilio, care ajuta la protejarea rutelor comerciale de atacurile cu drone si rachete ale gruparii Houthi din Yemen. ...continuare.

Presedintele FIFA nu este nici el de acord cu introducerea cartonasului albastru in fotbal

publicat 2024-03-02 21:30:07 (Libertatea)
Presedintele FIFA nu este nici el de acord cu introducerea cartonasului albastru in fotbal La fel ca presedintele UEFA, si presedintele FIFA, Gianni Infantino, a respins folosirea cartonasului albastru in competitiile majore, afirmand ca traditia si protectia jocului sunt pe primul loc, a relatat BBC. „FIFA se opune total cartonasului albastru. Nu se pune problema. Trebuie sa fim seriosi. Suntem intotdeauna deschisi pentru a analiza idei si propuneri. Dar […] ...continuare.

Legea Pensiilor 2024. Ce se intampla cu varsta de pensionare in Romania

publicat 2024-03-02 21:30:06 (Jurnalul-National)
Legea Pensiilor 2024. Ce se intampla cu varsta de pensionare in Romania Marius Budai, fostul ministrul al Muncii, a explicat ce inseamna cresterea varstei de pensionare din noua lege a pensiilor. ...continuare.

Florin Raducioiu, ajutor nesperat pentru Radu Dragusin, lasat din nou pe banca lui Tottenham » Vrea sa-l intrebe direct pe Postecoglou: "Cand va juca?"

publicat 2024-03-02 21:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Raducioiu, ajutor nesperat pentru Radu Dragusin, lasat din nou pe banca lui Tottenham » Vrea sa-l intrebe direct pe Postecoglou: Cand va juca? Florin Raducioiu (53 de ani), fostul mare international, are o propunere inedita in cazul lui Radu Dragusin (21 de ani), lasat pe banca de rezerve de managerul Ange Postecoglou la ultimul meci din Premier League, succesul cu Crystal Palace, scor 3-1.Spurs a invins-o pe Crystal Palace, scor 3-1, dar internationalul roman a privit de pe banca de rezerve succesul colegilor sai. ... ...continuare.

Horoscop duminica, 3 martie. Zodia care ar trebui sa lase in urma trecutul si sa dea o noua sansa iubirii

publicat 2024-03-02 21:30:01 (Adevarul)
Horoscop duminica, 3 martie. Zodia care ar trebui sa lase in urma trecutul si sa dea o noua sansa iubirii Ziua de duminica, 3 martie, ar putea aduce romantism in viata unui nativ. Acesta este insa sceptic, din cauza experientelor neplacute din trecut. Gemenii ar trebui sa fie atenti la bani, pentru a nu face cheltuieli inutile, in timp ce alte doua zodii sunt incurajate sa petreaca timp cu prietenii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.