EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implineste 75 de ani. In aceeasi zi s-a nascut si medicul care a descoperit "sarutul vietii"

publicat 2024-04-12 00:15:05 (Adevarul)
12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implineste 75 de ani. In aceeasi zi s-a nascut si medicul care a descoperit sarutul vietii Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implineste onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Stefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti. ...continuare.

Cum ar putea influenta fenomenul Taylor Swift si alegerile din SUA, dupa ce a crescut preturile

publicat 2024-04-12 00:00:02 (Adevarul)
Cum ar putea influenta fenomenul Taylor Swift si alegerile din SUA, dupa ce a crescut preturile Presa internationala a speculat intens pe tema impactului inflationist al concertelor sustinute de Taylor Swift, insa popularitatea ei ar putea influenta si rezultatul alegerilor din SUA. ...continuare.

Este oficial! Romania, obligata sa preia migranti si sa le ofere casa si masa

publicat 2024-04-11 23:45:02 (Adevarul)
Este oficial! Romania, obligata sa preia migranti si sa le ofere casa si masa Toate tarile UE, inclusiv Romania, vor fi nevoite sa asigure conditii de cazare, sprijin umanitar, acces la servicii medicale si integrarea in campul muncii a migrantilor daca acestora nu le este refuzat statutul de refugiat, a decis Parlamentul European. ...continuare.

Economist despre "povestea de succes" a aderarii la UE: "Cei care spun ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu nu au dreptate"

publicat 2024-04-11 23:45:02 (Adevarul)
Economist despre povestea de succes a aderarii la UE: Cei care spun ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu nu au dreptate Fortele politice anti-UE cresc in Romania, desi cifrele arata ca nivelul de trai a crescut si am depasit la PIB tari precum Ungaria sau Croatia. Economistul Radu Nechita, co-autor al unui studiu despre Romania la 17 ani de la aderare, sustine ca dezamagirea are legatura cu clasa politica. ...continuare.

Bolnavii de cancer neasigurati vor avea servicii medicale decontate

publicat 2024-04-11 23:30:02 (Adevarul)
Bolnavii de cancer neasigurati vor avea servicii medicale decontate Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dr. Valeria Herdea, a anuntat ca de la 1 iulie vor fi incluse servicii gratuite pentru pacientii neasigurati in Planul National de Cancer, care vor fi decontate de la bugetul de stat. ...continuare.

FBI se teme de un atac terorist major in Statele Unite, precum atacul de la sala Crocus

publicat 2024-04-11 23:30:02 (Adevarul)
FBI se teme de un atac terorist major in Statele Unite, precum atacul de la sala Crocus Directorul Biroului Federal de Investigatii, Christopher Wray, a recunoscut ca atacurile ar putea fi efectuate de organizatii teroriste precum ISIS si al-Qaeda. ...continuare.

Emotia pregatirilor de Paste, in satul romanesc de odinioara. "Fetele tineau secret, sa nu vada nimeni"

publicat 2024-04-11 23:15:03 (Adevarul)
Emotia pregatirilor de Paste, in satul romanesc de odinioara. Fetele tineau secret, sa nu vada nimeni Intrarea in post era un moment important in viata satului din trecut. Odata cu Lasata Secului, nu doar ca nu se mai manca "de dulce", dar nu se mai organizau nici petreceri sau sezatori. Cu toate acestea insa, femeile continuau sa munceasca. ...continuare.

Halep, declaratie surprinzatoare: Simona i-a etichetat pe francezi, cand a fost intrebata despre Roland Garros

publicat 2024-04-11 22:45:04 (Adevarul)
Halep, declaratie surprinzatoare: Simona i-a etichetat pe francezi, cand a fost intrebata despre Roland Garros Ramane de vazut cum va fi primita romanca la Paris, daca va juca la French Open 2024. ...continuare.

Bloomberg: Urmatoarele luni vor fi cele mai dificile pentru Fortele Armate ale Ucrainei

publicat 2024-04-11 22:45:04 (Adevarul)
Bloomberg: Urmatoarele luni vor fi cele mai dificile pentru Fortele Armate ale Ucrainei Potrivit agentiei, exista posibilitatea prabusirii apararii Ucrainei. ...continuare.

Enigmele celor mai valoroase monede dacice de aur, descifrate. Detaliul care face diferenta intre Kosoni

publicat 2024-04-11 22:45:03 (Adevarul)
Enigmele celor mai valoroase monede dacice de aur, descifrate. Detaliul care face diferenta intre Kosoni Kosonii, cele mai pretioase monede de aur atribuite dacilor, au dat nastere multor controverse. Oamenii de stiinta au incercat sa dezlege misterul pieselor de aur descoperite in tinutul cetatilor dacice si au observat un detaliu important care le explica originea. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.