EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Specialistii romani cartografiaza riscul de cutremur in Bucuresti: Capitala depaseste toate tarile UE

publicat 2024-03-03 12:30:02 (Adevarul)
Specialistii romani cartografiaza riscul de cutremur in Bucuresti: Capitala depaseste toate tarile UE Romania are unul dintre cele mai mari riscuri de cutremur din UE, alaturi de Turcia, Grecia, Albania si Italia. Bucurestiul este considerata capitala UE cea mai expusa riscului de cutremur. ...continuare.

Posturile de medic de urgenta nu mai sunt atractive. Un singur candidat pentru cinci posturi la UPU Alba Iulia

publicat 2024-03-03 12:30:02 (Adevarul)
Posturile de medic de urgenta nu mai sunt atractive. Un singur candidat pentru cinci posturi la UPU Alba Iulia Un singur candidat s-a inscris la concursul organizat de Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Alba Iulia pentru ocuparea a cinci posturi de medic in cadrul UPU. Si pentru alte specializari au fost depus doar cate un dosar ...continuare.

Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias

publicat 2024-03-03 12:15:16 (Ziarul-Financiar)
Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias Autor: Cosmin Pirv Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias a fost facuta de la o pacienta aflata in moarte cerebrala. Trei pacienti au primit o noua sansa la viata in urma transplantului de rinichii si ficat. ...continuare.

Haine, prosoape si covoare falsificate, de 4 milioane de lei, retinute de politistii de frontiera

publicat 2024-03-03 12:15:16 (Ziarul-Financiar)
Haine, prosoape si covoare falsificate, de 4 milioane de lei, retinute de politistii de frontiera Autor: Cosmin Pirv Haine, prosoape si covoare de baie contrafacute, in valoare de 4 milioane de lei, au fost retinute de politistii de frontiera din Giurgiu dintr-un TIR care venea din Turcia. ...continuare.

Sofer de 21 de ani din Dambovita, oprit pentru control, testat pozitiv la consumul de droguri

publicat 2024-03-03 12:15:09 (ProTV)
Sofer de 21 de ani din Dambovita, oprit pentru control, testat pozitiv la consumul de droguri Un sofer de 21 de ani a fost oprit pentru control pe DJ 712A în localitatea dâmboviteana Burduca si a fost depistat pozitiv la drugtest, informeaza, duminica, IPJ Dâmbovita.   ...continuare.

Explozie cauzata de acumularea de gaze in camera centralei unei locuinte din Arges. Un barbat a suferit arsuri

publicat 2024-03-03 12:15:09 (ProTV)
Explozie cauzata de acumularea de gaze in camera centralei unei locuinte din Arges. Un barbat a suferit arsuri O explozie cauzata de acumularea de gaze s-a produs, duminica, în camera centralei unei locuinte din localitatea argeseana Priboieni, un barbat suferind arsuri.   ...continuare.

Piata neagra a tigaretelor a scazut usor in ianuarie 2024, pana la 7,7% din totalul consumului

publicat 2024-03-03 12:15:08 (Mediafax)
Piata neagra a tigaretelor a scazut usor in ianuarie 2024, pana la 7,7% din totalul consumului "In luna ianuarie, cea mai mare scadere a contrabandei se inregistreaza in nord-est, cu 10,5 p.p. pana la 19,2%. Cu toate acestea, regiunea continua sa fie cea mai afectata de comertul ilegal cu tigarete. In ianuarie, singura regiune in care piata neagra creste semnificativ este sud, cu 4,1 p.p. pana la 10,4%. Majorarea este corelata cu aparitia ca sursa de provenienta a Bulgariei, incepand de anul trecut. Ca provenienta, cea mai mare pondere o detine Duty Free (peste 40%), urmata de Moldova... ...continuare.

O orca solitara a fost filmata vanand si ucigand un rechin Marele Alb, dupa un atac "uimitor". VIDEO

publicat 2024-03-03 12:15:06 (Libertatea)
O orca solitara a fost filmata vanand si ucigand un rechin Marele Alb, dupa un atac uimitor. VIDEO Oamenii de stiinta au spus ca atacul este „fara precedent” si el a aratat abilitatile exceptionale de pradator ale balenelor ucigase, scrie BBC. Doua orci fusesera filmate anterior in largul coastei Africii de Sud, unde au fost observate inainte de a colabora pentru a vana si ucide rechini, inclusiv din specia Marele Alb. „Dar asta […] ...continuare.

Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias

publicat 2024-03-03 12:15:06 (Jurnalul-National)
Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias Prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Universitar de Urgenta Elias a fost facuta de la o pacienta aflata in moarte cerebrala. Trei pacienti au primit o noua sansa la viata in urma transplantului de rinichii si ficat. ...continuare.

Beneficiile consumului de oua. De ce este bine sa le includem in alimentatia noastra

publicat 2024-03-03 12:15:03 (Click)
Beneficiile consumului de oua. De ce este bine sa le includem in alimentatia noastra Ouale sunt o sursa valoroasa de nutrienti esentiali pentru sanatatea ta. Acestea contin proteine de inalta calitate, considerate a fi mai bune decat cele provenite din carne sau peste. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.