EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Exista o secventa tipica in atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie aparat in cazul unei invazii rusesti | VIDEO

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Exista o secventa tipica in atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie aparat in cazul unei invazii rusesti | VIDEO Doi experti americani in domeniul apararii au indicat o secventa tipica in operatiunile rusesti din ultimii 50 de ani atunci cand vor sa ocupe o alta natiune. ...continuare.

Scandalul interceptarilor ruse: Comisarul parlamentar german pentru aparare cere "consecinte"

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Scandalul interceptarilor ruse: Comisarul parlamentar german pentru aparare cere consecinte Comisarul parlamentar german pentru aparare, Eva Hogl, vrea ca scandalul interceptarii de catre rusi a unor convorbiri ale militarilor germani sa aiba consecinte ample, relateaza duminica dpa. ...continuare.

Maia Sandu, la doi ani de cand R. Moldova a depus cererea de aderare la UE: "Avem mult de lucru"

publicat 2024-03-03 14:00:11 (ProTV)
Maia Sandu, la doi ani de cand R. Moldova a depus cererea de aderare la UE: Avem mult de lucru Maia Sandu a afirmat, duminica, data la care se împlinesc doi ani de când Republica Moldova a depus cererea de aderare la Uniunea Europeana, ca tara sa a facut pasi hotarâti pe calea europeana, dar mai este mult de lucru. ...continuare.

Autostrada Moldovei prinde contur. Se lucreaza intens pe toate tronsoanele

publicat 2024-03-03 14:00:08 (Money.ro)
Autostrada Moldovei prinde contur. Se lucreaza intens pe toate tronsoanele Autostrada Moldovei A7 este prima autostrada a Romaniei pe care se lucreaza integral, pe toti cei 320 km, 13 din 13 loturi, iar la finalul executiei, va lega Moldova de Muntenia.”Pentru darea in trafic cat mai repede a acestui lot, este nevoie de o colaborare foarte stransa intre factorii implicati, implicit intre constructorii asociati pentru […]Articolul Autostrada Moldovei prinde contur. Se lucreaza intens pe toate tronsoanele apare prima data in Money. ...continuare.

Neamt: Aparatura medicala furata din Belgia, oferita spre vanzare in Romania pe internet

publicat 2024-03-03 14:00:08 (Mediafax)
Neamt: Aparatura medicala furata din Belgia, oferita spre vanzare in Romania pe internet Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au facut trei perchezitii domiciliare in judetul Neamt, intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire. ...continuare.

Concentratia de gaz metan a crescut de peste trei ori in ultima zi langa casa din Dolj care a sarit in aer. Sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

publicat 2024-03-03 14:00:07 (Libertatea)
Concentratia de gaz metan a crescut de peste trei ori in ultima zi langa casa din Dolj care a sarit in aer. Sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Masuratorile facute duminica dimineata au indicat o concentratie de gaz metan (CH4) de 74% in zona casei din localitatea doljeana Bazdana, in conditiile in care sambata, concentratia era de 22%, relateaza publicatia locala Gazeta de Sud si News.ro. Casa a sarit in aer vineri, iar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri. Potrivit surselor citate, […] ...continuare.

Mii de sud-coreeni la coada la gradina zoologica, sa-si ia la revedere de la un urs panda care va fi trimis sa traiasca in China

publicat 2024-03-03 14:00:06 (Libertatea)
Mii de sud-coreeni la coada la gradina zoologica, sa-si ia la revedere de la un urs panda care va fi trimis sa traiasca in China O gradina zoologica din Coreea de Sud a organizat duminica o petrecere de adio pentru Fu Bao, primul panda urias nascut in aceasta tara, inainte de trimiterea indragitului animal in China, informeaza Reuters, citat de Agerpres. Fu Bao, o femela al carei nume se traduce prin „Comoara norocoasa”, a atras un numar mare de fani […] ...continuare.

Maia Sandu, la 2 ani de la cererea de aderare la UE: Uniunea Europeana inseamna pace si securitate

publicat 2024-03-03 14:00:06 (Jurnalul-National)
Maia Sandu, la 2 ani de la cererea de aderare la UE: Uniunea Europeana inseamna pace si securitate Am facut pasi hotarati pe calea europeana, iar eforturile noastre sustinute au fost rasplatite cu decizia pozitiva de initiere a negocierilor de aderare, spune Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, la doi de la semnarea cererii de aderare la UE. ...continuare.

Mihali nu uita anii de glorie la echipa nationala: "Amintirile nu ni le ia nimeni! O sa traim cu ele pana la adanci batraneti"

publicat 2024-03-03 14:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Mihali nu uita anii de glorie la echipa nationala: Amintirile nu ni le ia nimeni! O sa traim cu ele pana la adanci batraneti Gheorghe Mihali (58 de ani) e nostalgic atunci cand vorbeste despre momentele frumoase pe care le-a trait in tricoul echipei nationale. Mihali e fericit ca din cand in cand se mai intalneste cu fostii sai colegi din Generatia de Aur. Si e nostagic cand vorbeste de vremurile trecute si performantele obtinute."Trec anii... Problema cea mai grea! Trec anii foarte, foarte repede. Ma bucur ca ma reintalnesc cu fostii coechipieri. E important ca ne vedem. ... ...continuare.

Dan Sucu, criticat pentru decizie: "Te uiti la 200.000 de euro? Domnule Sucu, 200.000 de euro sau victoria?"

publicat 2024-03-03 14:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu, criticat pentru decizie: Te uiti la 200.000 de euro? Domnule Sucu, 200.000 de euro sau victoria? Ovidiu Herea, fost mijlocas la Dinamo, si Basarab Panduru au comentat decizia Rapidului de a muta meciul cu FCSB pe Arena Nationala.Rapid - FCSB se va juca in weekendul 9-10 martie, LPF urmand sa anunte programul ultimei etape din sezonul regulat. Derby-ul va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe OrangeSport, DigiSport si PrimaSport.Initial, Rapid a programat meciul pe terenul propriu, Giulesti. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.