EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Notificarea iPhone pe care, cu siguranta, nu vrei sa o primesti: "Sunteti vizat de un atac spyware mercenar". Anuntul Apple

publicat 2024-04-12 10:45:04 (Adevarul)
Notificarea iPhone pe care, cu siguranta, nu vrei sa o primesti: Sunteti vizat de un atac spyware mercenar. Anuntul Apple Exista o alerta pe care detinatorii iPhone nu si-ar dori, sub nicio forma, sa o primeasca. Apple a notificat unii utilizatori de iPhone, din 92 de tari, ca au fost vizati de programe spion. ...continuare.

Orientul Mijlociu, pe muchie de cutit. Rusia, Germania si Marea Britanie indeamna la retinere

publicat 2024-04-12 10:30:06 (Adevarul)
Orientul Mijlociu, pe muchie de cutit. Rusia, Germania si Marea Britanie indeamna la retinere Rusia, Germania si Marea Britanie au cerut joi tarilor din Orientul Mijlociu sa dea dovada de retinere, iar Israelul a spus ca se pregateste sa "intampine toate nevoile sale de securitate" intr-o regiune aflata la marginea unei amenintari iraniene de a lovi Israelul. ...continuare.

Ce am facut in Parlamentul European pentru siguranta alimentara a romanilor si pentru a proteja fermierii

publicat 2024-04-12 10:30:04 (Adevarul)
Una dintre prioritatile majore pentru noi, europarlamentarii PNL, inca de la inceputul atacului Rusiei asupra Ucrainei, a fost aceea de a cere Comisiei Europene sa adopte o strategie clara si decisiva pentru a creste productia alimentara a Europei. ...continuare.

Primarul si viceprimarul unei comune, retinuti pentru infractiuni care au dus la poluarea masiva a localitatii VIDEO

publicat 2024-04-12 10:15:02 (Adevarul)
Primarul si viceprimarul unei comune, retinuti pentru infractiuni care au dus la poluarea masiva a localitatii VIDEO Primarul comunei Cochirleanca din Buzau, Nicolae Stancu, viceprimarul Enache Dumitru si un salariat al Primariei Cochirleanca au fost retinuti pentru 24 de ore, intr-un caz ce vizeaza gestionarea defectuoasa a deseurilor si a apelor uzate din comuna. ...continuare.

Ghidul unui pediatru despre rujeola, de ajutor parintilor. Situatie alarmanta in Romania

publicat 2024-04-12 10:15:02 (Adevarul)
Ghidul unui pediatru despre rujeola, de ajutor parintilor. Situatie alarmanta in Romania Conform unor raportari, in ultimele luni, cazurile de rujeola au crescut vertiginos in Romania. Pentru a veni in sprijinul parintilor, medicul pediatru Simona Dumitra prezinta un mic ghid care trebuie urmat. ...continuare.

Monica Macovei, condamnata la 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare. Fostul ministru al Justitiei a accidentat grav un motociclist

publicat 2024-04-12 10:15:02 (Adevarul)
Monica Macovei, condamnata la 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare. Fostul ministru al Justitiei a accidentat grav un motociclist Magistratii din Mangalia au dat pronuntarea in dosarul in care Monica Macovei a fost trimisa in judecata, pentru vatamare corporala din culpa. Fostul ministru al Justitiei a primit 6 luni de inchisoare, cu termen de suspendare 2 ani. ...continuare.

O noua fabrica de componente de structura pentru industria aerospatiala va fi construita in Romania

publicat 2024-04-12 10:15:02 (Adevarul)
O noua fabrica de componente de structura pentru industria aerospatiala va fi construita in Romania O noua fabrica de componente de structura pentru industria aerospatiala va fi construita in Romania, in urma unei investitii de 38 de milioane de euro. ...continuare.

Premiera in Moldova. Modul neasteptat in care fermierii si-au adaptat culturile dupa schimbarile climatice: "Randamentul este semnificativ"

publicat 2024-04-12 10:00:06 (Adevarul)
Premiera in Moldova. Modul neasteptat in care fermierii si-au adaptat culturile dupa schimbarile climatice: Randamentul este semnificativ In contextul schimbarilor climatice, fermierii romani isi indreapta atentia catre culturi alternative. ...continuare.

Halep, dezvaluire in premiera: Simona a vorbit despre un adevar incomod din perioada suspendarii

publicat 2024-04-12 09:45:06 (Adevarul)
Halep, dezvaluire in premiera: Simona a vorbit despre un adevar incomod din perioada suspendarii Sinceritatea romancei e de apreciat in cel mai recent interviu pe care l-a acordat. ...continuare.

Cazul femeii transate, al carei cadavru a fost gasit pe camp. Ce au descoperit anchetatorii in casa suspectului de crima

publicat 2024-04-12 09:45:04 (Adevarul)
Cazul femeii transate, al carei cadavru a fost gasit pe camp. Ce au descoperit anchetatorii in casa suspectului de crima In cadrul anchetei care vizeaza cadavrul transat al unei femei, Mirela Bitfoi, gasit in saci de plastic, pe un camp, in apropierea autostrazii Bucuresti-Pitesti s-a deschis un dosar penal pentru infractiunea de omor. In casa suspectului s-au gasit probe compromitatoare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.