EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: "Social media poate scadea functia cognitiva" VIDEO

publicat 2024-04-12 23:00:05 (Adevarul)
Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: Social media poate scadea functia cognitiva VIDEO Rachelle Summers, cercetator in neurostiinte popular pe TikTok, atrage atentia cu privire la efectele negative ale navigarii la nesfarsit pe social media. Experta subliniaza ca utilizarea excesiva a retelelor de socializare poate scadea functia cognitiva. ...continuare.

Dacia incearca sa rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 si Jogger

publicat 2024-04-12 22:30:05 (Adevarul)
Dacia incearca sa rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 si Jogger De la lansarea modelelor Sandero 3 si Jogger, unii proprietari de versiuni cu transmisie manuala s-au plans ca uneori au dificultati la schimbarea vitezelor. Pentru a imbunatati situatia, Dacia sugereaza sa mergeti in service pentru a reprograma computerul motorului. ...continuare.

MAE recomanda evitarea oricaror calatorii in Israel, Palestina, Liban si Iran, in contextul evolutiilor de securitate din regiune

publicat 2024-04-12 22:15:05 (Adevarul)
MAE recomanda evitarea oricaror calatorii in Israel, Palestina, Liban si Iran, in contextul evolutiilor de securitate din regiune In contextul evolutiilor de securitate din regiune, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reaminteste recomandarea adresata cetatenilor romani de a evita orice calatorie in Statul Israel, Palestina, Republica Libaneza si Republica Islamica Iran. ...continuare.

Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalneste persoane din trecut

publicat 2024-04-12 22:00:07 (Adevarul)
Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalneste persoane din trecut Pentru sambata, 13 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predictii complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ descopera ce lipseste din relatia cu partenerul de viata, in timp ce o alta zodie are nevoie de timp pentru odihna. ...continuare.

Gruparea siita libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

publicat 2024-04-12 22:00:02 (Adevarul)
Gruparea siita libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat "zeci de rachete" asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene in sudul Libanului, relateaza AFP, citata de Agerpres. ...continuare.

Oferirea unui scaun unui coleg mai in varsta poate fi considerata discriminare

publicat 2024-04-12 21:45:03 (Adevarul)
Oferirea unui scaun unui coleg mai in varsta poate fi considerata discriminare Un judecator a decis ca gestul de a oferi un scaun unui coleg mai in varsta la locul de munca poate fi catalogat ca o forma de discriminare pe criterii de varsta, relateaza Daily Mail. ...continuare.

Un medic ATI de la Institutul "C.C Iliescu" s-a sinucis. "Promitea enorm"

publicat 2024-04-12 21:45:03 (Adevarul)
Un medic ATI de la Institutul C.C Iliescu s-a sinucis. Promitea enorm Un medic ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitala a murit vineri dimineata. Doctorul s-ar fi sinucis, potrivit Antena 3 CNN. ...continuare.

Hermannstadt obtine prima victorie in deplasare din iulie. UTA, umilita de hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv

publicat 2024-04-12 21:30:02 (Adevarul)
Hermannstadt obtine prima victorie in deplasare din iulie. UTA, umilita de hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv Hermannstadt a reusit sa obtina prima victorie in deplasare din luna iulie, invingand echipa UTA Arad cu scorul de 3-1, in etapa a patra a play-out-ului. Hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv a fost crucial in aceasta victorie pentru sibieni. ...continuare.

Premierul populist maghiar Viktor Orban ar fi in spatele achizitiei grupului Euronews

publicat 2024-04-12 21:30:02 (Adevarul)
Premierul populist maghiar Viktor Orban ar fi in spatele achizitiei grupului Euronews Le Monde, in parteneriat cu site-ul maghiar de investigatii Direkt36 si saptamanalul portughez Expresso, dezvaluie ca in spatele achizitiei private a canalului TV Euronews din anul 2022 se afla entitati apropiate premierului ungar populist Viktor Orban. ...continuare.

Dronele care isi fac simtit impactul asupra conflictelor din Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-12 21:15:02 (Adevarul)
Dronele care isi fac simtit impactul asupra conflictelor din Orientul Mijlociu Un numar de militii sustinute de Iran au achizitionat in ultimii ani rachete sol-aer, in esenta drone care zboara spre tinte aeriene, ceea ce le-a oferit acestora mijloace de a elimina dronele mai avansate pilotate de inamicii lor, relateaza Insider. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.