EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Subsolul unui vulcan noroios, cartat 3D. Cercetarea unica in lume a fost realizata de romani

publicat 2024-04-13 12:15:11 (Adevarul)
Subsolul unui vulcan noroios, cartat 3D. Cercetarea unica in lume a fost realizata de romani Subsolul unui vulcan noroios a fost cartat 3D, in premiera, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. Cercetarile au fost realizate in Romania de Laboratorul de Geofizica Aplicata, Prevenire si Educare din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). ...continuare.

Ocupatie multimilenara, readusa la lumina in cel mai mare muzeu in aer liber. Secretele batei ciobanesti

publicat 2024-04-13 12:15:09 (Adevarul)
Ocupatie multimilenara, readusa la lumina in cel mai mare muzeu in aer liber. Secretele batei ciobanesti De joi pana luni, 11 - 15 aprilie 2024, Dumbrava Sibiului gazduieste o serie de ateliere mestesugaresti dedicate de aceasta data traiului ciobanesc de odinioara. Obiecte demult uitate vor fi readuse la viata. ...continuare.

Atac intr-un centru comercial din Sydney: cel putin patru persoane au murit dupa ce un barbat le-a injunghiat cu un cutit. VIDEO

publicat 2024-04-13 12:00:12 (Adevarul)
Atac intr-un centru comercial din Sydney: cel putin patru persoane au murit dupa ce un barbat le-a injunghiat cu un cutit. VIDEO Din primele informatii, cel putin patru persoane au murit si alte cateva sute au fost evacuate, sambata, dintr-un centru comercial din Sydney, dupa atacul unui barbat inarmat cu un cutit. ...continuare.

Cum sa folosim corect servetelul la restaurant. Sfaturi de la un expert in eticheta VIDEO

publicat 2024-04-13 12:00:05 (Adevarul)
Cum sa folosim corect servetelul la restaurant. Sfaturi de la un expert in eticheta VIDEO Daca ati folosit gresit servetelul de la restaurant, expertul in eticheta William Hanson va poate ajuta. ...continuare.

Cu cat se vinde bibeloul din sticla colorata pe care romanii il puneau pe televizor

publicat 2024-04-13 11:30:05 (Adevarul)
Cu cat se vinde bibeloul din sticla colorata pe care romanii il puneau pe televizor Pestele de sticla pe care parintii il puneau pe televizor sau in vitrine inainte de 1989 a devenit piesa de muzeu. ...continuare.

Djokovici, de neoprit la Monte Carlo: liderul mondial leaga victoriile si va juca o semifinala incendiara

publicat 2024-04-13 11:15:02 (Adevarul)
Djokovici, de neoprit la Monte Carlo: liderul mondial leaga victoriile si va juca o semifinala incendiara Nole da primele semne ca se apropie de forma sa optima. ...continuare.

Bölöni, rezultat mare in Franta: Metz a batut spectaculos o pretendenta la cupele europene

publicat 2024-04-13 11:00:07 (Adevarul)
Bölöni, rezultat mare in Franta: Metz a batut spectaculos o pretendenta la cupele europene Formatia pregatita de fostul selectioner si-a marit sansele de salvare de la retrogradare. ...continuare.

Romania, ratare teribila: visul olimpic pentru cuplul Ovidiu Ionescu - Bernadette Szocs s-a spulberat

publicat 2024-04-13 11:00:04 (Adevarul)
Romania, ratare teribila: visul olimpic pentru cuplul Ovidiu Ionescu - Bernadette Szocs s-a spulberat Perechea din Romania a trait o veritabila drama sportiva. ...continuare.

Dani Coman, scrisoare deschisa dupa demisia de la Hermannstadt: mesajul sau pentru sibieni

publicat 2024-04-13 11:00:03 (Adevarul)
Dani Coman, scrisoare deschisa dupa demisia de la Hermannstadt: mesajul sau pentru sibieni Presedintele clubului a luat o decizie brusca, confirmata oficial. ...continuare.

Incendiu provocat de un aparat de aer conditionat la Directia Sanitar-Veterinara Arges. Cat de mari sunt pagubele produse

publicat 2024-04-13 10:45:24 (Adevarul)
Incendiu provocat de un aparat de aer conditionat la Directia Sanitar-Veterinara Arges. Cat de mari sunt pagubele produse Pompierii argeseni au fost solicitati sa intervina in dimineata zilei de sambata, 13 aprilie, in municipiul Pitesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un laborator al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.