EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactii de condamnare si indemnuri la retinere dupa atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului

publicat 2024-04-14 10:00:03 (Adevarul)
Reactii de condamnare si indemnuri la retinere dupa atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului Atacul fara precedent intreprins sambata de Iran impotriva Israelului, care va face obiectul unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, a suscitat condamnari ferme pe plan global si indemnuri la retinere, informeaza AFP. ...continuare.

Soarta Orientului Mijlociu, pe muchie de cutit. Ce urmeaza dupa atacul Iranului asupra Israelului

publicat 2024-04-14 09:15:02 (Adevarul)
Soarta Orientului Mijlociu, pe muchie de cutit. Ce urmeaza dupa atacul Iranului asupra Israelului Perspectiva unui razboi regional major in Orientul Mijlociu atarna in balanta duminica dimineata, cand cabinetul de razboi al lui Benjamin Netanyahu urmeaza sa se intalneasca pentru a decide raspunsul Israelului la atacul Iranului cu drone si rachete. ...continuare.

Mii de iranieni au iesit in strada in semn de sustinere a atacului asupra Israelului

publicat 2024-04-14 09:15:02 (Adevarul)
Mii de iranieni au iesit in strada in semn de sustinere a atacului asupra Israelului Mii de iranieni au iesit duminica dimineata devreme pe strazile din Iran, in semn de sustinere pentru atacul fara precedent cu drone si rachete in curs de desfasurare impotriva dusmanului inrait Israel. ...continuare.

Convorbire telefonica Netanyahu-Biden privind atacul iranian

publicat 2024-04-14 08:30:02 (Adevarul)
Convorbire telefonica Netanyahu-Biden privind atacul iranian Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avut o convorbire telefonica cu presedintele SUA Joe Biden, in noaptea de sambata spre duminica, despre atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului, a anuntat biroul premierului israelian. ...continuare.

Cum vor localnicii sa resusciteze "Elvetia Romaniei": "Locurile merita sa apara pe toate ecranele lumii" FOTO

publicat 2024-04-14 08:15:04 (Adevarul)
Cum vor localnicii sa resusciteze Elvetia Romaniei: Locurile merita sa apara pe toate ecranele lumii FOTO Scenariul unei cunoscute bloggerite a devenit baza unei pelicule care s-a turnat toamna trecuta in statiunea montana Voineasa, din judetul Valcea, intr-un cadru de vis. ...continuare.

O reteta prescrisa de oftalmolog a creat amuzament pe internet: "Ar trebui sa fie obligat sa le scrie la calculator"

publicat 2024-04-14 07:45:02 (Adevarul)
O reteta prescrisa de oftalmolog a creat amuzament pe internet: Ar trebui sa fie obligat sa le scrie la calculator Multi pacienti intampina dificultati in a intelege ce le prescrie medicul. Este si cazul unei persoane care a fost la medicul oftalmolog pentru un consult, iar cand a primit reteta nu a inteles mare parte din ce i-a fost recomandat. ...continuare.

Tensiuni in Asia. Ambasada Chinei avertizeaza: China nu va permite ca reciful Renai sa fie transformat intr-un avanpost filipinez

publicat 2024-04-14 07:15:05 (Adevarul)
Tensiuni in Asia. Ambasada Chinei avertizeaza: China nu va permite ca reciful Renai sa fie transformat intr-un avanpost filipinez Misiunea diplomatica a clarificat ca Beijingul incearca sa-si protejeze suveranitatea pe baza Declaratiei privind conduita partilor in Marea Chinei de Sud. ...continuare.

Cine sunt independentii care vor sa ajunga in Parlamentul European

publicat 2024-04-14 07:15:04 (Adevarul)
Cine sunt independentii care vor sa ajunga in Parlamentul European Sapte candidati independenti s-au inscris la alegerile europarlamentare din 9 iunie, printre care eurodeputatul Vlad Gheorghe si sotul senatoarei Diana Sosoaca, dar si medicul si cercetatorul Octavian Jurma, militant al masurilor restrictive in perioada pandemiei. ...continuare.

NBC: Statele Unite au criticat decizia Israelului de a lovi consulatul iranian din Siria

publicat 2024-04-14 07:00:02 (Adevarul)
NBC: Statele Unite au criticat decizia Israelului de a lovi consulatul iranian din Siria Oficialii americani cred ca liderii israelieni nu s-au gandit la momentul sau la consecintele atacului, a informat postul de televiziune. ...continuare.

Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla

publicat 2024-04-14 03:15:02 (Adevarul)
Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la Fernandina Beach (Florida), printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.