EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incepand de luni va incepe incarcarea cardurilor de alimente cu o noua transa de 250 de lei

publicat 2024-04-14 15:00:03 (Adevarul)
Incepand de luni va incepe incarcarea cardurilor de alimente cu o noua transa de 250 de lei - Incarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua transa de 250 de lei va incepe luni, pentru un numar de aproximativ 2,6 milioane beneficiari eligibili. ...continuare.

Israelul nu poate rata ocazia de a anihila forta nucleara si militara a Iranului

publicat 2024-04-14 14:45:06 (Adevarul)
Nu stiu daca toti cititorii sunt de acord asupra sursei actualului conflict Iran-Israel. Fara a porni de la istoria antica, Iranul a actionat si actioneaza prin "proxy", Hamas, Hezbolah, alte organizatii islamiste teroriste, pentru a slabi si anihila statul Israel. ...continuare.

Conflictul Iran-Israel: Istoria razboiului care mocneste de zeci de ani in Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-14 14:45:05 (Adevarul)
Conflictul Iran-Israel: Istoria razboiului care mocneste de zeci de ani in Orientul Mijlociu De decenii, Israelul si Iranul au dus o lupta in umbra pe tot cuprinsul Orientului Mijlociu, cu atacuri clandestine pe uscat, pe mare, in aer si in spatiul cibernetic. ...continuare.

Lansare Humanitas: "Din vremea lui Tudor", un western balcanic

publicat 2024-04-14 14:45:04 (Adevarul)
Lansare Humanitas: Din vremea lui Tudor, un western balcanic Editura Humanitas va invita joi, 18 aprilie, ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la lansarea unei superproductii editoriale: "Din vremea lui Tudor", noua carte a lui Radu Oltean, unul dintre cei mai apreciati autori de ilustratie documentara si un cercetator pasionat al istoriei noastre ...continuare.

Premiera serialului National Geographic "NASA: culisele inovatiilor" la 43 de ani de la trimiterea primei nave in spatiu TRAILER

publicat 2024-04-14 14:30:04 (Adevarul)
Premiera serialului National Geographic NASA: culisele inovatiilor la 43 de ani de la trimiterea primei nave in spatiu TRAILER Pornind de la o data emblematica in istoria explorarii spatiului, 12 aprilie 1981, cand Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala a lansat nava spatiala Columbia (OV-102), National Geographic aduce serialul "NASA: Culisele Inovatiilor". ...continuare.

Spania a depasit Marea Britanie ca destinatie favorita a investitorilor hotelieri

publicat 2024-04-14 14:00:04 (Adevarul)
Spania a depasit Marea Britanie ca destinatie favorita a investitorilor hotelieri Spania a depasit Marea Britanie ca destinatie preferata de investitorii hotelieri, datorita multelor contracte din domeniul ospitalitatii incheiate in aceasta tara. ...continuare.

Politistii argeseni au salvat de la moarte o mama a patru copii. Cine sunt agentii care au actionat ca la carte

publicat 2024-04-14 14:00:04 (Adevarul)
Politistii argeseni au salvat de la moarte o mama a patru copii.  Cine sunt agentii care au actionat ca la carte Doi politisti, aflati la o interventie intr-o comuna din Arges, au auzit un strigat de ajutor de la o locuinta vecina si au sarit imediat Au gasit o femeie in stare de inconstienta, care respira greu, si i-au acordat primul ajutor. ...continuare.

O femeie a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu stie ce s-a intamplat

publicat 2024-04-14 14:00:04 (Adevarul)
O femeie a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu stie ce s-a intamplat O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat. ...continuare.

Inca o sinucidere suspecta in inchisorile din Rusia. Povestea rusului care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din tara

publicat 2024-04-14 14:00:04 (Adevarul)
Inca o sinucidere suspecta in inchisorile din Rusia. Povestea rusului care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din tara Alexander Demidenko, un pacifist rus care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din tara, a murit vinerea trecuta in arest preventiv la Belgorod, unde a petrecut sase luni in asteptarea procesului pentru acuzatii de posesie ilegala de arme. ...continuare.

Cat de bogat mai este Mark Zuckerberg. Iata care sunt cei mai bogati 10 miliardari din California, potrivit Forbes

publicat 2024-04-14 14:00:04 (Adevarul)
Cat de bogat mai este Mark Zuckerberg. Iata care sunt cei mai bogati 10 miliardari din California, potrivit Forbes Trei californieni se afla printre cei mai bogati 10 oameni din lume, potrivit Forbes. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.