EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen si... selfie-uri

publicat 2024-04-14 16:30:03 (Adevarul)
Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen si... selfie-uri In afara de printul William, care in 2018, in timpul unei excursii in Olso, glumea spunand ca este "alergic la selfie-uri", mai multi membri ai familiei regale sufera cu adevarat din cauza alergiilor. ...continuare.

Mititelu, ingrozit: Craiova a fost distrusa de Botosani si merge spre o retrogradare dramatica VIDEO

publicat 2024-04-14 16:15:02 (Adevarul)
Mititelu, ingrozit: Craiova a fost distrusa de Botosani si merge spre o retrogradare dramatica VIDEO Formatia olteana plateste pretul pentru incompetenta patronului. ...continuare.

Zelenski cere un raspuns global "unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei

publicat 2024-04-14 16:15:02 (Adevarul)
Zelenski cere un raspuns global unit la teroarea Iranului si Rusiei Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminica un raspuns global "hotarat si unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei, condamnand atacul comis de Iran asupra Israelului in cursul noptii. ...continuare.

Ursii si lupii au produs cele mai multe pagube in Romania. Judetul unde s-au inregistrat despagubiri uriase

publicat 2024-04-14 16:00:02 (Adevarul)
Ursii si lupii au produs cele mai multe pagube in Romania. Judetul unde s-au inregistrat despagubiri uriase Din totalul despagubirilor platite de statul roman pentru pagubele provocate de animalele salbatice, peste 99% au fost produse de ursi si lupi. Lista este urmata de castori, rasi si zimbri. ...continuare.

Inflatia se reduce in Germania si Franta, pe fondul scaderii preturilor la alimente si energie

publicat 2024-04-14 15:45:02 (Adevarul)
Inflatia se reduce in Germania si Franta, pe fondul scaderii preturilor la alimente si energie Cifrele privind inflatia din Germania si Franta au scazut in martie, in principal din cauza scaderii preturilor la alimente si energie, ceea ce a condus la sperante ca inflatia va ajunge la 2%. ...continuare.

Moscova se pregateste pentru o ofensiva de vara. Unde va ataca si care sunt obiectivele sale strategice probabile?

publicat 2024-04-14 15:15:01 (Adevarul)
Moscova se pregateste pentru o ofensiva de vara. Unde va ataca si care sunt obiectivele sale strategice probabile? Fortele ruse s-ar putea pregati pentru o ofensiva pe scara larga la sfarsitul primaverii sau in vara, cu scopul de a ocupa mai mult teritoriu in regiunile partial ocupate ale Ucrainei Donetk, Herson, Lugansk si Zaporojie, a informat Financial Times pe 13 aprilie, citand oficiali ucraineni si occiden ...continuare.

Contributia Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

publicat 2024-04-14 15:15:01 (Adevarul)
Contributia Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei China a crescut vanzarile catre Rusia de masini-unelte, microelectronice si alte tehnologii pe care Moscova le foloseste, la randul sau, pentru a produce rachete, tancuri, avioane si alte arme pentru a fi folosite in razboiul sau impotriva Ucrainei , potrivit serviciilor secrete americane. ...continuare.

Clinica familiei Cirstoiu nu este acreditata sa furnizeze educatie medicala

publicat 2024-04-14 15:15:01 (Adevarul)
Clinica familiei Cirstoiu nu este acreditata sa furnizeze educatie medicala Declaratia candidatului PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, privind apararea sa in contextul acuzatiilor de incompatibilitate este contrazisa de un raspuns al Colegiului Medicilor din Romania citat de Hotnews. ...continuare.

Iranul a adus in mod deliberat Orientul Mijlociu pe marginea prapastiei, declara sefa diplomatiei germane

publicat 2024-04-14 15:15:01 (Adevarul)
Iranul a adus in mod deliberat Orientul Mijlociu pe marginea prapastiei, declara sefa diplomatiei germane Iranul a adus "in mod absolut deliberat" Orientul Mijlociu "pe marginea prapastiei", dupa ce a tras sute de rachete si drone asupra Israelului, a declarat duminica sefa diplomatiei germane Annalena Baerbock, ...continuare.

Carlos Alcaraz a declarat forfait pentru turneul ATP 500 de la Barcelona

publicat 2024-04-14 15:15:01 (Adevarul)
Carlos Alcaraz a declarat forfait pentru turneul ATP 500 de la Barcelona Tanarul spaniol se confrunta cu probleme medicale in sezonul de zgura. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.