EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata "cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana". Povestea sa de viata, transpusa intr-un documentar VIDEO

publicat 2024-04-15 00:15:02 (Adevarul)
15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana. Povestea sa de viata, transpusa intr-un documentar VIDEO Pe data de 15 aprilie s-a stins din viata celebra poeta si ziarista Nina Cassian, ramasa in istorie drept "cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana". Este, de asemenea, ziua in care s-a nascut actrita britanica Emma Thompson. ...continuare.

Coperta albumului "Cantafabule" al trupei Phoenix, reconstituita de autor. De ce a fost supusa cenzurii comuniste VIDEO

publicat 2024-04-15 00:15:02 (Adevarul)
Coperta albumului Cantafabule al trupei Phoenix, reconstituita de autor. De ce a fost supusa cenzurii comuniste VIDEO Primul dublu-album scos in Romania a apartinut trupei Phoenix si se numeste "Cantafabule". A fost scos in urma cu 49 de ani, insa creatia artistilor pentru coperta nu a trecut de cenzura vremii. ...continuare.

Vin spumant sau vin spumos. Cu ce se deosebesc cele doua bauturi, deopotriva apreciate la petreceri sau ocazii speciale

publicat 2024-04-15 00:00:05 (Adevarul)
Vin spumant sau vin spumos. Cu ce se deosebesc cele doua bauturi, deopotriva apreciate la petreceri sau ocazii speciale In lumea vinurilor efervescente, exista o confuzie frecventa intre termenii "vin spumant" si "vin spumos". Desi acestea pot parea similare la prima vedere, exista diferente semnificative intre cele doua. ...continuare.

Secretarul general al ONU a spus ca Orientul Mijlociu este in pragul unui conflict pe scara larga

publicat 2024-04-15 00:00:04 (Adevarul)
Secretarul general al ONU a spus ca Orientul Mijlociu este in pragul unui conflict pe scara larga Antonio Guterres a cerut evitarea masurilor care ar putea duce la escaladare. ...continuare.

Florinel Coman a adus FCSB mai aproape de titlu

publicat 2024-04-14 23:30:03 (Adevarul)
Florinel Coman a adus FCSB mai aproape de titlu FCSB a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. ...continuare.

Beneficiile traiului in Ardeal. Cum isi promoveaza sibienii turismul in natura prin tururi ghidate FOTO

publicat 2024-04-14 23:30:03 (Adevarul)
Beneficiile traiului in Ardeal. Cum isi promoveaza sibienii turismul in natura prin tururi ghidate FOTO Odata cu transformarea Sibiului in Capitala Culturala Europeana, in 2007, orasul si-a deschis portile catre lume intr-un mod la care nici macar autoritatile nu au banuit, desi au sperat. ...continuare.

Israelul reactioneaza. Avioane de lupta israeliene lovesc tinte ale Hezbollah in Liban

publicat 2024-04-14 23:00:06 (Adevarul)
Israelul reactioneaza. Avioane de lupta israeliene lovesc tinte ale Hezbollah in Liban Serviciul de presa al armatei a mentionat ca "in timpul zilei, soldatii IDF au efectuat lovituri impotriva tintelor pentru a elimina amenintarea" in zonele Aita al-Shab si Sowan din sudul Libanului. ...continuare.

Conflictul Iran-Israel. Cat de probabil e un nou razboi mondial. Expert roman: "Important de inteles asta" EXCLUSIV

publicat 2024-04-14 22:45:04 (Adevarul)
Conflictul Iran-Israel. Cat de probabil e un nou razboi mondial. Expert roman: Important de inteles asta EXCLUSIV Hari Bucur Marcu, cunoscut expert in managementul crizelor, compara, intr-un interviu pentru "Adevarul", conflictul iraniano-israelian cu razboiul din Ucraina si explica unde poate duce primul. ...continuare.

Cei patru factori care vor duce la infrangerea lui Putin in Ucraina, in opinia unui expert chinez

publicat 2024-04-14 22:30:02 (Adevarul)
Cei patru factori care vor duce la infrangerea lui Putin in Ucraina, in opinia unui expert chinez Potrivit profesorului chinez, in timp Rusia va trebui sa se retraga din toate teritoriile ucrainene ocupate temporar, inclusiv din Crimeea. ...continuare.

Victorie dramatica pentru Dinamo in meciul cu Politehnica Iasi. Gol inscris in ultimele 10 minute

publicat 2024-04-14 22:00:03 (Adevarul)
Victorie dramatica pentru Dinamo in meciul cu Politehnica Iasi. Gol inscris in ultimele 10 minute Dinamo Bucuresti a invins-o dramatic pe Politehnica Iasi, cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, intr-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.